| |||
| | #1041 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همون یه نفر یه جایی سابقم ![]() ![]() عاشقشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بازی عشق و سرنوشت(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تقاص خودخواهی(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #1042 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: یه آسمون آبی سقف اتاق منه
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در زندگي باران نباش كه فكر كنند خودت را با منت به شيشه ميكوبي ؛ ابر باش تا منتظرت باشند كه بيايي ![]() | ||||||||
| | |
| | #1043 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایــــــــــنم چرک نویس های من برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #1044 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | بدون امتیاز : 0 امتیاز خانمها : چرا عشقتان شما را ترک میکند ؟ گاهی اوقات وقتی میخواهید جلوی اتفاق افتادن چیزی را بگیرید، سادهتر این است که حالت دفاعی بگیرید تا تهاجمی. اگر در یک رابطه هستید و واقعاً مردی که با او هستید را دوست دارید، احتمالاً دوست دارید بدانید که چطور میتوانید... ![]() خاطره | ||||||||
| | |
| | #1045 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #1046 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: نَـزدیکِ زایَندِه رود ツ
(View Stats)
تشکرها: 5,134
تشکر شده 5,285 بار در 1,183 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت؛کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به همه ی دوستای 98یی خب تعطیلاتم داره تموم میشه و مدرسه ها دوباره داره شروع میشه. همونجور که میدونین قراره من دیگه نت نیام؛پس امیدوارم اگه به کسی حرفی چیزی زدم،به بزرگیه خودتون منو ببخشین. دلم واسه همتون تنگ میشه؛مخصوصا" دوستای فابریکم: صبا - مریم - ملیکا - بهار - پریسا - ساغر - پویا دوستون دارم.خدافظ ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #1047 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: MetroPolis : Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : PC - Network - stories - Security حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #1048 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: یه آسمون آبی سقف اتاق منه
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز http://www.forum.98ia.com/blogs/38739/blog9518.html اینم وبلاگ من | ||||||||
| | |
| | #1049 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران !
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتابای برایان تریسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وبلاگـــ من تو امضام هست ![]() یه سر بزنین ... خوشتون میاد به احتمال قوی چند تا آهنگ با شعر و صدای خودم :http://farshadx.blogfa.com/page/music/?98ia وبلاگ اصلی من :http://Farshadx.blogfa.com --------------------------- پست های منتخب (طنز های خودم ) : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #1050 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخرين, آپ, وبلاگتو, وبلاگم, وقتی, پست, کردی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |