| |||
| | #131 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 381
تشکر شده 247 بار در 103 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر آهنگی که enrique بخونه قربان U ![]() | ||||||||
| | |
| | #132 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Dream land
(View Stats)
تشکرها: 21
تشکر شده 13 بار در 7 پست
کتاب مورد علاقه : pride and prejudice ،بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی هست ، تو قلبم که هرشب واسه اون می نویسم و اون خوابه نمی خوام ، بدونه واسه اونه که قلب من این همه بی تابه یه کاغذ ،یه خودکار دوباره شده همدم این دل دیوونه یه نامه ، که خیسه پر از اشک و کسی بازم اون و نمی خونه یه روز همین جا ، تویه اتاقم یه دفعه گفت داره میره چیزی نگفتم ، آخه نخواستم دلش و غصه بگیره گریه می کردم ، درو که می بست می دونستم که میمیرم اون عزیزم بود ، نمی تونستم جلوی راشو بگیرم می ترسم یه روزی برسه که اونو نبینم بمیرم تنها خدایا کمک کن نمی خوام بدونه دارم جون می کنم اینجا سکوت اتاقو داره می شکنه تیک تاکه ساعته رو دیوار دوباره نمی خوام بشه باوره من که دیگه نمیاد انگار... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #133 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
تشکرها: 5,616
تشکر شده 4,333 بار در 1,349 پست
کتاب مورد علاقه : شکر تلخ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عشق من که ابی پشت دیوار شب یه راهی داره که می ره یه راست در خونه ستاره چهار قدم از ور دل ماه که رد شی می بینی ماه شب چهارده داره خورشید خانم ابرو برمیداره شرمگین می خواندمش بر خویش از چه رو بیهوده گریانی در میان گریه می نالید دوستش دارم نمی دانی | ||||||||
| | |
| | #134 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران/چالوس
(View Stats)
تشکرها: 150
تشکر شده 96 بار در 53 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
مرتضی پاشایی آهنگ یکی هست | |||||||||
| | |
| | #135 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو زندان مامان جونم
(View Stats)
تشکرها: 1,908
تشکر شده 4,786 بار در 617 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیشتر اهنگ های محسن یگانه دوست دارممممممممممممممممم اهنگ مورد علاقه منم یالان هست رمان آکمان کاری از خودم ![]() ![]() اینم لینک نقدر رمان اکمان ![]() __________________________________________________ ____________________________________ شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست…؟ چه بگویم با تو؟ دلم از سنگ که نیست گریه در خلوت دل ننگ که نیست چه بگویم با تو؟ که سحرگه دل من باز از دست تو ای رفته ز دست سخت در سینه به تنگ آمده بود | ||||||||
| | |
| | #136 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Dream land
(View Stats)
تشکرها: 21
تشکر شده 13 بار در 7 پست
کتاب مورد علاقه : pride and prejudice ،بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حکایت جالبی است که فراموش شدگان ،فراموش کنندگان را هر گز فراموش نمی کنند داشتم یک دل و آن هم به تو کردم تقدیم بیش از این از من مسکین چه تمنا داری غریبونه شکستم من اینجا تک و تنها دل خسته ترینم در این گوشه دنیا ای بی خبر از عشق نداری خبر از من روزی تو می آیی نمانده اثر از من توی آسمون دنیا هر کسی ستاره داره چرا وقت نوبت ماست آسمون جایی نداره؟؟ بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد رنج هست، مرگ هست، اندوه جدایی هست، اما آرامش نیز هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست. زندگی، همچون رودی بزرگ، جاودانه روان است. زندگی همچون رودی بزرگ که به دریا می رود، دامان خدا را می جوید . خورشید هنوز طلوع میکند فانوس ستارگان هنوز از سقف شب آویخته است ، بهار مدام می خرامد و دامن سبزش را بر زمین می کشد ، امواج دریا، آواز می خوانند، بر میخیزند و خود را در آغوش ساحل گم میکنند. ![]() گل ها باز می شوند و جلوه می کنند و می روند . نیستی نیست . هستی هست . پایان نیست. راه هست. تولد هر کودک، نشان آن است که : خدا هنوز از انسان ناامید نشده است . رابنیندرانات تاگور از فردا نمی ترسم چراکه دیروز را دیده ام و امروز را دوست دارم I am not afraid of tomorrow, for I have seen yesterday and I love today White | ||||||||
| | |
| | #137 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 5 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز همه ی آهنگهای سلطان صدا داریوش اقبالی منم که جنگلی بی زمین بودم به جرم کشف گل در اوین بودم عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد | ||||||||
| | |
| | #138 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
(View Stats)
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,903 بار در 2,607 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز والا خیلی هست.........گوگوش داریوش حامی سیاووش ...... محبت مثل مشروب خوردن میمونه وقتی كم میدی طرف میخوره ... حالشو میبره ... ! وقتی زیاد از حد میشه ... طرف بالا میاره ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #139 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: NeverLand
(View Stats)
تشکرها: 594
تشکر شده 570 بار در 372 پست
کتاب مورد علاقه : Cirque Du Freak حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برقرار شده توسط خودم | ||||||||
| | |
| | #140 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
(View Stats)
تشکرها: 1,256
تشکر شده 1,165 بار در 642 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مازیارفلاحی...مرتضی پاشایی حالا که میروی اهسته برو... هر قدمت دورتر... نفسم تنگ تر.. بگذار چشمم اهسته اهسته... ندیدنت را بیاموزد... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آهنگش, آهنگه؟, از, اهنگ, اگه, بار, بدی, بشی, بیشتر, خواننده, داری؟, دوس, رو, شما, علاقه, مجبور, مورد, هزار, همه, کدوم, کیست؟, گوش, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |