| |||
| |||||||
![]() |
| LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 1,076
تشکر شده 148 بار در 63 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه .غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نیاز به فرصت دارم تا فکر کنم....... چون دخمل خوبیه ،آره قبول میکنم!! پرسیدعشق چیست؟ گفتم :آتش گفت: مگر دیده ای؟ گفتم:نه در آن سوخته ام... ( شاید عشقهمین باشد....) | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: همینجا
(View Stats)
تشکرها: 257
تشکر شده 1,151 بار در 512 پست
کتاب مورد علاقه : رمان یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آرررررررررررره | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا بده تا ببينم.... دیگه انتظاری از هیچکی تو دنیا ندارم ، خودمم شاید یه روز خودم رو تنها بذارم امشب دلم گرفته یاران خدانگهدار سینه دگرکویراست باران خدانگهدار فرصت نمانده باقی تادردخودبگویم باخون دل نوشتم پایان خدانگهدار ... خدا نگهدار دوستان نودهشتی |
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جای خوب
(View Stats)
تشکرها: 1,881
تشکر شده 2,128 بار در 957 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واییییییی چرا همش تو قبل از منی؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() اررررررررررررره قبول میکنم... مردان در مسير عشق به وسعت نامتناهي نامردند گدايي عشق ميكنندتا زماني كه به تسخير قلب زن مطمئن نيستند كاري نميكنند اما همن كه مطمئن شدند نامردي را در حد مردانگي انجام ميدهند دكتر شريعتي ![]() ![]() ![]() ![]() استقلالی ها | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
تشکرها: 286
تشکر شده 715 بار در 323 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قبوله چون اولا که اومدم واسم پیام دوستی داد | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: من نیستم
(View Stats)
تشکرها: 407
تشکر شده 1,484 بار در 874 پست
کتاب مورد علاقه : عشق ممنوعه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز درجا............................ رد! هیچ کس لیاقت عشق من را ندارد. ![]() من همیشه به مامان و بابام حسودیم میشه ! آخه من هیچوقت نمیتونم بچه ای به خوبی بچه ی اونا داشته باشم ! ویرایش توسط ~ROJINA ~ : ۳۰ دي ۱۳۸۹ در ساعت ۰۳:۰۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: DaRk SidE Of ThE MoOn
(View Stats)
تشکرها: 159
تشکر شده 420 بار در 263 پست
کتاب مورد علاقه : آلكس رايدر - بوف كور - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قبول كردم .......... **شكسپير:عشق مثل آبه، مي توني تو دستات قايمش كني ولي يه روز دستاتو باز مي كني مي بيني همش چكيده بي اينكه بفهمي دستت پر ازخاطرست _____________ همون -LeGeNd- هستم. | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 3,181
تشکر شده 1,220 بار در 283 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه چرا باید قیول کنم...مگه عقلم کمه؟؟؟!! | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: من نیستم
(View Stats)
تشکرها: 407
تشکر شده 1,484 بار در 874 پست
کتاب مورد علاقه : عشق ممنوعه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: گرگان
(View Stats)
تشکرها: 261
تشکر شده 2,489 بار در 1,963 پست
کتاب مورد علاقه : 4 اثر از فلورانس! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قبول میکنم مامی کوچولومه دیگه صد شکر که بيکار نداريم دگر در مملکتي که بي شرفي هم شغل است به سلامتي سربازي که رفت مرد بشه برگرده ... ولي برگشت ديد دوست دخترش زن شده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اگه, بياد, درخواست, دوستي, ردش, قبلي, قبول؟, كني, مي, نفر, يا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |