| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,253 بار در 5,581 پست
| پست مفید : +3 امتیاز سلام از اینکه این یک هفته رو تحمل کردید تشکر می کنم . امیدوارم که زحمات شبانه روزی دوستان راضی کننده باشه . با تمام مشکلات سرعت اینترنت ایران و قطی هایی که مخابرات ایجاد کرد ، انجمن بروزرسانی شد . جا داره از امین عزیز که بروزرسانی و تبدیل دیتابیس ها رو بر عهده داشت تشکر کنم . همچنین از امین مدیر وب آلفا که منیج ویبولتن رو بر عهده داشتند . و سما ، شبنم ، آنیتا و نادی که بسیار به بنده کمک کردند . بخش های جدیدی اضافه شده و مدیران در حال انتقال بخش ها هستند ، همچنین چینش بخش ها و اضافه شدن بعضی از بخش ها باقی مونده . که به مرور انجام میشه . تصاویری که قبلا ارسال کرده بودید به صورت کد در اومده ، برای اینکه درست بشه کافیه یک بار ویرایش و ذخیره کنید . همچنین : سما مدیر ارشد شدند و شبنم مدیر بخش کتاب و آنیتا مدیر بخش عکس و نادی مدیر بخش بحث و گفتگو مدیران انجمن قبلی هم باید پس از صحبت باهشون ببینم تمایل به فعالیت در سایت دارند یا نه . البته خیلی از بخش ها بدون مدیر باقی مونده که خودم و دیگران برای مدتی که مدیر انتخاب بشه و انجمن راه بیفته مدیریت می کنیم . همچینین برای هر مدیر یک همکار نیز انتخاب می شود که در مدیریت به مدیران بخش کمک کنند . راهنما رو حتما بخونید : نودهشتیا - راهنما به مرور باقی امکانات و ... رو توضیح میدم . همچنین قوانین پس از رفع مشکلات و اضافه شدن بخش ها به سختی اجرا میشه و با کاربران متخلف بر خورد میشه . از اینکه تحمل کردید تشکر می کنم . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | (سایه), **sevdayi **, *ghazali_aho*, *mikhak*, *مــــهران*, *میلاد*, -2nya-, abby7, alonesachlie, ana-armin, asal18, asam, Ati__377, behnazhmz, chandiny, Cloud_Strife, Darya_secret, ELAHE, elahe.goddess, Elnaz, erfan5300, Esperichoo, farnaz58, farshid23, fatima_59, gogoli, golnaghshetavous, golyas.com, Guest2, hanijojo, harimeshgh, hasteem, havijjo0nam, hoda_f1, HSE.MO, jasmine_R, layahashemi, Maedeh, mahdiyeh, Mahtab70, marzieh24, miley, Neda1366, negin-joon, nemesis, Niloofar89, NILOUFAR, parsa.a, PRISON BREAK, p_f_p, R.A.S.O.O.L, REAL LOVE, SAGHIIIII, sama33, samane7, samss, saray, secret196, shabnamm, shadi.d.h, shaghhayeghh, shirin1366, si.genza, Silver_Moon, smart.b, soushiyant, spong bob, spoorg, Star-crossed, talayeh, taraneh24, tatar1, thunder555, tiam_me, Y.a.k.h, yaldaa, yasam, Z.BITA, zarin, zeos, zohreh17, آزالیا, آنالیا, آنیتا, ارشیا123, المین, باران, بی بی گل, خانومی, رابعه, ستاره یخی, شبنم, عشقکتاب, قناد, ناهور, ياابالفضل, پرهوده, پروانه! |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ما هم از شمابرای اینک همت کردید و سایت را ارتقا بخشیدید تشکر می کنیم و امیدواریم که روز بروز نودهشتیا بهتر و پرآوازه تر از قبل بشه . سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز دوستانی که از اسمایل می خواهند استفاده کنند به این تاپیک مراجعه کنید نودهشتیا - شکلک ها ویرایش توسط sama33 : ۱۸ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۱:۴۴ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز مرسی از همه...مخصوصا ادمین...همگی خسته نباشید بگذار عشق مال ِ کسانی باشد که سفاهت ِ عاشق پیشگی دارند... من و تو شجاعت عاقل بودن داریم... آنقدر که بدانیم ٬ وقتی عشق از در می آید رنج است که با آن خروار خروار بر سر آوار می شود... ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر گنبد کبود
(View Stats)
تشکرها: 756
تشکر شده 5,648 بار در 949 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز مرسی ... خسته نباشید به ادمین عزیز و دوستانتون به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ... | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز ممنون ادمین عزیز و همین وطر دوستای دیگه که زحمت انتقال سایت رو کشیدند... به امید لحظات خیلی خوب در نود و هشتیایی که لباس تازه عید را پیشاپیش به تن کرده.... |
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زير يك سقف بلند
(View Stats)
تشکرها: 176
تشکر شده 97 بار در 12 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام خسته نباشي ادمين جان به اميد پيشرفت بيشتر 98يا حضورت در قلبم مثل نفس کشیدن است ... آرام و بی صدا... اما همیشگی... | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: دفتر زندگی
(View Stats)
تشکرها: 2,025
تشکر شده 279 بار در 86 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز همگی واقعا خسته نباشید و ممنون ![]() مغرورانه اشک ریختیم چه مغرورانه سکوت کردیم چه مغرورانه التماس کردیم چه مغرورانه از هم گریختیم غرور هدیه شیطان بود و عشق هدیه خداوند . هدیه شیطان را به هم تقدیم کردیم و هدیه خدا را از هم پنهان کردیم. پس بیا دلهایمان را یکی کنیم و بی هیچ پاداشی حراج محبت کنیم که دیر یا زود همه ی ما خاطره ایم | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: انجا که اسمانش ابی است
(View Stats)
تشکرها: 2,719
تشکر شده 194 بار در 35 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خیللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللی خیللللللللللللللللللللللل للللللللللی متشکریم باز هوای 98یا رو ارزوست به همه دوستان خستهنباشید میگم مخصوصا مخصوصا مخصوصا ادمین عزیز زندگي قصه مرد يخ فروشي است که از او پرسيدند : فروختي؟ گفت نخريدند تمام شد | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: BBS
(View Stats)
تشکرها: 4,857
تشکر شده 570 بار در 211 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دست همگیتون درد نکنه واقعا خسته نباشین زندگی بافتن یک قالیست ! نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی !! نقشه را اوست که تعیین کرده تو در این بین فقط میبافی نقشه را خوب ببین ! نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند !!!..... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, بروزرسانی, شد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |