| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| ![]() فریدون فروغی ؟یادت عزیزت همیشه زنده است اشرف. | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تو خونه مون
تشکرها: 4,581
تشکر شده 4,195 بار در 508 پست
کتاب مورد علاقه : کمیک حالت من : | چرا این جوریه؟ تو کدوم شهره؟ عاشق ترین مرد .... آدم بود که بهشت را به لبخند حوا فروخت....... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | واقعا متاسفم. چرا بايد سنگ قبر هنرمند كشور اينجوري باشه آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خونمون
تشکرها: 6,058
تشکر شده 313 بار در 74 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهايي حالت من : | سنگ قبر جالبي داره ولي حيف كه خرابش كردند مرا به یاد خواهی آورد آنچنان که باران غبار را از سنگ قبرکهنه ای می شوید تا نام فراموش گشته ای بدرخشد از پس سال ها مرا به یاد خواهی آورد ..... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| فریدون فروغی، چهارمین و آخرین فرزند خانواده ی فروغی در تاریخ 9/11/1329 در تهران متولد شد. زنده یاد فریدون فروغی در تاریخ ۱۳ مهر ماه ۱۳۸۰ خاموشی ابدی را برگزید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 35,622
تشکر شده 37,871 بار در 3,884 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | قبر این هنر مندواقعی وروانشاد در کجاست که دراین مدت کوتاه به این روز در امده است؟(خیلی از قبور هستند که سالم تر ازاین قبر است) در ضمن در جایی خواندم در نراق متولد شده است. در هرحال روحش شاد.من واقعآعاشق صداواهنگ هایش بودم. خاموش باش وگوش فراده! هنگام دعا،آن قدربا خدا حرف می زنیم که نمی توانیم پاسخ «او»را بشنویم. خاموش بودن را بیاموزیم تا بشنویم. تا زمانی که ندای «او»را نشنیده ایم،به ارتباط کامل با «او»نرسیده ایم. هر روز به سوی تو می آیم چهار اثر ...فلورانس اسکاول شین هرلحظه خدارا سپاس رها شدن از مشکل گروه بانوان نیکو کاری مجازی التماس دعا برای همه ی بیماران و گرفتاران................ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | قبر فريدون فروغي عزيز تو روستايي به اسم قرقرك هستش تو اشتهارد كرج يه بار بچه ها براي سالگردش از ميدون ونك تو تهران با يه ميني بوس داشتن ميرفتن باهاشون حرف زدم مي گفتن. خيلي دوسش داشتم خدا رحمتش كنه. ![]() حال و روزم مثِ سگِ هاره، که فقط پارس هاشو می شماره زخم دستاشو گاز می گیره، جیغ ترمز رو آرزو داره شکل پرسه رو فرشی از پوکه، توی یه سرزمین متروکه مشت می شم روی کلاویه ی، این پیانو که دیگه ناکوکه مثل حرفی که صد دفعه خط خورد، مثل برگی که سبز موند و مُرد دل خنک می کنم تو میدون با فحش دادن به عکس رو بیلبورد غرق می شم تو برکه ی الکل، توی میکس سن ایچ با اتانل روی فرش سرنگ می رقصم، با جوونای مُرده زیرِ پُل | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 223
تشکر شده 2,758 بار در 264 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | چرا همچينه؟ خدا رحمتش كنه... صداش خيلي قشنگ بود لحظه اي مكث نما، آرزويم اين است "نرود دلخوشي از عمق وجودت هرگز" | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
حالت من : | این سنگ قبر فریدون فروغی نست تو هرچه می خواهی باش،اما...آدم باش چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن هااست كه به این مردم،آسایش وخوشبختی بخشیده است مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. امروز گرسنگی فكر،از گرسنگی نان فاجعه انگیزتراست. برای خوشبخت بودن،به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن زنده یاد دکتر شریعتی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
تشکرها: 3,778
تشکر شده 1,866 بار در 679 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | سنگ قبرش حیف که داغونه ولی خیلی جالبه...خیلی صدای خوبی داشت...آهنگاشم محشره مخصوصا من نیازم تو رو هر روز دیدنه.... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازدست, ام, رفته, سنگ, عزیزان, عکس, فروغی, فریدون, قبر, یکیاز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |