| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : خیلی دور خیلی نزدیک
تشکرها: 1,005
تشکر شده 2,125 بار در 215 پست
کتاب مورد علاقه : ملاقات شیطان با دوشیز حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز نقد کتاب انتهای سادگی، داستان درباره ی دختریه به اسم مریم که زندگی معمولی دارد و به همین زندگی معمولی هم قانع است اما آمدن پسرعموی دوستش به نام بابک به تهران و سپس همسایه شدن با پسرخاله ی باباک به نام امیر که در طبقه ی زیرین خانه ی مریم که سابقا از آن خانواده ی دوستش بوده یکسری حوادث دست به دست هم می دهند تا مریم ساده را از آن حالت سادگی و خامی دختربچه ی دبیرستانی وارد دنیای بزرگسالها کند. قویترین نکته ی کتاب نثر قوی و بعد شخصیتهای باورپذیر بود و به نظر من هر کجا که خواننده از خواندن داستان خسته می شد همین نثر قوی او را برای پیش رفتن راهنمایی می کرد و مهمتر اینکه گویا مریم از دل همین جامعه برخاسته و دختر اساطیری و افسانه ای چون دیگر آثار نبوده چه در قیافه و چه در ثروت و یا اخلاق. لبخند تو را چند صباحی است ندیدم یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیب. ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط بهار90 : ۱۴ اسفند ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۴۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, *TARA*, -bahareh-, -نازلی-, .:aida:., abby7, aili, ashoka, AVESTA, aylin-72, azam 24, bahooneh10, CIVIL, dr-vet, Elysium, fadiya, hamideh, hany666, kaktoos, KaVo, M mehrane, maryam1363, mehrnusheh, mina87, narmineh, NILOUFAR, paradise, pare, patrin, REAL LOVE, sanaz.p, setareh30, Shifteh, Sutra, yada, Yasnaaaa, _xxx_, بلوط, بیتا فرخی, رودنا, شهرناز, طلوع عشق, عاطفه منجزی, مژگان بانو, مینا, مینو*, پدیده, پروانه!, یگانه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 11,148
تشکر شده 4,376 بار در 1,161 پست
کتاب مورد علاقه : انتهای سادگی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رمان خیلی خوبی بود موضوعش جدید بود خیلی هم مخاطب رو جذب میکرد فقط من فکر میکنم نویسنده میتونست کتابو تو یه جلد بنویسه خواهش میکنم ، بی حوصلگی هایم را ببخش ، بدخلقی هایم را فراموش کن ، بی اعتنایی هایم را جدی نگیر ، در عوض من هم تو را می بخشم که مسبب همه ی اینهایی. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : خیلی دور خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : ملاقات شیطان با دوشیز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من هم رمان خوبی بود اما اون اوایلش یه کم جا برای بهتر شدن داشت اما چون اولین کتاب خانم بهارلویی بوده کتاب خوبی بود. به نظر من نقطه ی قوت کتاب شخصیت پردازی خوب کتاب بود و به قول یک نفر که توی سایت علی نظر داده بود انگار مریم توی همین خونه بغلی بوده و بهتر از شخصیت پردازی هم قلم روون و یه دست خانم بهارلویی بود و اسم کتاب هم بهش می اومد اما به نظرم می تونست شخصیت بابک رو قوی تر نشون بده که قابل لمس تر باشه و مهمتر اینکه اینقدر کشش نده هرچند که باز هم به نظرم نمیشد تو یه کتاب جمعش کرد. اما در کل میشه گفت که کتاب خوبی بود من که از خوندنش خوشم اومد. اما مشکل دیگه ی من طرح روی جلد کتاب بود که به نظرم مخاطب رو جذب نمی کرد، خیلی سیاه و کدر بود برعکس اسم کتاب که باید خیلی ساده طراحی میشد. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
تشکرها: 14,522
تشکر شده 13,657 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب از اونجا که قوانین بخش نقد کتاب میگه که ایجاد کننده تاپیک نقد باید خلاصه ای از کتاب رو بذاره و خودش هم نقد کنه و چون دوست عزیزمون خلاصه رو ننوشتند به جای ایشون بنده یه خلاصه ای از این کتاب زیبا میگم: مریم دختر ساده ای از یک خانواده فقیر، دل به نگاه سبز و حرفهای عاشقانه بابک پسرعموی سمیرا دوست صمیمی و همسایه اشان میبندد. ولی با ورود امیر شایان پسرخاله بابک و همسایه جدید مریم ، امیر به شدت سعی میکند مریم را از بابک دور کند و دائما در مورد هوسباز بودن بابک به او هشدار میدهد ولی مریم نمی پذیرد تا روزی که بابک به جای او سمیرا را برای ازدواج انتخاب میکند و بدتر از ان می فهمد که در تمام این مدت که به او اظهار عشق میکرده ،همزمان برای سمیرا هم نقش یک عاشق دلخسته را بازی میکرده ولی ...... متاسفانه بنده فقط اگر تازه کتاب رو خونده باشم میتونم نقدش کنم ، مگر این که نکته خاصی توی کتاب باشه که به خاطرم مونده باشه و از آنجا که این کتاب رو اردیبهشت ماه گذشته خوندم نمیتونم نقد دقیقی ازش داشته باشم فقط میتونم بگم که علی رغم طولانی بودن کتاب من این کتاب رو دوست داشتم وتوصیه شخصی بنده این هست که کتاب علی رغم قیمت بالاش (17000 تومان)ارزش خواندن و خریدن رو داره [CENTER]توصیه من از بین رمانهای در حال تایپ کاربران نودوهشتی ![]() معشوقه شیطان | anital کاربر انجمن میوه ی منحوس | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : ملاقات شیطان با دوشیز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
تشکرها: 14,522
تشکر شده 13,657 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست گرامی تاپیک نقد برای کسانی هست که هم رمان رو خونده باشند و هم در مورد اون کتاب حرفی برای گفتن داشته باشند خوب شما که این رمان رو نخوندید اصلا لزومی هم نداره بیاید تو تاپیک نقدش پست بزنید که نخوندمش !!!! حالا تصور کنید توی همه تاپیک های نقد کتابهای مختلف ،هر کسی که اون کتاب رو اصلا نخونده( مثل شما )بیاد پست بزنه که من این رمان رو نخوندم چه شود!!!! دیگه تاپیکی باقی نمی مونه که اونایی که خوندنش بیان نقدش کنند. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : پلاک 12
تشکرها: 1,630
تشکر شده 3,001 بار در 642 پست
کتاب مورد علاقه : ریاضیات و مکانیک | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم این کتاب رو چند ماه پیش خوندم و اتفاقا یادمه چندبار که رفتم دنبالش فروشنده اش هی میگفت تموم شده و نداریم !! اما نظر خودم ! کتاب فوق العاده روونی بود یه داستان ساده و در عین حال جذاب ! اینقدر مریم و خوانوادش ، مادرش ، خوانواده امیر باور پذیر بودند که زمان خوندن کتاب واسه من خیلی زود گذشت ! نه خبری از مهمونیای آنچنانی ، رقصای رمانتیک ، و ثروت و زیبایی افسانه ای بود و نه خبری از یه خانم دکتر جذاب که هزار تا شیفته داره !! یه دختر جوون معمولی ، دیپلم با یه خونواده معمولی حتی یه اسم معمولی ( آخه تو بعضی رمانا اسم شخصیتها خیلی غیر عادیه !!!!) و یه شغل معمولی تو یه کارخونه ! همه و همه مثل اسم کتاب بودند ! انتهای سادگی قشنگه ! بخونیدش حتما ! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : اتاقم
تشکرها: 15,868
تشکر شده 527 بار در 167 پست
کتاب مورد علاقه : از تو میگریزم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کتابی که میخواد تو ۲ جلد نوشته شه باید خیلی بیشتر از این جذاب باشه تا خواننده ادامش بده.به نظر من اگه تو ۱ جلد نوشته بود بهتر بود،ولی در کّل موضوعش خوب بود. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,220
تشکر شده 218,415 بار در 22,634 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | پست معمولی : +1 امتیاز والا، به نظر ِ من اونقدرها همکه تعریف میکردند خیلی زیبا نبود..البته به نظر ِمن...چون سلیقه ها فرق میکنه.. داستان رو نویسنده بسیار تا بسیار کِش داده بود.. میتونست رمان رو تو 500 یا 600صفحه جمعش کنه... خسته کننده بود واسه من.. چون خیلی وقت پیش خوندم..چیزی یادم نمیاد ازش.. ولی در کُل نظرم رو گفتم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,419
تشکر شده 261 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : ارتميس فاول حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا" كتاب فوق العاده ايه.درسته كه زياد ولي چون داستانيه كه خيلي ساده و رون نوشته شده تا اخرش پيش ميري.شخصيتها قابل ستايشند و ادم ميتونه اونها رو تجسم كنه و هيچ خبري از تخيل نيس. چون واقعا" بعضي از رمانا اونقدر به چهره توجه مي كنن كه از محور اصلي داستان خارج ميشن.البته توصيف چهره ها هم مهمه و باعث جذب خواننده ميشه ولي به اندازه. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | azam 24, bahooneh10, doorin, Elysium, golyassaman, gorestan man, hiva, honey_x, mahsan, maryam1363, mehrnusheh, Mina, NILOUFAR, patrin, sanaz.p, Shifteh, zarin, بهار90, رودنا, مهستی, هدیه, پدیده, پروانه! |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتهای, بهارلویی, سادگی, م, معرفی, نقد, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |