| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 115,027
تشکر شده 253,050 بار در 35,307 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز رقص در خاطره نويسنده: مريم عباس زاده ناشر: پرسمان - شالان - گسترش فرهنگ زبان كتاب: فارسي تعداد صفحه: 486 اندازه كتاب: رقعی - سال انتشار: 1389 - دوره چاپ: 1 مروري بر كتاب ... ماتينا ! دختري كه همگان در انتظارند گوشه چشمي به آنان نشان دهد ، سر خورده از عشقي افلاطوني به منزلي قديمي پناه مي برد . اما در مكان و زمان معلق مي گردد و قدم در حرمسراي نصرالدين شاه مي گذارد و ... ماجراهاي شيريني با همسران متعدد او برايش رقم مي خورد ... ديگران باورش نمي كنند .اين بار با قلبي مجروح تر از گذشته راهي لواسان مي گردد . با دلي آكنده از نفرت ... ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 28,077
تشکر شده 31,402 بار در 729 پست
کتاب مورد علاقه : با بهار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کارای قبلی نویسنده خیلی خیلی بهتر بود یک داستان تکراری داشت و حتی تخیلاتی هم که توش به کار رفته بود جذبم نکرد رمان بعدا اسم می ذارم http://www.forum.98ia.com/t264502.html رمان ترس از عشق http://www.forum.98ia.com/t180706.html دوست داشتن را باید از دختر بچه ها یاد گرفت. آنها در مقابل محبتی که به عروسک خود می کنند از او انتظار محبت متقابلی ندارند آنها بدون هیچ توقعی عروسکشان را دوست دارند و دوست داشتن واقعی یعنی همین. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 2,152
تشکر شده 607 بار در 171 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دست نویسنده درد نکنه اما بیشتر شبیه مستند تاریخی بود تا رمان | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : هر کجا هستم باشم آسمان مال من است!
تشکرها: 923
تشکر شده 1,064 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب آنجاست | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام واقعا عالی و محشر بود و موضوع جدیدش مخاطب رو جذب می کرد. در مقابل تقدیر خداوند مثل کودکی 1 ساله باش که وقتی او را به هوا می اندازی میخندد چون ایمان دارد حتماً او را خواهی گرفت. ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خاطره, در, رقص, زاده, عباس, مريم, معرفی, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |