| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
(View Stats)
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,875 بار در 743 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام سلااااااااااام![]() دیدم هنوز بحثی از معدل نیست گفتم بیام یه فضولی بکنم........ ![]() زود تند سریع بگید چند شدید؟؟؟؟![]() پایه هاتونم بگین ![]() ![]() Athena_motelgoo![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه بابام!
(View Stats)
تشکرها: 3,596
تشکر شده 3,812 بار در 1,130 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،ركسانا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خوب نشدم 18/88 ورزش بهم 17 داده خدا نگذره ازش![]() ![]() ![]() آمدی آتش بجانم ریختی شعله بر دامان پاکم ریختی آمدی با یک صدا مستم کنی ناگهان با یک نگاه هستم کنی آمدی من را رها سازی بدشت قلب من افتاد زیر پایت و شکست خواستم تا فراموشت کنم بلکه در یادم در آغوشت کنم خواستم تا بشویم این گناه غرقه گشتم در سیلاب فنا خواستم تا نفس گیرم زخود بلکه آرام گیرم بعد موت ای دریغا مرگ هم من را نخواست چونکه دامانم پلید بود از نخست ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: nesf jahan
(View Stats)
تشکرها: 17,707
تشکر شده 5,648 بار در 1,395 پست
کتاب مورد علاقه : taki hamze loo حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مگه به تو کارنامه دادن؟من که امسال گند زدم رفت بعدشم ما به قول دوستم تا خرداد باید امتحانا ترم یکا بدیم کارنامه پیشکش هنوز نتومیمده | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زیرآسمان شهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رایکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم معدلم شد16.92 البته دانشگاهمااااااااااااااااا ااااااااااااا همینم زیاده ویرایش توسط پرنده مهاجر : ۵ بهمن ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۲۵ بعد از ظهر دلیل: 123 | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: به تو چه؟؟؟؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 116
تشکر شده 754 بار در 200 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نمی دونم...... ![]() واااااای خدا به دادم برسه..... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,326
تشکر شده 30,816 بار در 6,455 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها پایه هاتونم بگین نظرتون چیه که شاگرد اولای هر پایه رو تو ماهنامه معرفی کنیم؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی تو ایران
(View Stats)
تشکرها: 2,354
تشکر شده 1,433 بار در 563 پست
کتاب مورد علاقه : دختر کرد | بدون امتیاز : 0 امتیاز هنوز که زوده به ما هم ندادن کارنامه هامونو | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: ت+ه+ر+ا+ن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سپیـدهــ دمـــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوه،من که شدید گند زدم 19/00شدم اگر معلم هنر و ورزش لطف نمیکردند این قدر خجالت نمیکشیدم................ . | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: قلب کسانی که دوستم دارند
(View Stats)
تشکرها: 429
تشکر شده 3,211 بار در 661 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به منم هننووز نددادن ولی فک کنم 19/15 بشم خودتان را سفت بچسبید. ارزان نفروشید خودتان را؛ به لبخندی، به حرفی، به نقلی، به هدیه ای، به اندک توجهی یا حتی به مبلغی ناچیز. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,412
تشکر شده 7,187 بار در 2,618 پست
کتاب مورد علاقه : كلا كتاب دوست مي داريم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من شدم 17/5فك كن از 19 و خورده اي بپري البته تقصير خودم بود نيخوندم همينجوري ميرفتم سر امتحان ![]() بي دقتي هم زياد كرده بودم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بودین؟, شده؟؟؟راضی, معدلاتون, چند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |