| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین طرفا
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 2,235 بار در 508 پست
کتاب مورد علاقه : بوسه تقدیر_امانت عشق حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز اگه قبلی بچت بود اسمشو چی میذاشتی؟ باز خودم را به عشق مبتلا کردم .باز با واژه هایم عاشق شدم من از عشق سرشار پنجره را می گشایم تا برای کسانی که دوستشان می دارم دعا کنم. خدایا جز عشق در قلبشان چیزی نگذار جز خوشی در جام زندگانیشان چیزی نریز و سعادت را قرین زندگانی در هر دو سرایشان ساز امشب آرزوهای ناگفته ام را با خدا در میان می گذارم و جام باران را مستانه سر می کشم. امشب تولد تازه ترین عشق است ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: اندر کره ی زمین ام
(View Stats)
تشکرها: 513
تشکر شده 656 بار در 258 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته های فالاچی.. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چراغعلی تو خونم صداش میکردم لوستر | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: دوزخ
(View Stats)
تشکرها: 468
تشکر شده 1,353 بار در 379 پست
کتاب مورد علاقه : بينوايان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسمشو ميذاشتم صغرا خاتون | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 563
تشکر شده 1,633 بار در 406 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد ح حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو شناینامه میزاشتم عبود ولی تو خونه قلی صداش میکردم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 20
تشکر شده 175 بار در 106 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز گلی......... . | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: nowhere
(View Stats)
تشکرها: 132
تشکر شده 523 بار در 287 پست
کتاب مورد علاقه : all kind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسمشو میزاشتم علی مراد........ sweet words R easy 2 say sweet things R easy 2 buy but sweet people R difficult to find00000000000000000 | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 20
تشکر شده 175 بار در 106 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: nowhere
(View Stats)
تشکرها: 132
تشکر شده 523 بار در 287 پست
کتاب مورد علاقه : all kind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهش میکنم..... ![]() ننه قزی یو میپسندی. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: اندر کره ی زمین ام
(View Stats)
تشکرها: 513
تشکر شده 656 بار در 258 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته های فالاچی.. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دم طلا | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: دوزخ
(View Stats)
تشکرها: 468
تشکر شده 1,353 بار در 379 پست
کتاب مورد علاقه : بينوايان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ميذاشتم بلقيس | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسمشو, اگه, بود, بچت, قبلی, میذاشتی؟, چی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |