| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 3,535
تشکر شده 32,686 بار در 4,576 پست
حالت من : | ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *Nafise.a9*, -نازلی-, 5011311, afrooz87, amozhgan, avisheh, bahar1313, baro0n, believe me, corail, DataBus, Elahe-Goddess, elahem, farnaz21, HAsti-Nj, honey_x, layahashemi, M mehrane, Mahbib, matchless, milad_mico, motevalede_azar, nazem, ninio, paηίz, pegiiiiiiiii, pila pila, saadegi.n, sahar100000, saharo, samss, shakiba_2510, Shifteh, Snow Dream, Veni, برادپیت, خانوم بهار, رودنا, سمن ناز, شب, !arefeh, لعیا, مه هاباد, مهشاد, مینو*, پرنده مهاجر, کریستال, یاسمن, یگانه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,041 بار در 6,223 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | فرهاد به زندگي خصوصي مردم چيكار داري ![]() ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : روی زمین خدا
تشکرها: 439
تشکر شده 1,412 بار در 717 پست
کتاب مورد علاقه : تمام کتابهای معنی دار حالت من : | اینا که تازه اول زندگیشونه. همیشه با 3 جمله زندگی کن:تجربه از دیروز،استفاده از امروز و امید به فردا ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 11,208
تشکر شده 4,388 بار در 1,162 پست
کتاب مورد علاقه : انتهای سادگی حالت من : | این +24 یعنی چی ؟ نداشتیم اخه خواهش میکنم ، بی حوصلگی هایم را ببخش ، بدخلقی هایم را فراموش کن ، بی اعتنایی هایم را جدی نگیر ، در عوض من هم تو را می بخشم که مسبب همه ی اینهایی. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : زيربارون
تشکرها: 9,330
تشکر شده 12,807 بار در 2,197 پست
کتاب مورد علاقه : شطرنج عشق حالت من : | اينابه سن قانوني نرسيدن.نامحرمن به هم پس اين گشتاي....چيكارميكنن؟ بي حياها؟ دوعا،برات گریه کردم....دعا برات افاغه نکرد اي آنكه طلبكارخدايي ،به خودآ ازخود به طلب كزتوجدانيست خدا اول به خودآ چون به خودآيي، به خدا اقرار نمايي به خداوندي خدا شاه نعمت اله ولي | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : من گم شدم
تشکرها: 10,651
تشکر شده 15,653 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : از حال بد به حال خوب حالت من : | خاک به سرم ![]() دوره آخرالزمونه دیگه،استغفرا... خودم با دوس جونم(یاشمین) ============= خدایا کاش حرف عاشقانه ای بودم و دهان به دهان بین عشاق می گشتم کاش شاخه ای سرسبز بودم و پرنده های فقیر بر شانه ام می نشستند کاش نرده ای بودم و مسافران خسته به من تکیه می دادند کاش پشت پرده شب پنهان نمی شدم کاش اینچنین و آنچنان نمی شدم خدایا دوستم داشته باش همین | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 3,535
تشکر شده 32,686 بار در 4,576 پست
حالت من : | واقعاً كه آدم نمي دونه چي بگه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : زيربارون
تشکرها: 9,330
تشکر شده 12,807 بار در 2,197 پست
کتاب مورد علاقه : شطرنج عشق حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,520
تشکر شده 6,541 بار در 620 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد ح حالت من : | واقعا كه ادم متحير مي مونه...... ![]() اون روزا یادش بخیر ؛ چه روزای قشنگی بود ... کوچک که بودیم چه دل های بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگیم کاش دلهامون به بزرگی بچگی بود کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را از نگاهش می توان خواند کاش برای حرف زدن نیازی به صحبت کردن نداشتیم کاش برای حرف زدن فقط نگاه کافی بود کاش قلبها در چهره بود اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی فهمد | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تو قلب پسرم
تشکرها: 27,870
تشکر شده 27,206 بار در 2,939 پست
حالت من : | اوا مادر عیبه برین تو لونه اتون ............ مردم از راه بدر می کنین گفته باشم ها ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازي, در, زن, شوهر, عشق, پارك |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |