| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: يه جاي خوب
(View Stats)
تشکرها: 927
تشکر شده 1,969 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : طالع نحس،جين اير حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز محسن یگانه ، محسن چاووشی، علی لهراسبی عاشق متن هایی هستم که با صدای خسرو شکیبایی هست دیروز، وقتی که باران بارید همه را شناختم ... حتی او ، که وقتی باران تند می بارید بی چتر، در کوچه های خیس در به در می شد، چترم را نمی خواست ، خودم را نیز...! | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 31,923
تشکر شده 15,206 بار در 1,689 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز احسان خواجه امیری محسن چاوشی محسن یگانه [hr] زندگی بی عشق جان کندن میان سایه هاست گر یک نخست ز زندگانی گذرد مگذار که جز بشادمانی گذرد هشدار که سرمایه سودای جهان عمر است چنان کش گذرانی گذرد | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
تشکرها: 19,982
تشکر شده 57,826 بار در 4,242 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من طعمه(اردلان) ديگه حسين مخته از تتلو بدم نمياد ديگه از بقيه ايرانيا خوشم نمياد ولي اليسون سودال رو خيلي دوس دارم....البته خارجيه | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: چاله فندرسک
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز محسن یگانه هم استانی گلم محسن چاوشی دوست داشتن از عشق برتر است . | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1,823 بار در 58 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ابی | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز احسان خواجه امیری محمد اصفهانی محسن چاوشی مهدی مقدم جایی که دل باید به دریا زد همینجاست... ستاره (setareh_star) ![]() | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 6 بار در 3 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام، من خودم حمید عسکری، تا تو نباشی رو دوس دارم، منتظر جوابتون هستم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 595
تشکر شده 1,972 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : zendegi khub bood حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه عالمه خواننده دوست دارم ![]() خداي را شاكرم كه مرا پرسپوليسي افريدي آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حامد طاها به نام پرسپولیس .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضاي دوستان رو كش رفتم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برا يه مدت خداحافظ | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Ir.Teh
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گندم-شیرین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقططططططططط بابک جهانبخش میگوشم آهنگای : دوستت دارم - بیخودی - بخشیدمت - برگردو آتیشم بزن - زندگی من - چی نصیبت میشه - دو خواهر - عادت - انگیزه - باور کن - افسانه - دلسرد نشو از عشق - به کسی چه؟ - رفتیو شکستی - سخته - یاده تو - و چندتای دیگه !!!!!!!!!!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلم گاهی میگیرد...گاهی تنگ می شود گاهی می سوزد...و حتی گاهی... گاهی نه بیشتر وقتها... می شکند اما ... نمیدانم چرا هنوزهم می تپد.. | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 42,185
تشکر شده 15,630 بار در 2,339 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ویرایش توسط alonesachlie : ۱۶ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آهنگش, آهنگه؟, از, اهنگ, اگه, بار, بدی, بشی, بیشتر, خواننده, داری؟, دوس, رو, شما, علاقه, مجبور, مورد, هزار, همه, کدوم, کیست؟, گوش, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |