| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
(View Stats)
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,601 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | پست بسیار مفید : +19 امتیاز شروع کنید دیگه.. از تو چی تره؟ ![]() خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **shiny**, *9092*شادی, *emo girl*, *گیتی*, .Ice Girl., .zakha., Aji_TanNaZ, armin gerrard, avril14, blue-girl, breathe, Breaved, delaram.s, elahe., evening setareh, giti.120, H00da, hasti_azadi, hediyeh_b, l0vin, laura, linasldvh, lovelysara, magloniya, mariata, MarMar73, matin-tanha, mazi63, mehrave09, Mina.LoveStar, Mr,X, nazi nazi, niloofartavoosi, nilu blue, nsim, paηίz, pegiiiiiiiii, pila pila, R-raha, s@r@.m, sanaz1990, sarvin-64, sistana98, sky daughter, Soheil0068, solmaz no1, star75, Takin_70, tyler darden, Veni, _love angel_, المیرا 98, الهه 20, باروون, رز وحشی, زئوس 69, سرو آزاد, سويل, شهاب EXPERT, عالیوند, ماجده, متانا, محمـد, نم نم باران, نگاه روشن, پروکسیما, کوچولوی عاشق, گلبهار, ღhadi3ღ, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: یه گوشه از این کره ی سرد و خاکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بعد از او حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهربون تر برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید نه اینکه زانو زده باشم نه ! فقط تنهایی سنگین است ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بریدا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دخمل خوب تر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه بابام!
(View Stats)
تشکرها: 3,596
تشکر شده 3,812 بار در 1,130 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،ركسانا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوش سليقه تره ![]() آمدی آتش بجانم ریختی شعله بر دامان پاکم ریختی آمدی با یک صدا مستم کنی ناگهان با یک نگاه هستم کنی آمدی من را رها سازی بدشت قلب من افتاد زیر پایت و شکست خواستم تا فراموشت کنم بلکه در یادم در آغوشت کنم خواستم تا بشویم این گناه غرقه گشتم در سیلاب فنا خواستم تا نفس گیرم زخود بلکه آرام گیرم بعد موت ای دریغا مرگ هم من را نخواست چونکه دامانم پلید بود از نخست ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: یه گوشه از این کره ی سرد و خاکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بعد از او حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باحال تر..... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 9,144
تشکر شده 1,257 بار در 630 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صبورتر......... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهـــــــــران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شیک تره......... بــــ ــــگـ ــــو تــــــمـ ـــــامِ تــــو مـــ ــــال مـــن اســتـــــ !! دلـمـ ـ ــ ــ ـ میـخـواهــد حـسـادت کـنـمــ بـــ ِ خـــــــــــ ـــــــــــــــودم ... ღ ¸.• ستــاره •.¸ღ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: یزد
(View Stats)
تشکرها: 249
تشکر شده 992 بار در 275 پست
کتاب مورد علاقه : ادیسه،ایلیاد،کمدی ال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزتره..... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ☠feri shahr☠
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhOone حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز غمگين تره!!!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: اونجا
(View Stats)
تشکرها: 3,209
تشکر شده 4,225 بار در 962 پست
کتاب مورد علاقه : شب ایرانی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مامانی تره..... دوست دارم سپاس یادت نر![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تره؟؟, تو, قبلی, چی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |