| |||
| |||||||
![]() |
| LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +38 امتیاز اگه از نفر قبلي درخواست دوستي بياد ردش مي كني يا قبول؟چرا قبول مي كني يا چرا رد مي كني؟ دیگه انتظاری از هیچکی تو دنیا ندارم ، خودمم شاید یه روز خودم رو تنها بذارم امشب دلم گرفته یاران خدانگهدار سینه دگرکویراست باران خدانگهدار فرصت نمانده باقی تادردخودبگویم باخون دل نوشتم پایان خدانگهدار ... خدا نگهدار دوستان نودهشتی |
| | |
| تشکر شده توسط : | #NARIN#, #SamaneH#, **Snowy Girl**, *bi gharar*, *Hadis_71*, *kArAne*, *niusha*, *ReiHaNe*, *بارون پاییزی*, *رز سفید*, *گیتی*, .Ice Girl., abgine6620, Aji_TanNaZ, ali1352, amir.hossein, Aramesh_Darya, baran eshgh, blue-girl, breathe, e.melorina.s, edin, ehsanyazan, Elahe41, galapagOos, gara bala, ghasedak_922, H00da, ha@$, hanajigh, hasti_azadi, hediyeh_b, IseL, KING OF VAMPIRE, kodaki, lili.h, LoVe DaY, mahnia2011, mahshid:, mariata, Marooti, marziye.r, matin-tanha, mazi63, Mina.LoveStar, Miss good, nafas5236, nastaran.z, nastaran76, nazi 74, negin-joon, Nika R, nooshin., nutty, pare, paripar, parisa.., Queen Of Pain, RedDRCo, reyhane.s, sahar4, same72, Sara 73, sarvin-64, simaN, sistana98, skarlt60, sky daughter, snow lily, SsHiIiVaA, venoos1993, ZeYnAb KhAnOoM, { }, ارشا, خود شیفته, رز وحشی, رها 69, سارا امیری, ساغر.ش, سويل, شادزی, شنگول.68, عشق پرسپولیس, لادیان, مو فرفری, مِنّا, نازلی جون..., نازنین68, نانسی72, پروکسیما, ♥~nGel=Ev!L@~♥, ✔شــــاد ی20 ๏̯͡๏ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: در کنار شما
(View Stats)
تشکرها: 1,194
تشکر شده 803 بار در 243 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز اگه قبول کنم: خف اگه این دوستی کمکی به خودم یا به نفر قبلیم بکنه چرا قبول نکنم اصولا بچه های این سایت همشون تو یه چیزی تخصص دارن خب آدم با کسی دوست میشه که اونو به کمال برسونه نه به فنا ... اگرم قبول نکنم:خب ولی بعضیا سر اذیت کردن بهت درخواست میدن که با یکمی پرس و جو از بچه های سایت میشناسیش و قبول نمیکنی... آن چیزهایی را که نداریم ، دوست میداریم! در صورتیکه خوشبختی این است که آنچه را که داریم دوست بداریم. ![]() بشتابید بشتابید کی کل کل میخواد بیاد به انفجارستون.... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: isfahan
(View Stats)
تشکرها: 14,692
تشکر شده 4,463 بار در 788 پست
کتاب مورد علاقه : elahe sharghi , dokhtary be name toofan حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز قبول میکنم واسه چی قبول نکنم ؟ من دومس دالم با همه دومس شم خیلی خوبه ![]() ولی اگه ادم خوبی نباشه دیگه نمیشه کاریش کرده دوستیم را به هم میزنم ولی نفر قبلی من بهش میاد خوف باشه باش دومس میشم فاحشه را خدا فاحشه نکرد ؛ آنان که در شهر نان قسمت می کنند ، او را لنگ نان گذاشته اند تا هر زمان که لنگ هم آغوشی ماندند ، او را به نانی بخرند... ![]() ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مهر ومهتاب-غزال حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز بله بله كه قبول ميكنم البته اگه بتونه با اخلاق بيخود من بسازه. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تایوان
(View Stats)
تشکرها: 6,578
تشکر شده 689 بار در 323 پست
کتاب مورد علاقه : جزیره سرگر حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز بله كه قبول ميكنم. چرا نه??? بخند تا دنیا به ریشت بخنده ![]() عضو گروه ضد پسرها. عضو اخراجی گروه ضد دخترها. عضو گروه انفجارستون. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمان شهر
(View Stats)
تشکرها: 2,629
تشکر شده 3,604 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی | پست معمولی : +2 امتیاز اووووم................... شاید..... امکان داره...... 1%!!!!........... تا ببینم......... اگه بشه......... اوااااا خواهر چرا انقدر اصرار می کنی خوب!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوستی که با اصرار به وجود بیاد خوب نیستا!!!!! از ما گفتن بود..... باشه بابا باشه.... سیل راه افتا از اشکات... بزار فکرام و می کنم خبرت می دم...... هی نیای تند به تند پست بزاری ها.... گفتم که خبرت می دم..... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز من با كمال ميل قبول مي كنم چون يك دوست به دوستانم اضافه ميشه |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمان شهر
(View Stats)
تشکرها: 2,629
تشکر شده 3,604 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی | پست معمولی : +2 امتیاز من هنووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووز دارم فکر می کنم.... ![]() این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمر را حرامِ دیدارش کردم... " حسین پناهی" تایپ کتاب "داستان هایی باری بچه های ریش دار" http://www.forum.98ia.com/t364067.html رمان "فراتر از بودن" http://www.forum.98ia.com/t233547.html نقد رمان " فراتر از بودن" http://www.forum.98ia.com/t238108.html#post2322014 | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تعهد یا عشق-گرگ ومیش و حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز مطمئنا قبول می کنم چرا که نه البته من دوستهای زیادی توی سایت ندارم ولی همه کاربرای 98ia را دوست دارم هرچی باشه تو یه چیز مشترکیم اونم عشق کتابه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز هیچ وقت در خواست دوستی کسی و رد نکردم ولی دوست صمیمی رو انتخاب میکنم بله قبول موکونم |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اگه, بياد, درخواست, دوستي, ردش, قبلي, قبول؟, كني, مي, نفر, يا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |