| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: استرالیا
تشکرها: 102
تشکر شده 1,210 بار در 178 پست
کتاب مورد علاقه : رمان | عکس*هایی از رسمی وحشتناک در تبت که جسد مرده*ها خوراک پرندگان می*شوند. ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی. ویرایش توسط sama33 : ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۲۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: دفتر زندگی
تشکرها: 2,025
تشکر شده 279 بار در 86 پست
حالت من : | وای ، چه وحشتناک !!!!!!!!!!!! ![]() مغرورانه اشک ریختیم چه مغرورانه سکوت کردیم چه مغرورانه التماس کردیم چه مغرورانه از هم گریختیم غرور هدیه شیطان بود و عشق هدیه خداوند . هدیه شیطان را به هم تقدیم کردیم و هدیه خدا را از هم پنهان کردیم. پس بیا دلهایمان را یکی کنیم و بی هیچ پاداشی حراج محبت کنیم که دیر یا زود همه ی ما خاطره ایم ویرایش توسط sama33 : ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: قلب همه ی کسایی که دوستم دارن
تشکرها: 138
تشکر شده 248 بار در 98 پست
حالت من : | حالا تعظيم هم ميكنه . حالا چرا ديگه ميدن به خورده پرنده ها لابد ميخوان تو شكم پرنده تو دل آسمون به خدا نزديكتر باشن ![]() ![]() neyleylim sen yoksan eğer dünyanın servetin Neyleylim sen yoksan eğer ahretin cennetini Neyleylim sen yoksan eğer sahilleri, kırları Neyleylim sen yoksan eğer yazı, kışı bahar روی دل آدم ها هرگز حسابی وا نکن ، از در نشد از پنجره زوری خودت رو جا نکن . آدمک های شهر ما بازیگرای قابلا وقتش بشه یواشکی رو قلب هم پا میزارن . تو قتل گاه آرزو آدمکشی زرنگیه ، شیتونک مغازه ی ما دلداده دروغیه ! ıویرایش توسط sama33 : ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: در سایه حق
تشکرها: 17,185
تشکر شده 1,048 بار در 221 پست
حالت من : | ویرایش توسط sama33 : ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا که با من مهربان باشند!؟
کتاب مورد علاقه : 100سال تنهایی و دنیای ص حالت من : | وای خدایا... یعنی چی؟؟ چرا اینجوری میکنن؟ فسلسفه*شون چیه؟ فرزانه 23 ==> ![]() رمان های قشنگ از کاربران سایت: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید (این امضا تا یکسال بعد همین جا، جاشه... بله!!! ) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط sama33 : ۱۶ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| استفاده, برای, جسد, رسم, غذای, قطعه, مردهها, وحشتناک, کردن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |