| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال عکس ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +15 امتیاز سلام من این تایپیکو زدم تا هر کس که وبلاگشو آپ کرد اگه خواست لینکشو اینجا بزاره و بگه که آپ کرده تا بقیه ی بچه ها بخونن این طوری فکر کنم راحت تر باشه دیگه توی پروقایل بچه ها خبر ندن در ضمن وبلاگ فقط وبلاگ سایت باشه نه بیرون از سایت خوش باشین من وبمو آپ کردم ![]() http://www.forum.98ia.com/blogs/13800-aseman-shab.html به كاربراي اين انجمن بايد گفت : خودت با خودت سلام و حال و احوالو خداحافظي كن ... اينجا هيچ كس تحويلت نميگيره ... اين جمع پر از خاطراته يخ زده اس.. من aseman.shab م .. |
| | |
| تشکر شده توسط : | * ترنم بهار *, ** SaMiRa **, *anahit*, +Lily, avazkhamoosh, boyegandom, Darya_secret, Hinta, Mahed, Mina, mina68, nazem, NILOUFAR, parsa.a, poly phony, Samin goli, sara_n, saye roshan, shaghhayeghh, smart girl, Sonetto, ss511, Star-crossed, sunshine.h, s_donia323, Tikooli, youngi, Zanessa, |SarA_S|, آسا..., ارشا, م.ن, پروکسیما, ܓܨ سارا ܓܨ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ته ته تهران اللیکوم!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : قورباغه رو قورت بده! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اپه..!محرم زنده است! http://www.forum.98ia.com/blogs/micr...%B3%D8%AA.html گاهی دلم می خواهد وقتی بغض می کنم ، خدا از آسمان به زمین بیاید ! اشک هایم را پاک کند ، دستانم را بگیرد و بگوید : " اینجا آدم ها اذیتت می کنند ؟!؟ ... بیــــــــــــا بــــــــرویم ! " | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال عکس ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال عکس ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تایپیک قفل شده بود باز شد ![]() مرسی از الی عزیز من باز وبمو آپ کردم ![]() http://www.forum.98ia.com/blogs/13800-aseman-shab.html |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر راز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شعر ، رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,283 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم! همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +22 امتیاز سلام اين تاپيك رو براي اين زدم كه دوستاني كه وبلاگشون رو توي سايت به روز ميكنن يه كپي از آخرين ارسالشون به همراه آدرسش رو براي بچه ها بذارن . اين كار رو به چند دليل انجام دادم : اول اينكه خيلي از پستهاي وبلاگها چون بلافاصله پشت سر هم زده ميشن ديده نميشن و بچه ها فقط آخرين ارسالها رو چك مي كنن و صاحب وبلاگ مجبور ميشه آدرس وبلاگش رو تو پروفايل بچه ها بذاره دوم اينكه ياد بگيريم براي كار هم ارزش قائل بشيم و به ارسالهاي خوب دوستانمون امتياز مثبت بديم سوم تلاش كنيم پستهاي وبلاگمون نوشته و طراحيش از خودمون باشه تا هم تمرين وبلاگ نويسي باشه و هم كمك به خودمون شايد آخر هر هفته هم ارسال برتر هفته رو مشخص كرديم و هر كدوممون به مقداري كه بعدا تعيين ميشه بابت ارسالهاي خوب امتياز رد و بدل كرديم (اين 100 % نيست چون نميخوام تاپيك جنبه رقابتي پيدا كنه ) اگه از نظر دوستان اشكال نداشته باشه من يا خود صاحب وبلاگ ، پستهاي قبلي رو هم كه به نظرمون خوب بود با اجازه خود شخص مي ذاريم
| ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, $...MoNiLi...$, $Persian Girl$, * Star, *Sepid*, *راحيل*, +Lily, -2nya-, -MARYAM-, -Nasrin-, -نازلی-, .ELHAM., .Ice Girl., .LiLiM., aili, Amir Mahan, amooshalbo, arnavaz, Aypinar, Breaved, eh3an00, elahe70, Elnaz, farnaz58, farshid23, fatima_59, girlstreet, gogoli, golnaghshetavous, H..GH, h.douce.h, HAsti-Nj, Helpax, Hinta, hirodia, isatis, kodaki, lucy, Mahbib, mahdieh67, Mahed, maryam paeizi, mehdi66, Mina, mina68, Mini Moon, Mino Bookworm, nasrin74, nazem, naz_goli, nemesis, NILOUFAR, novin, parsa.a, patrin, pila pila, prance, raha16, rana-021, REAL LOVE, rose33, saadegi.n, SaRa, sC0rP!0N--GirL, Shifteh, smart girl, Sokout_shab, Sonetto, spoorg, Star-crossed, s_donia323, talayeh, tireys_77, Veni, Y.a.k.h, zahra97, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, آنالیا, رابين هود, راما, سانیا آسمانی, فارقلیطا, لاوینی, م.ن, محمـد, مینا, هانی عسل, ياابالفضل, پدیده, پرنده مهاجر, پری 63, چیکا, یگانه |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست بسیار مفید : +9 امتیاز کفش هایت را که پوشیدی ![]() از آن روز که مرغت یک پا داشت ، تا امروز که هیچ مرغی نمی خواند . آمار رویت دایناسورها هم ، بالاتر از تو بوده ! خلاصه بگویم ، جهان رو به انقراض رفت کفش هایت را که پوشیدی ... وبلاگ : همه چیز راز است Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, *Sepid*, +Lily, -2nya-, -MARYAM-, .ELHAM., .Ice Girl., .LiLiM., Amir Mahan, arnavaz, ashoka, elahe70, farnas, farshid23, fatima_59, girlstreet, golnaghshetavous, h.douce.h, hachall_11m, harimeshgh, Helpax, Hinta, hirodia, lucy, Mahbib, mahdieh67, Mina, Mini Moon, Mino Bookworm, nazem, nemesis, novin, parsa.a, patrin, raha16, rana-021, REAL LOVE, rose33, samanka80, setare soheil, shakiba_2510, smart girl, Sonetto, spoorg, Star-crossed, talayeh, zahra97, ~jOojoO.tAlA~, αгѕαпα, آرام.د, سانیا آسمانی, شبنم, مینا, هانی عسل, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,283 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز ![]() این روزها "بــی" در دنیای من غوغا میکند! بــیکس ، بــیمار ، بــیزار ، بــیچاره ، بــیتاب ، بــیدار ، بــییار ، بــیدل ، بــیریخت ، بــیصدا ، بــیجان ، بــینوا ، بــیحس ، بــیعقل ، بــیصاحاب ، بــیخبر ، بــینشان ، بــیبال ، بــیوفا ، بــیکلام ، بــیجواب ، بــیشمار ، بــینفس ، بــیهوا ، بــیخود ، بــیداد ، بــیروح ، بــیهدف ، بــیراه ، بــیهمزبان ، بــیتو ، بــیتو ، بــیتو...!!! وبلاگ: یادم تو را فراموش | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, * Star, *Sepid*, +Lily, -2nya-, -MARYAM-, .ELHAM., .LiLiM., Amir Mahan, arnavaz, elahe70, farnas, fatima_59, girlstreet, golnaghshetavous, h.douce.h, hachall_11m, harimeshgh, Helpax, Hinta, kodaki, lucy, Mahbib, mahdieh67, Mino Bookworm, nazem, NILOUFAR, novin, parsa.a, patrin, rana-021, REAL LOVE, rose33, setare soheil, smart girl, Sonetto, spoorg, Star-crossed, taranom71, zahra97, αгѕαпα, آرام.د, سانیا آسمانی, شبنم, لاوینی, مینا, هانی عسل, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخرين, آپ, وبلاگتو, وبلاگم, وقتی, پست, کردی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |