| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خاک جهنم
تشکرها: 16,027
تشکر شده 33,571 بار در 9,315 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : اندر کره ی زمین ام
تشکرها: 513
تشکر شده 682 بار در 261 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته های فالاچی.. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گرد این عقد هر که میگردد. شادمان از حدیث ان گردد ![]() ![]() خو فال عقدش درومد خود شوهرش در نیومد که ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | -نازلی-, babasi, eli joon, girlstreet, M ! n a, Mahbib, mina68, ONCE ALONE, p@rniyan, pari.maloos, Saba_R, SinaHp, tabaloga_ra, Y.a.k.h, م.ن, نی لو فر |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,020 بار در 6,222 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از من اين شد جواب : این عقد بود بسی دل آزار زیـنهار که خویـش را میازار من بايد فرار كنم ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : یزد
تشکرها: 249
تشکر شده 1,029 بار در 276 پست
کتاب مورد علاقه : ادیسه،ایلیاد،کمدی ال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این عقد بود بسی دل آزار زیـنهار که خویـش را میازار اینم شد واسه من خیلی خوشحال شدم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| خبرنگار نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 46,960
تشکر شده 27,862 بار در 1,335 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
راست میگه شوهرش کو؟؟؟؟؟؟ ![]() | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : SOMEWHERE
تشکرها: 5,501
تشکر شده 8,656 بار در 1,484 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & Prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من الان شوهر نمی خوام دلتنگی هایم را نشاندم روی دوش بادبادک و فرستادمشان به آسمان... باران می بارد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای شلوغ اما تنها
تشکرها: 2,567
تشکر شده 3,658 بار در 530 پست
کتاب مورد علاقه : روی ماه خداوند را ببوس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینم برای من: گر این عقد هر که میگردد شادمان از حدیث ان میگردد ![]() ![]() من یک دختر ایرانیم بــــــــدان "حــــــوای" کسی نـــــمی شــوم که به "هــــــوای" دیگری برود تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده شده و احســـــاس نام گرفته ارزان نمی فروشمش دستــــــهایم بــالیـــن کـــودک فـــردایـــم خـــواهـــد شــــد بـــی حـــرمتـــش نمی کنم و به هــر کس نمی سپارمش../. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : زیرآسمان شهر
تشکرها: 5,304
تشکر شده 3,487 بار در 1,025 پست
کتاب مورد علاقه : رایکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مال منم این بود این عقد بود مـلال انـگـیز زین عقد مثال شیر بگریز اونی که باید فرارکنه منم ناظم خان | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : زیربارون
تشکرها: 22,112
تشکر شده 4,343 بار در 1,182 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این عقد بود ملال انگیز زین عقد مثال شیر بگریز اینم مال من,منم باید فرارکنم " تو آمده ای " این را تمام ِ خواب هایم می گویند و من... فارغ از آنچه که شاید دروغ گفته باشند باور میکنم...! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خاک جهنم
تشکرها: 16,027
تشکر شده 33,571 بار در 9,315 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز چرا واسه من هنگ کرد...............یعنی کلا بی خیال شم................ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازدواج, بهایی, بگیر, شیخ, فال, کن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |