| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سرزمین آریایی
(View Stats)
تشکرها: 7,626
تشکر شده 3,820 بار در 763 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اخواننده و اهنگ مورد علاقه شما چیه؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: !98ia
(View Stats)
تشکرها: 7,788
تشکر شده 9,427 بار در 1,700 پست
کتاب مورد علاقه : elahe naz حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من از خواننده های ایرانی مجید خراط ها رو خیلی دوست دارم هم صداشو هم شعراش رو ولی نمیدونم واسه چی همه آهنگاش غمگینه آدمیزاد غرورش را خیلی دوست دارد اگر داشته باشد آن را از او نگیرید حتی به امانت نبرید ضربه ای هم نزنیدش چه رسد به شکستن یا له کردن! آدمی غرورش را خیلی زیاد شاید بیشتر از تمام داشته هایش دوست می دارد حالا ببین اگر خودش غرورش را به خاطر تو نادیده می گیرد چه قدر دوستت دارد... و این را بفهم آدمیزاد! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سرزمین آریایی
(View Stats)
تشکرها: 7,626
تشکر شده 3,820 بار در 763 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خودم صدای رضا صادق و بهنام صفوی رو خیلی دوست دارم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: یـــزد
(View Stats)
تشکرها: 16,651
تشکر شده 31,790 بار در 3,272 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواجه اميري مجيد خراط ها | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: قم
(View Stats)
تشکرها: 8,359
تشکر شده 3,246 بار در 834 پست
کتاب مورد علاقه : پرشان، راننده سرویس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عرشیا ![]() در اتاق کوچکم پا می نهد بعد من با یاد من بیگانه ای. در بر آیینه می ماند به جای. تار موئی نقش دستی شانه ای. فروغ نیلوفر ![]() 16.دوم ریاضی ![]() قم ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: قم
(View Stats)
تشکرها: 8,359
تشکر شده 3,246 بار در 834 پست
کتاب مورد علاقه : پرشان، راننده سرویس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عرشیا | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: یه تیکه از این کره ی خاکی
(View Stats)
تشکرها: 224
تشکر شده 919 بار در 429 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین-همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز علی عبدالمالکی خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن. " کوروش بزرگ " | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: در همين نزديكي...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مثنوي معنوي/چنین گفت ز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز محمد اصفهانی همایون شجریان احسان خواجه امیری محسن یگانه گاهی به آسمان نگاه کن...! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: جايى كه دل خوش است
(View Stats)
تشکرها: 6,595
تشکر شده 21,831 بار در 4,209 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز محسن یگانه مهدى مقدم __________________ دیوارها اگر چه متهم به ایجاد فاصله هستند ، اما این دستان دیوار ساز ما است که تبرئه می شوند وسعت تنهایی ام را هیچ مخلوقی پر نمی کند. پیراهنش را به تن هرکه می پوشم، زار می زند ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: پلاک 12
(View Stats)
تشکرها: 1,603
تشکر شده 2,561 بار در 624 پست
کتاب مورد علاقه : ریاضیات و مکانیک | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیچکدام!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آهنگش, آهنگه؟, از, اهنگ, اگه, بار, بدی, بشی, بیشتر, خواننده, داری؟, دوس, رو, شما, علاقه, مجبور, مورد, هزار, همه, کدوم, کیست؟, گوش, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |