| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : روی زمین خدا
تشکرها: 44
تشکر شده 496 بار در 135 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در دلم چیزی هست مثل یک بیشه ی نور مثل خواب دم صبح وچنان بیتابم که دلم میخواهد بروم تا ته دشت بروم تا سرکوه دورها آواییست که مرا میخواند ویرایش توسط zibi : ۲۵ دي ۱۳۸۹ در ساعت ۰۳:۴۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 930
تشکر شده 3,643 بار در 581 پست
حالت من : | بدم نیستا همچین بآورتـــ بِشَود یآ نـﮧ روزﮮ مـﮯ رسُد کـﮧ دِلَتــ برآﮮ هیچ کَس؛ بـﮧ اَندآزه ﮮ مَـטּ تَنگــ نَـפֿوآهَد شُد برآی نِگآه کَردَنمـــ כֿـَندیدنمـــ اَذیتـــ کردَنمــــ برآی تَمآم لَحظآتـﮯ کـﮧ دَر کـ ـنارَم دآشتی روزﮮ خوآهد رسید کـﮧ در حَسرَت تِکرآر دوبآره مَـטּ خوآهـﮯ بود می دآنم روزﮮ کـﮧ نبآشَم "هیچکَس تکرآر مـטּ نخوآهد شُد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,740
تشکر شده 2,589 بار در 688 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | ممنون جديد بود يه کم نچسبه بازيش به دل نميشينه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, با, بازیگر, بیوگرافی, ستایش, عکس, مادرش, محمدی, مصاحبه, نرگس, نقش, همراه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |