| |||
| | #3291 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,282 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اونايي كه اديت شدند تكراي بودند كه اديت شدند ...يا اونايي كه حذف شدند..به كل تكراري بودند... چون مدير و همكار بخش مجبورن تك تك ِتاپيكا رو چك كنن، عكسها براشون آشناست كه ميدونن تكراريه نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم! همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست! ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3292 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
تاپیکهای تکراری حذف میشن،تاپیکهایی هم که عکسهای تکراری داشته باشند ویرایش میشن قوانین بخش عکسو مطالعه کنید دلیل واضحشو متوجه میشین قوانين تاپيك عكس در بخش عکس مخصوصا جالب و خنده دار عکسها با عناوین گوناگون ایجاد میشن و اینکه بخوای لینک بذاری مشکله،حضور ذهن لازمه. و با توجه به اینکه کاربرانی که حداقل دوماه اینجا عضو باشند قوانین بخش عکسو کامل میدونند. تو خصوصی هم براتون شرح دادم مثل اینکه! اینجا هیچ تاپیکی بی دلیل ویرایش و حذف نمیشه مطمئن باشید. موفق باشید ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | |||||||||
| | |
| | #3293 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 293
تشکر شده 107 بار در 55 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام امکان داره توضیح بدید.چطور عضو انجم بشم ؟وپست بزنم؟ تشکر | ||||||||
| | |
| | #3294 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زندون
(View Stats)
تشکرها: 530
تشکر شده 831 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : خین آشام ! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
دوست عزیز بنده هم تو خصوصی (!) خدمتتون عرض کردم چند سال هست که تو فروم های مختلف اکتیو هستم و با قوانین آشنایی کامل دارم یک سری قوانین بجا و یک سری هم ایجاد کننده ی محدودیت های خاص و گاها بی جهت ادامه ی بحث مطمئنن بی فایدس تنها می تونم آرزو کنم این قوانین برای همه ی ممبرها اجرا بشه نه یه عده ی خاص و حداقل اینجا یه قانون چه درست چه غلط استثنایی برای اعمالش نباشه یعنی یه عدالت بی نقص و استثناء با آرزوی روزگاری سبز برای شما شاهین من تمام هستيـم را در نبـرد با سرنوشـت در تهاجم با زمان آتـش زدم ، کشتـم من بهار عشـق را ديـدم ولـي باور نکردم ، يه کلام در جـزوه هايم هيچ ننوشتم من ز مقصدها پي مقصودهاي پوچ افتادم تا تمام خوبها رفتند و خوبي ماند در يادم من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت بهارم رفت عشقم مرد يارم رفت رسیدم آخر خط ... به نظر شما به رنگ امضاء (!) هم گیر میدن !؟ | |||||||||
| | |
| | #3295 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,253 بار در 5,581 پست
| پست بسیار مفید : +6 امتیاز نقل قول:
امثال شما هم که چندین سال سابقه ی فعالیت توی انجمن ها رو داشتن توی این سایت زیاده و این اصلا ملاکی نیست که مدیر با کاربر برخورد نکنه و چه بسا تعدادی ازشون هم بن شدند . پس قوانین اینجا رو یک بار دیگه بخونید ، که قوانینش ممکنه با جاهای دیگه فرقی داشته باشه . ضمنا اینکه قوانین برای همه اجرا بشه یا نشه فکر کنم دیگه جزو ظایفه مدیرانه و اینکه مطمئنا اینجا با کاربری که 10 تا پست داره و کاربری که فعالیت مفید داره و برای انجمن زحمت کشیده یک جور برخورد نمیشه و برای فعالیت کاربران احترام قائل هستیم . مشکلی با مدیر و یا سوالی دارید خصوصی بزنید یا توی بخش مناسبش بیان کنید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | |||||||||
| | |
| | #3296 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زندون
(View Stats)
تشکرها: 530
تشکر شده 831 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : خین آشام ! حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز با این حساب تو اجرای قوانین برای من تازه وارد و به قول شما آماتور با افرادی که سابقه دارن تفاوت وجود داره ؟ جناب بنده هم نگفتم امثال من کمه و هیچ قسمتی از حرفام بیان کننده ی این موضوع نبود که برخورد با متخلف بستگی به تعداد پست و... داشته باشه (اما انگار داره!) نقل قول:
و راجع به مکانی که پست گذاشتم به عنوان تاپیک دقت کنین متوجه میشین که بنده هم با انجمن مشکل داشتم و به نسبت پست هایی که دیدم تو انجمن بیان کردم بدرود | |||||||||
| | |
| | #3297 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: گاهی در برزخ
(View Stats)
تشکرها: 535
تشکر شده 604 بار در 227 پست
کتاب مورد علاقه : پریچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصلا چه جوری بایبد یه پست بزاریم تو رو خدا هرکی می دونه بهم پیام بده | ||||||||
| | |
| | #3298 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #3299 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوست عزیز. لطفا برای مشکلاتتون تاپیک جدید ایجاد نکنید. تاپیکتون با این تاپیک ادغام شد . شما الان عضو انجمن هستید و پست ارسال کردید ! دقیقا میشه بگید چه مشکلی دارید ؟ | ||||||||
| | |
| | #3300 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش خبر ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جایی که هستم!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کوری - دنیای سوفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام الان دو سه روزه هر پستی که میخوام بذارم جای یکی دوتاش ثبت می شه. چرا؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, باز, جدید, دارید؟, دكمه, راهنمایی, عبور, مثبت, مشکل, منفى, نيست, ها, و, ى, پست, کردن, کلمه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |