| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 9,641
تشکر شده 21,493 بار در 2,216 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام ![]() من اومدم با یه نقد جدید این یکی دیگه مطمئنم تکراری نیست چون تایپش تازه تموم شده![]() از همکار عزیز ali_bala66 صمیمانه برای تایپ این رمان تشکر میکنم ![]() نام کتاب: مینا نویسنده: پروانه شیخلو خلاصه: داستان دختری به نام میناست که بعد از فوت مادر و پدرش، همراه با خواهرش مهناز، پیش مادربزرگش زندگی میکنند... مادربزرگ مینا قصد داره انتقام مرگ پدر مینا رو از شریکش که گویا باعث مرگ پدر مینا شده بگیره و برای این کار از مینا به عنوان یک وسیله استفاده میکنه تا این که... نظر خودم: خب به نظر من روند داستان خوب و جالب پیش رفت و خیلی آدم رو جذب میکرد اما خب آخر داستان انگار نویسنده فقط قصد سرهم بندی داستان رو داشته و خیلی با عجله نوشته! شاید اگر یکم بیشتر روش کار میشد و حداقل 20 دیگه به انتهای کتاب اضافه میشد و همه ی اتفاق ها این قدر سریع نمی افتاد، کتاب خیلی بهتری از آب در میومد من کتابای دیگه ی خانم شیخلو رو خوندم و به نظرم خیلی قشنگ بودن اما این کتابش به نظر من از بقیه خیلی ضعیفتر بود...لینک: مینا | پروانه شیخلو (تایپ) کاش میتوانستیم لذت با هم بودن را درک کنیم. کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم، چه بهایی دارد. کاش میدانستیم که چرا مرغ مهاجر، وقت پرواز به خود میلرزد! ویرایش توسط *dorsa* : ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۲۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیربارون
(View Stats)
تشکرها: 17,404
تشکر شده 3,695 بار در 1,133 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره منم موافقم خیلی هول هولکی تموم شد فکرمیکردم تازه داره به اوج داستان میرسه.درکل خوشم اومدجزآخرش خوب بودقلم خانم شیخلوهم خوبه ولی فکر میکنم زود سرهم میارن به رنگ عشق هم اینجوری بود. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی مزخرف بود..نصفه ولش کردم ارزش وقت گذاشتن نداشت اصلا... شخصیت مینا خیلی بیخودی بود... پسره بدتر از اون... دختر سرایداره که هیچی دیگه ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 12,267
تشکر شده 23,349 بار در 3,582 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون عزیزان برای اطلاعات خوبتون پس بهتره نخونمش کتابهای که سر هم بندی شده حرص در بیاره. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,282 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا رمان بی خودی بود... یعنی خیلی کوتاه بودو سر سری از مسائل گذشته بود... من که اصلا ازش خوشم نیومد.. مرسی از علی واسه تایپش... ولی به نظر من چندان ارزش ِ خوندن نداشت! نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم! همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 15,402
تشکر شده 8,999 بار در 1,105 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز افتضاح بود من نفهمیدم شخصیت هر کدوم از کجا در اومد به کجا ختم شد زمین مثلِ یه سیگاره که چندتا پُک ازش مونده مسافرخونهای تاریک پر از مهمونِ ناخوونده اتاقاش کهنه و نمناک، بدون پنجره، بیدر اسیرِ یه تئاتریم و رسیده پرده ی آخر... به دلیل نزدیکی امتحانات کم رنگ میشویم نویسندگان محترم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من وقتی خوندم فکر کردم باید جالب باشه هر چند کلیشه بود موضوعش..ولی ازدواج مینا و اون پیرمرده رو فکر کردم حذف شده ماجراهاش...چون یه دفعه اومد مسموش کنه بعد اون فهمید و گذاشت رفت... خیلی الکی بود.. خواهرش هم نقش اضافه اعصاب خرد کن داستان بود... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,282 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
یهو دختره جنون گرفت... | |||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 16,095
تشکر شده 6,341 بار در 689 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فوووووووووووووووووووق العاده اعصابم رو بهم ریخت! این مادربزرگه براش چه فرقی می کرد کی با کی ازدواج کنه؟ به نظر منکه جنون مینا ارثی بود و مادربزرگش هم خل و چل بود ولی جالب اینجا بود که باز هم حرف حرف مادربزرگه شد و آخرش خواهر مینا با مهرداد ازدواج کرد...واقعا که مسخره بود ویرایش توسط daneshmand : ۲ بهمن ۱۳۸۹ در ساعت ۰۳:۵۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز واسه اون قسمت آخر دوست دارم نویسنده رو (با عرض معذرت) حسابی بچلونم ![]() قشنگ به مدت 10 دقیقه به صفحه کامپی زل زده بودم و تو شوک بودم ![]() آخه پروانه خانم شیخلو این چه طرز تموم کردنه؟ ![]() من تا الان تو نقدام به هیچ وجه نگفتم کتابی سرسری نوشته شده یا اغراق آمیزه ولی این کتاب واقعا این ویژگی ها رو داشت و رو اعصابم راه رفت ![]() خاک خواهی شد! از رخ آیینه ها هم پاک خواهی شد. چون غباری گیج،گم،سرگشته در افلاک خواهی شد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رمان, شیحلو, شیخلو, معرفی, مینا, نقد, پروانه, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |