| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| تشکر شده توسط : | $nooshin$, *Farzan*, anaa_star, aram-anlin, asal-1412, believe me, corail, daltonha, down13, gogoli, iryane, kimiakhan0m, M mehrane, mahtab68, mahtabiiiiii, mamorin, maneou, marjanagn, Mino Bookworm, nima.reno, ninio, ONCE ALONE, saman-net, samare, sC0rP!0N--GirL, Shifteh, Snow Dream, soli_joon, tak_tanha, viyan, zanbagh, zara14, zeos, ~*MONA*~, ~sun daughter~, باروون, گیتی |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 10,024
تشکر شده 873 بار در 232 پست
حالت من : | وای خدای من این مدل لباسه امیدوارم حداقل صداش شبیه قیافه اش نباشه اميدواري يعني اينكه هميشه تو فالت چيزهاي خوب خوب مينويسه اما هيچ وقت چيزهاي خوب خوب اتفاق نميافته ![]() اما تو همچنان اميدواري كه اون چيزهاي خوب خوب يه روز اتفاق بيفته ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی خدا
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | دماغش مثل دماغ مایکل جکسونه چقدم زشتهههههه ] دلتنگم ... دلتنگ گذشته ام ! دلتنگ آن دخترک خام و کوچک که همه چیز را زیبا میدید ! نمیدانم ایراد از کجاست . از من ؟! از زمانه ؟! از آدم های اطراف من ؟! نمیدانم ! هیچ نمیدانم ! این روزها درک و فهمیدن همه چیز علامه ی دهر بودن می طلبد ! کاش همچنان خام می ماندم ! خواب در دنیای بیخیالی ... دنیای شیرین معصومیت و کودکی ... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
تشکرها: 9,146
تشکر شده 1,257 بار در 630 پست
حالت من : | خیلی زشته ها یه جوریه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 91
تشکر شده 334 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : بیوتن | بیشتر ترسناکه تا خوشگل... this will also pass... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹
تشکرها: 4,174
تشکر شده 825 بار در 315 پست
کتاب مورد علاقه : زنبق دره حالت من : | دوسش نداریم ویرایش توسط still alive : ۲۷ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: غرب تهران
تشکرها: 6,287
تشکر شده 2,555 بار در 928 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت زمستان حالت من : | به به دخمل بابا این چه قیافه ای برای خودت درست کردی مرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ترسم آن روز که از قله فرود آید مرد 313 آدم نتوان پیدا کرد 313 آدم به سرانجام آیند این جماعت همه با بقچه ی حمام آیند . . . فرض کن حضرت مهدی(عج) به تو ظاهر گردد ظاهرت هست چنانیکه خجالت نکشی؟ باطنت هست پسندیده صاحب نظری؟ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟ لقمه ات در خور او هست که نزدش ببری؟ پول بی شبهه و سالم ز همه داراییت داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟ حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟ با چنین شرط که در حافظه دستی نبری! واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران می توان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟! . . کلیپ عبرتهای بنی اسرائیل وظهور امام زمان(عج)حتما ببینید ! Downlod | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 22,277
تشکر شده 7,375 بار در 3,364 پست
حالت من : | واي يه جوري شدم.شيطان مجسمه | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | رنگ چشماش خوشگله ولي................. ![]() قيافش زنونه شده اينقدر عمل كرده......... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 20,520
تشکر شده 30,369 بار در 1,413 پست
حالت من : | ای وای این مرده؟ چرا خودش و کرده شبیه زنا؟آدم وحشت می کنه از قیافش | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| حامد, خواننده, عکسهای, لباس, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |