| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,184
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز حتما شنیدین که می گن بچه آدم بادومه نوه مغز بادوم و عزیزتره؟ ![]() حالا گمونم محمد هم همین احساسو نسبت به این فروم داشته باشه. ![]() یادتونه؟ پارسال همین روز یعنی 18 بهمن حدودای ساعت 2 یا 3 صبح بود که همگی تو خانواده موقت جمع بودیم و برای ورود به فروم جدید لحظه شماری می کردیم. ![]() همه غر می زدیم و از انتظار خسته شده بودیم هر چند که روزای خیلی خوبی رو تو اون مدت گذروندیم. تا اینکه شبنم اومد و گفت شماها که هنوز اینجا هستین بدوئین بیاین اونور دیگه. حالا ماهام گیج می زدیم که از کجا باید بیایم. ![]() ![]() یادش بخیر. ![]() اولین نفر فاطی بود که تو خانواده ی فروم جدید پست داد و احساس می کرد که آلیس در سرزمین عجایب شده. بعدشم شبنم و zb ![]() به هر حال تولد این فروم و اون فروم تبریکات ویژه. ![]() ![]() ایشالا به هزار و پونصد سالگی برسه و زحمات پدر و پدربزرگ محترمه رو بی نتیجه نذاره. ![]() از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, *dorsa*, *شایلی*, -2nya-, -نازلی-, .:aida:., .LiLiM., Admin, alonegirl, alonesachlie, Amir Mahan, Asal88, avisheh, coral, Darya_secret, dokhtarepaeiz, elahe.goddess, Elnaz, Esperichoo, farahi, farnaz58, honey_x, IseL, lucy, M mehrane, m2reza, mahda, Mahed, Mahtab70, Mino Bookworm, mojan_23, n!ika, nazem, nazi nazi, novin, parsa.a, rahgozar7, reza23, rizeh mizeh, rose33, roza23, saeed_nami, samss, shakiba_2510, smart girl, Sokout_momtad, thunder555, Z0HRE, Zanessa, αгѕαпα, آبجی نیلوفر, آليس, آنیتا, اهنگ, برادپیت, زی زی گولو, ستاره یخی, شبنم, عیدی, مسافر كوچولو, مهستی, مینا, ياابالفضل, گلاریژان, گلنار, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خفه نشی تو بچه ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,955 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز باران خیلی باخالی ![]() تولد یه سالگی فروم مبارک این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, * Star, alonegirl, coral, dokhtarepaeiz, IseL, mahda, Mahed, Mino Bookworm, thunder555, باران, شبنم, مهشاد, مینا, ياابالفضل |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خوزستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : قلعه الموت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم تبریک ![]() ¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨` *•.¸¸.•*´¨`*•.¸ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تفلدت مبارکه قند عسل ![]() (چون نوه است کوچو لو باش بحرفین عصه نخوره ) |
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باران راست ميگي چه روزايي بود اون موقع منم مثله تو پشته در مونده بودم فكر كنم شبنم درو قفل كرده بوده دور باش اما نزدیک،من از نزدیک بودن های دور میترسم![]() ![]() آیا میدانستید: تا به حال ۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم 65 دقیقه در حالی که 9 نفره بودیم نتونستند ما را ببرند بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال اولی قهرمان لیگ برتر اولین تیمی که دوبارقهرمان متوالی لیگ برترشد بیشترین تعداد لژیونر در اروپا آقای گل جهان پرسپولیسی بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!! در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!! این نکته رو همیشه به خاطر داشته باشید برای درهم کوبیدن استقلال 10 نفر و 10 دقیقه کافی است | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کنار دریا زیر آسمان آبی
(View Stats)
تشکرها: 5,351
تشکر شده 20,671 بار در 2,047 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه، شطرنج عشق | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم تبریک می گم ... تفلدت مبالک!!! دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر راز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شعر ، رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه جالب ... بچه سه ساله ... نوه یک ساله ...از عجایبه ![]() منم تبریک میگم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: شــــمال خونــــه بابام
(View Stats)
تشکرها: 21,794
تشکر شده 10,280 بار در 1,634 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی رمـــــــــانه!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکسالگی فروم جدید مبارک باران خیلی باحالیییییییییییییی اثر انگشتم به من می آموزد که من منحصر به فردم. ![]() امروز می گذرد.... دیروز و فردا مرا فریب داده اند.... دیروز با خاطراتش و فردا با وعده هایش.... وقــتی چــــشم گــشودم امروز گذشـــته بود .... ![]() وانيا جون من | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,184
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از اونجایی که من خیلی حرف گوش کنم چشم. ![]() باخالی ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فقط الان برا من یه سوال تخصصی پیش اومده. ![]() چه جوربی می شه یه پدر دو ساله و چند روزه یه بچه ی یه ساله داشته باشه؟ | |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تولدت, جدید, ساله, فروم, مبارک, محمد, نوه, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |