| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تو لباسام
(View Stats)
تشکرها: 601
تشکر شده 1,487 بار در 472 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.پرنده بهشتی.هستی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من دارم یکیشو اختراع میکنم هروقت تموم شد میگم ![]() ![]() اولین جمله ایه که تونستم خودم بنویسم: ![]() محبت مادر همچون چشمه ی آب زلالی ایست که بدون هیچ چشم داشتی برای فرزندش لبریز میشود. ![]() خوش به حال فرهاد..... که تلخ ترین خاطره اش...... شیرین بود.....!!!! ![]() اگر انسانیت مارک دار بود..... همه آن را به تن می کردند.....! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: قلبها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان پگاه-همه هستی من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی که بجای من بره مدرسه *گـٌـفــتی خیــالــَت تـَخــت،مـَن بـا وَفــایــَم!و مـَن چــِ سـاده لــوحانه،خــیـالـَم را تـَخـتـی کــَردم واسـه عـشـق بـازیِ تـو بـا دیـگـری..* ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دوستداشتم يه وسيله درست كنم كه پرواز كنه با سوخت اكسيژن ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: به تو چه؟؟؟؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 116
تشکر شده 754 بار در 200 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دوس داشتم یه چیزی اختراع کنم که هر آرزویی که دارم بهش بگم براورده کنه.... ![]() ![]() یا اینکه یه چیزی اختراع می کردم منو نامرئی کنه............ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: کــــــــرج
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست دارم بتونم ماده ای کشف کنم که جلوی زنگ زدن اهن و 100%بگیره(هنوز دانشمندان نتونستن راهی کشف کنن.هرکی بتونه یه جایز نوبل برده) دلم جایــــــــــــــــــــــ زه نوبل میخواد ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تو لباسام
(View Stats)
تشکرها: 601
تشکر شده 1,487 بار در 472 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.پرنده بهشتی.هستی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه مخترع بودی اولین چیزی که اختراع می کردی چی بود؟ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: نَـزدیکِ زایَندِه رود ツ
(View Stats)
تشکرها: 5,134
تشکر شده 5,285 بار در 1,183 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت؛کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیشه بگم ![]() ماشین زمان سلام به همه ی دوستای 98یی خب تعطیلاتم داره تموم میشه و مدرسه ها دوباره داره شروع میشه. همونجور که میدونین قراره من دیگه نت نیام؛پس امیدوارم اگه به کسی حرفی چیزی زدم،به بزرگیه خودتون منو ببخشین. دلم واسه همتون تنگ میشه؛مخصوصا" دوستای فابریکم: صبا - مریم - ملیکا - بهار - پریسا - ساغر - پویا دوستون دارم.خدافظ ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من یه دستگاهی میساختم زمان رو متوقف کنه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران....
(View Stats)
تشکرها: 80
تشکر شده 471 بار در 273 پست
کتاب مورد علاقه : .همخونه.طلایه. | بدون امتیاز : 0 امتیاز من یه دستگاهی می ساختم که بجام بره مدرسه................... دست هایم بوی گل میداد مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما کسی نگفت شاید گلی کاشتم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ،دوست, اختراع, اگه, بودی, داشتی, مخترع, می, میکردی؟, چی, کردی؟, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |