| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام دوستان يه نرم افزاري كه به درد تايپ كردن ميخوررو براتون ميزارم براي ياد گيري تايپ ده انگشتي و بالا بردن سرعت تايپ و كم كردن ميزان خطا موقع تايپ فكر كنم 32 تا تمرين داشت كه ميتونين انجام بدين.من يه مدت باهاشتمرين كردم خوب بود اگر زياد تمرين كنين واقعا سرعت تايپتون بالا ميره . ![]() فقط اين رو بگم وارد برنامه كه شدين اول يه student name ازتون ميخواد كه پايينش يه cheak box داره نوشته login as visitor تيك اون رو بزنيد enterكنيد تا وارد برنامه بشيد خيلي سادس برنامش اگه سوالي داشتين حتما بپرسين ![]() حال و روزم مثِ سگِ هاره، که فقط پارس هاشو می شماره زخم دستاشو گاز می گیره، جیغ ترمز رو آرزو داره شکل پرسه رو فرشی از پوکه، توی یه سرزمین متروکه مشت می شم روی کلاویه ی، این پیانو که دیگه ناکوکه مثل حرفی که صد دفعه خط خورد، مثل برگی که سبز موند و مُرد دل خنک می کنم تو میدون با فحش دادن به عکس رو بیلبورد غرق می شم تو برکه ی الکل، توی میکس سن ایچ با اتانل روی فرش سرنگ می رقصم، با جوونای مُرده زیرِ پُل ویرایش توسط farshid23 : ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۵۵ بعد از ظهر دلیل: مشكل لينك | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | ariany, babasi, behi_jooon, fatima_000, Mina, R.A.S.O.O.L, saeed41, saghar23, SAGHIIIII, sahar sss, Sonetto, s_love_m220, yasi70, zina, { }, باران, شبنم, پرسپوليس |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به درد من یکی که خیلی می خوره خیلی ممنون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اصلا متوجه نشدم چی کار باید بکنم. حروفی رو که میده تایپ می کنم ولی اتفاقی نمی افته ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشید من شارژ adslام تموم شد دیشب الانم اومدم کافی نت همه جا هم که تعطیلع دیگه تا یکشنبه adslام قطع شرمنده که نتونستم جواب بدم .ولی در مورد سوالتون باید بگم شما که کلمه هارو تایپ می کنین اتفاقی نمیفته فقط تمرین های مختلف میده بهتون که اگه درست تایپ کنیددستتون تند تر میشه و تمرینهاش هی عوض میشه اتوماتیک اگه کلمات رو درست تایپ کنین .و در صد خطاتون هم میاد پایین تر در آخر ببخشید که دیر جواب دادم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهش می کنم لطف کردید. واقعا ممنون. الان متوجه شدم. کاش یه نرم افزار اینجوری برای تایپ فارسی هم بود. باز هم ممنون و شرمنده | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ویرایش توسط farhad_0 : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۰۰ بعد از ظهر | |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرهاد داری؟ یا اسمشو می دونی؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 1,816
تشکر شده 2,582 بار در 1,431 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز دستت درد نكنه فرشيدددددددددددددد فقط فرهاد واقعا براي فارسي هم هستتتتتتتتتتت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نرم افزارش دارم نقل قول:
با سرعت نور تایپ کنید کاملا فارسی | |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آموزش, انگشتي, بالا, براي, بردن, برنامه, تايپ, ده, سرعت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |