| |||
| | #7471 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: olympus
(View Stats)
تشکرها: 1,629
تشکر شده 1,445 بار در 980 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،حس مبهم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست جون خودمه!!! سخت است یک رنگ ماندن در دنیایی که مردمش برای پررنگشدن حاضرند هزاران رنگ باشند!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7472 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,565
تشکر شده 1,245 بار در 424 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما با هم دوشتیم!!! بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| | |
| | #7473 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زير سقف خدا
(View Stats)
تشکرها: 923
تشکر شده 432 بار در 190 پست
کتاب مورد علاقه : جاده زندگي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می دوستییییییییییییییییییییی م دلم شکست ؟! عیبی ندارد شکستنی ست دیگر لعنتی ، می شکند اصلا فدای سرت قضا و بلا بود از سرت دور شد ...... اشکم بی امان می ریزد مهم نیست آب روشنی ست خانه ات تا ابد روشن الهی با خاطر خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار،دست از غیر تو شسته ودر انتظار رحمتت نشسته ام بدهی کریمی،ندهی حکیمی،بخوانی شاکرم،برانی صابرم الهی احوالم چنان است که میدانی و اعمالم چنین است که می بینی. نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز... خداوندشونه هامونو نیافریدهکه فقطکوله بار غمهارو روش بذاریم،آفریده که بعضیوقتا بندازیمشبالا وبگیم"بی خیال" | ||||||||
| | |
| | #7474 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کمی مونده به آسمون
(View Stats)
تشکرها: 611
تشکر شده 521 بار در 105 پست
کتاب مورد علاقه : حریر نگاه - بغض غزل- وا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوهوم گفتم خدایا ازهمه دلگیرم گفت: حتی از من ؟ گفتم خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من ؟ گفتمخدایا چقدر دوری گفت : تو یا من ؟ گفتم خدایا تنها ترینم گفت : پس من ؟ گفتمخدایا کمک خواستم گفت: از غیر من ؟ گفتم خدایا دوستت دارم گفت: بیش ازمن؟ گفتم خدایا انقدر نگو من گفت: من توام تومن... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7475 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: س.ب ( سراوان)
(View Stats)
تشکرها: 326
تشکر شده 178 بار در 120 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره........... | ||||||||
| | |
| | #7476 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تــهــــران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قبول میکنم چرا که نه....!! میروم خسته و افسرده و زار... سوی منزلگه ویرانه خویش... به خدا میبرم از شهر شما... دل شوریده و دیوانه خویش... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7477 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: olympus
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه،حس مبهم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آآره حتما................!!!! | ||||||||
| | |
| | #7478 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جا نمیشه!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره.دلیل خاصی هم نداره دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا ![]() | ||||||||
| | |
| | #7479 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه،حس مبهم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آآررره دلیل داره....... همشهری خودمه.............. | ||||||||
| | |
| | #7480 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: چادر
(View Stats)
تشکرها: 4,017
تشکر شده 4,481 بار در 2,826 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قبول میکنم ........ سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم ؛ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اگه, بياد, درخواست, دوستي, ردش, قبلي, قبول؟, كني, مي, نفر, يا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |