| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 963
تشکر شده 32 بار در 14 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز غزاله جون فکر میکنم دنبال این شعر باشی: مرا کم دوست داشته باش اما همیشه دوست داشته باش! این وزن آواز من است عشقی که گرم وشدید است زود می سوزد وخاموش می شود من سرمای تو را نمی خواهم ونه ضعف یا گستاخی ات را عشقی که دیر بپاید شتابی ندارد گویی که برای همه عمر،وقت دارد. مرا کم دوست داشته باش اما همیشه دوست داشته باش این وزن آواز من است اگر مرا بسیار دوست بداری شاید حس تو صادقانه نباشد کمتر دوستم بدار تا عشقت ناگهان به پایان نرسد من به کم هم قانعم واگر عشق تو اندک ،اما صادقانه باشد من راضی ام دوستی پایداراز هر چیزی بالاتر است مرا کم دوست داشته باش اما همیشه دوست داشته با ش این وزن آواز من است بگو تا زمانی که زنده ای،دوستم داری! ومن تمام عشق خود را به تو پیشکش می کنم تا زمانی که زندگی باقی است هرگز تو را فریب نمی دهم چه اکنون وچه بعد ازمرگ همیشه با تو صادق خواهم ماند وامروز در بهار جوانی ام عشقم به تو اطمینان می بخشد مرا کم دوست داشته باش اما همیشه دوست داشته باش این وزن آواز من است عشق پایدار ،لطیف وملایم است ودر طول عمر، ثابت قدم با تلاش صادقانه چنین عشقی به من هدیه کن ومن با جان خود از آن نگهداری خواهم کرد در خشکی یا دریا در هرجا ودر آب وهوا عشق پایدار، ثابت وهمیشگی است مرا کم دوست داشته باش اما همیشه دوست داشته باش این وزن آواز من است همان گونه که وزن زندگی است گاه یک لبخند آنقدر عمیق میشود که گریه میکنم ... گاه یک نغمه آنقدر دست نیافتنی است که با آن زندگی میکنم ... گاه یک نگاه آنچنان سنگین است که چشمانم رهایش نمیکنند... گاه یک عشق آنقدر ماندگار است که فراموشش نمیکنم... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 53
تشکر شده 375 بار در 138 پست
کتاب مورد علاقه : تاریخچه زمان | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من متن کامل این شعرو میخوام اگه کسی داره و بذاره ممنون میشم : گاهی گمان نمی کنی که می شود اما می شود گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود فک میکنم از دکتر شریعتی باشه هیچ چیز در این دنیا به اندازه استراق سمع نمی تواند به آدمی ثابت کند که تا چه اندازه دنیای بیرون ذهن او با دنیای داخل آن تفاوت دارد........ ویرایش توسط .ندا. : ۲۹ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۱۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 7,124
تشکر شده 2,413 بار در 1,049 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت-الهه شرقی | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام، ندا جان شعری که فرموده بودید: گاهی گمان نمی کنی و می شود گاهی نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدای گدایی و بخت نیست گاهی تمام شهر گدای تو می شود گاهی برای خنده دلم تنگ می شود گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود گاهی تمام آبی این آسمان ما یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود "دکتر شریعتی" | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: پشت کامپیوتر...
(View Stats)
تشکرها: 1,488
تشکر شده 6,099 بار در 998 پست
کتاب مورد علاقه : The Host,the vampire diaries... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من یه شعری میخوام راجع به احسان و نیکی فرقی نداره از کی باشه ممنون ![]() I’ve never known someone with such gentle grace and more pure heart. When I’ve been lost you’ve always been there to bring me back, so on this day, at this moment, I pledge the rest of my life to you. You’ve always believed in me, and I believe in you. When you believe in someone it’s not for a minute, or just for now, it’s forever | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 86
تشکر شده 47 بار در 29 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
این شعر توی قسمت دفتر شعر، اشعار کارو نوشته شده. مهربانی را اگر قسمت کنیممن یقین دارم به ما هم می رسد آدمی گر ایستد بر بام عشق دستهایش تا خدا هم می رسد ![]() | |||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: دهكده جهانى
(View Stats)
تشکرها: 724
تشکر شده 356 بار در 119 پست
کتاب مورد علاقه : با باد می خوانم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام بچه ها.کسی میدونه این قطعه شعرقبل وبعدی هم داره یا نه؟ تو مرا میفهمی،من تو را میخواهم و همین ساده ترین قصه یک انسان است... تو مرا میخوانی،من تو را ناب ترین شعر زمان میدانم... و تو هم میدانی تا ابد در دل من میمانی... | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت: در همین حوالی
(View Stats)
تشکرها: 1,022
تشکر شده 1,292 بار در 662 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من.مهرو مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کل این شعر رو می خوام: اگر بر من نبودش هیچ میلی چرا جام مرا بشکست لیلی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
مرگ قو فریبنده زاد و فریبا بمیرد شب مرگ ، آرام نشیند به موجی رود گوشه ای دور و تنها بمیرد در آن گوشه چندان غزل خواند آن شب که خود در میان غزل ها بمیرد گروهی بر آنند کاین مرغ شیدا کجا عاشقی کرد ، آنجا بمیرد !! شب مرگ ، از بیم آنجا شتابد که از مرگ غافل شود ، تا بمیرد من این نکته گیرم که باور نکردم ندیدم که قويی به صحرا بمیرد چو روزی ز آ غوش دریا بر آمد شبی هم در آغوش دریا بمیرد تو ، دریای من بودی آغوش واکن که میخواهد این قوی زیبا بمیرد از سروده های مهدی حمیدی
| |||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ایران
(View Stats)
این وزن آواز من است بگو تا زمانی که زنده ای، دوستم داری ومن تمام عشق خود را به تو پیشکش می کنم تا زمانی که زندگی باقی است هرگز تو را فریب نمی دهم چه اکنون وچه بعد ازمرگ همیشه با تو صادق خواهم ماند وامروز در بهار جوانی ام عشقم به تو اطمینان می بخشد مرا کم اما همیشه دوست داشته باش این وزن آواز من است عشق پایدار ، لطیف وملایم است ودر طول عمر، ثابت قدم با تلاش صادقانه چنین عشقی به من هدیه کن ومن با جان خود از آن نگهداری خواهم کرد در خشکی یا دریا در هرجا ودر آب وهوا عشق پایدار، ثابت وهمیشگی است مرا اما همیشه دوست داشته باش این وزن آواز من است همان گونه که وزن زندگی است | |||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
سلام عزیز جاهای مختلفیو دیدم خیلی از وب لاگا شعر رو تا همین جا گذاشتن ولی یکیش ادامه اون رو هم گذاشته ولی نمیدونم واقعا ادامه این شعر ه یا نه تو مرا می فهمی من تو را می خواهم و همین ساده ترین قصه یک انسان است تو مرا می خوانی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی تا ابد در دل من می مانی ... آرزويم اين است نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد... نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز.... و به اندازه هر روز تو عاشق باشی.... عاشق آنكه تو را می خواهد... و به لبخند تو از خويش رها می گردد... و ترا دوست بدارد به همان اندازه كه دلت می خواهد فکر کنم این پاراگراف دوم یه شعر مستقل باشه آخه زیاد قرابت معنایی با پاراگراف اول نداره | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ادامه, اشعار, این, درخواستی, شعرو, میدونه, کسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |