| |||
| | #321 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام. من چند تا نظر دارم. 1- یه قسمت ایجاد بشه تا همه (به خصوص جدیدالورودها که با سایت آشنا نیستن) سوالات و مشکلاتشون رو بگن و تو این مطالبی که خیلی هم زیاد شده غرق نشن. 2- یه آمار درست و حسابی از سایت تو مرض دید قرار داده بشه. مواردی چون تعداد افراد شرکت کننده هر استان، تعداد کاربران، تعداد پسرا و دخترا و..... فعلا همینا کافیه تا بعد. تشکر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #322 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش درسی و دانشجویی ![]() حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام شب همه گی بخیر! خب به چنتا پیشنهاد داشتم که امیدوارم به درد بخوره اما قبل اش داخل پرانتز بگم که هدف این سایت چون کتاب و رمان هست پس باید نظر متفاوتی داشته باشه به این مسائلی که میخوام بگم اولینش برای بخش جزوه خب بخش درسی و دانشجویی ( کتاب) از اون جایی که با بخش جزوه مخلوط شده ، به نظرم بهتر هست اسم اون بخش رو به کتاب/ جزوه تغییر بدیم . اما اینطوری برای پیدا کردن یه کتاب و یا جزوه خیلی سخت میشه سرچ کردن و حتی گذاشتن تاپیک ( موضوع مهم) برای کتاب و یا جزوه زیبا نیست.چون ماهیت سایت برای نشر کتاب و ... هست گفتم.وگرنه که .. به نظرم در بخش جوزه 2 زیر بخش زده بشه ( کتاب و دیگری جزوه) گه مشخص باشه و به طوری که همه ی اونها دسته بندی و تفکیک شده باشن البته یه نظر دیگه داشتم ولی خب خیلی شلوغ میشه اون طوری برای همون بخش ها میتونید این کار رو نکنید .مثلا یه زیر بخش با عنوان جزوات و کتب مهندسی { این جا هم باز میتونه به تفکیک رشته بخش زده بشه } جزوات و کتب علوم پایه ( ایضاً ) دومینش برای بخش ادبیات ( انجمن شاعران نودهشتی) کارگاه نقد شعر و داستان کوتاه بهتر هست هدف کارگاه نقد شعر و داستان فقط داستان باشه و اون به بخش داستان کوتاه بره بهتر هستش به نظرم..و اینکه انجمن شعر به نظرم مثال ( گروه ترانه سرایی ( بشه.و برای هر شعر یه موضوع جداگانه زده باشه ..البته داخل همون تاپیک.این طوری به هر شعر یه هویت مجزا و جداگانه ای رو میدیم و از سردرگمی و نقل قول های فراوان وسط شعر بعدی و قبلی جلوداری میکنیم خب همینا بود دیگه.زیاد حرف زدم |
| | |
| | #323 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون شهر خودمون
(View Stats)
تشکرها: 179
تشکر شده 1,614 بار در 269 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته-شاهنامه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام لطفا تو قسمتی که باید برویم اونجا تا عکس بذاریم یه بخش با نام متفرقه درست کنین تا بعضی عکسها رو اونجا بذاریم چون الان مجبوریم اکثر عکس ها رو توی قسمت جالب و خنده دار بذاریم ![]() ![]() تــــاپــــــیــــــک هــــــای بـــــــســــــــــــــــ یــــــــار زیــــــبـــــــــا میدونی چرا دلم به حال شیطان میسوزه؟ فرق معلم و دانشجو و نظافتکار عکسی از یخچال یک عزادار آخه...خوردن داره؟!! خطای چشم سگ با حال یادتون میاد؟ سگ با حال ![]() | ||||||||
| | |
| | #324 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: پیچ امین الدوله
(View Stats)
تشکرها: 1,462
تشکر شده 2,425 بار در 459 پست
کتاب مورد علاقه : کژال حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ايجادبخشي كه مختص كارهاي خود كاربرا باشه مثلا عكس هايي كه كاربرا از مسافرت هاشون يا محل زندگيشون كه خودشون ميگرن يا نقاشي هايي كه خودشون كشيدن يا دستبندهاي كاموايي كه خودشون درست كردن يا متن وياشعرهاي كوتاهي كه خودشون نوشتن رو توي اون بخش بزارن تاديگر كاربرا درمورداونها نظر بدن وهم اينطوري كارهايي كه كاربرا انجام دادن وزحمتشوكشيدن بين انبوه تاپيك ها گم نميشه و باعث دلگرمي صاحب تاپيك ميشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #325 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش خبر ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جایی که هستم!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کوری - دنیای سوفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این بخش وجود داره دوست عزیز!!! | ||||||||
| | |
| | #326 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: haminjaha....
(View Stats)
تشکرها: 685
تشکر شده 448 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : Vampire diaries حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نمیدونم به این پست ربطی داره یا نه ... یه پیشنهاد برای بخش مسابقه داشتم...خوب میشه که هر سال یک دختر شایسته یه پسر شایسته و بعد یه نظرسنجی که کاربر شایسته سال انتخاب بشه...هم اخلاق،هم تعداد پست و... و البته عکس هر نفر در نظر گرفته بشه...یعنی تقریبا مثل Miss world که هر سال انتخاب میشه. Nevermind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best, for you too. Don't forget me, I beg, I remember you said:- "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead" Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, | ||||||||
| | |
| | #327 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-هم خونه-رمان خودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به نظر منم ایرانشاسی خیلی خوبه...ولی بیشتر از اون درمورد کنکور و درس و رشته های تحصیلی تو این فصل ها صحبت کردن تنیجه بیشتری داره مخصوصا که الان زمانهای ثبت نام دانشگاههاست با معرفی دانشگاههای خوب به انتخاب بچه ها کمک میشه | ||||||||
| | |
| | #328 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر دارن شان اربا حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز یک پیشنهاد:بهتره وقتی میخوایم پستی بدیم ولی قبل از ما کسی زود تر بده بهمون سیستم خبر بده که پستس اضاف شده میخواین ببینین چون مثلا تو تاپیک هایی مثل( مشاعره) و( سوال قبلی رو جواب بده خودت یک سوال بپرس) جوابا فاطی میشه و خوب باعث به هم ریخته گی میشه (ممنون) کسایی که رمان های فانتزی می خونن حتما داستان زیر را بخونن. ریموس لوپن و دورانی جدید|نوشته amir.lupin ------------------------------------------------ گروه طرفداران هری پاتر --------------------------------------------------- برای طرفداران هری پاتر ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- بزودی بازی انلاین هری پاتر تحت وب هم از دوستان من منتشر میشود. | ||||||||
| | |
| | #329 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سایه دوست,توی این دنیای رنگارنگ و شیطون و دیوونه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان-شعر | پست مفید : +3 امتیاز با سلام و خسته نباشید خدمت همه مدیران و همکاران گل نودهشتیا والا من سوال داشتم میخاسم بدونم آیا ما اجازه داریم آلبومهاویا یک اهنگ جدید خوانندگان اینوری رو برای دوستانی که تو تایپیک درخواست اهنگ درخواست میدن بزاریم ؟؟ یه پیشنهاد هم داشتم این که ما دوستانی رو که امضاشون پر از عکس و حجم امضاشون سنگین رو یه جا معرفی کنیم تا حجم امضاشون رو بیارن پایین چون گاهی میبینه با اینکه کلی گفته شده... عذرخواهی میکنم... خسته نباشید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید /hajibala.blogfa.com/ متنفرم! از خاطره هایی که وقتی بهشون فکرمیکنم میگم:وای من چقدراحمق بودم! | ||||||||
| | |
| | #330 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
ولی نمیدونم چرا تاپیکش پاک شده ![]() البوم های مجازی که بیرون میاد و همچنین اهنگ هایی که برای خواننده های مجاز هستن ولی بدون اجازه میرن رو اینترنت رو نمیتونیم بذارم البته جدید ها رو ![]() با عرض معذرت از مدیران بخش برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, بخش, بدید, برای, پیشنهاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |