| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,259 بار در 5,583 پست
| پست بسیار مفید : +10 امتیاز سلام دوستان برای سایت بخش و زیر شاخه پیشنهاد کنید . به نظرتون ایرانشناسی ایجاد بشه؟ یعنی برای تمام استانهای ایران تاپیک زده بشه و به معرفی آثار اون استان و ... بپردازیم . خلاصه هر بخشی یا زیر شاخه ای به نظرتون میرسه بگید اگه خوب باشه اضافه میشه . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !قفس باران!, # بلوط #, #SamaneH#, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, *GolDeN*, *میلاد*, --nadin--, -نازلی-, alonegirl, Altin ay, azami, CountesSgoddesS, ELAHE, elahe.goddess, Elnaz, Eris, eteb, Favourite, GhOsT GiRl, girlstreet, Guest2, hiva, kugar, maryam paeizi, mhp3362, Mina, MIROR, mojan_23, M_V_P, nemesis, novin, paradise, prance, REAL LOVE, reza23, sama33, samane7, Samin goli, shaghhayeghh, shakiba_2510, sistana98, Sonetto, Star-crossed, sydney, talayeh, taniii, taraneh24, thunder555, Zanessa, zb7373, zohreh17, آنیتا, الند 2009, ایتیشا, بی بی گل, خانم فسقلی, زاپــاتــا, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, عیدی, قناد, مه هاباد, پرسپوليس, پرهوده, گلبهار, یاشمین, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 213,916 بار در 14,663 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماشالا اینجا همه چیز داره یا مخ من کار نمی کنه ولی ایران شناسی خوبه ، به شرطی که اطلاعات کامل باشه و صحیح میگم مشاور کنکور هم خوبه ها ![]() البته فکر کنم درخواست آموزش و راهنمایی همون باشه تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کلا بخش مشاوره تخصصی حتما داشته باشیم خوبه و ایرانشناسی هم خیلی خوبه اگر ایجاد کردید استان مرکزی را من تاپیکش را میزنم آخه شهرمون توی این استانه سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 ویرایش توسط sama33 : ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۵۱ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 1,816
تشکر شده 2,582 بار در 1,431 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | پست معمولی : +1 امتیاز نميدونم ربطي داره يا نه ؟!!!!!!!!!! و پيشنهاد مزخرفيه يا نه به نظرم تو بخش مسابقات يه زير شاخه ايجاد كنيد كه مسابقه بار فني علمي فرهنگي داشته باشه لااقل ادم اگه برنده نشه يه چيزي به معلوماتش اضافه شه . تقريبا مثل جدول يه هديه ناقابلم در نظر بگيريد برا برنده | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم نظر دارم 1. تو بخش کتاب ها برای کتابهایی که جدید می خواد شروع بشه دو تا بخش جداگانه داشته باشیم. یکی کتابهایی که کاربر می خواد تایپ کنه و یکی هم کتابهایی که کاربر می خواد اسکن کنه. اینجوری برای ما که می خوایم کتابها رو جمع کنیم و بچه هایی که کتاب اسکن نمی تونن بخونن و باز هم بچه های تایپ گروهی نودهشتیا که می خوان کتابهای اسکن شده رو تایپ کنن بهتره. 2. بخش دانلود فیلم هم تقسیم بشه به دو بخش ایرانی و خارجی 3. یه جا هم نمی دونم کدوم بخش ویژه معرفی اعضا و تاپیکهایی که در اون مورد بودن داشته باشی. مثل تاپیک معرفی اعضا تازه وارد. یادگاری نودهشتیا. آلبوم نودهشتیا و ... فعلا همینا یادم می آد تابعد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, *elham*, *میلاد*, 5011311, Admin, Altin ay, brain storm, elahe.goddess, Elnaz, GhOsT GiRl, girlstreet, hiva, novin, paradise, sama33, samane7, shaghhayeghh, shakiba_2510, Sonetto, Star-crossed, Zanessa, الند 2009, ایتیشا, باقری, خانم فسقلی, زاپــاتــا, ستاره یخی, عیدی, مه هاباد, پرسپوليس, پرهوده |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: یه دل کوچولو که واسم تاپ تاپ می کنه
(View Stats)
تشکرها: 203
تشکر شده 315 بار در 80 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خوبان من فکر می کنم اگه رمانهایی که جدید می گذارید فایل pdf باشند و بعد واسه موبایل خیلی بهتره چون در فایل موبایل رمانهایی گذاشته شده که در pdf نیست. در ضمن وقتی وارد بخش رمانهای تایپ شده میشیم باید صفحه به صفحه بخونیم چرا اونها را در فهرست عمومی قرار نمیدید تا کلی دانلود بشوند. مرسی دلم هوای بارونو داره این روزها شهر خیلی مرده است. وای باران باران ، شیشه پنجره را باران شست، از دل من اما نام تورا چه کسی خواهد شست؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,259 بار در 5,583 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز 1- استانها اضافه میشه . 2- تایپ کتاب و اسکن از هم جدا میشن . فعلا این 2 تا ایجاد میشه . منتظر پیشنهاداتتون برای بخش ها هستم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, #SamaneH#, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, *میلاد*, 5011311, brain storm, elahe.goddess, elahe70, Elnaz, Eris, eteb, GhOsT GiRl, girlstreet, hiva, mirage, novin, paradise, Persiana, prance, shaghhayeghh, shakiba_2510, sistana98, Sonetto, spong bob, Star-crossed, zohreh17, ایتیشا, باران, زاپــاتــا, ستاره یخی, شبنم, عیدی, پرسپوليس, پرهوده, گلبهار |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم با مشاوره و جدا شدن تایپ و اسکن موافقم از زحماتتون هم تشکر می کنم پیشنهاد جدیدی هم به ذهنم نرسیده لطفا صفحه ی اصلی سایت رو هم درست کنید تا هر بار اول نره رو صفحه ی قدیمی بعد بیاد رو سایت جدید متشکرم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,354
تشکر شده 17,991 بار در 4,113 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام و خسته نباشيد . به نظر بنده با توجه به اين كه خيلي از كاربر ها مدرسه اي اند بهتره بخشي براي برطرف كردن اشكالات درسي و توضيح مسايل وايجاد انگيزه براشون ايجاد كنيد . بچه ها مي تونند خودشون به هم كمك كنند و با دادن امتياز بهشون تشويق هم بشوند . ( مثلا در مورد مباحث فيزيك و رياضي با هم مشورت كنند ) چون اين ها زبون هم ديگه را بهتر مي فهمند قطعا اين نوع آموزش مفيده . ببخشيد بنده جسارت كردم سايت پر از استعداد سرگردان و بي انگيزه است . | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه دنیای شیشه ای
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هفت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بد نیست یه جایی هم باشه که افرادی که در خارج از کشور زندگی میکنند توضیحات کاملی از محل زندگیشون بنویسن یعنی توضیحاتی درمورد جاهای دیدنی و .... برای افرادی که مایل هستند به کشور های دیگر سر بزند تا بتونند یه انتخاب خوب داشته باشند خدایا به بزرگی ات قسم دلم از کوچکی خودم گرفته فقط همین...... مرضیه-18 | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, بخش, بدید, برای, پیشنهاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |