| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهـــــــــران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیز تره .......... بــــ ــــگـ ــــو تــــــمـ ـــــامِ تــــو مـــ ــــال مـــن اســتـــــ !! دلـمـ ـ ــ ــ ـ میـخـواهــد حـسـادت کـنـمــ بـــ ِ خـــــــــــ ـــــــــــــــودم ... ღ ¸.• ستــاره •.¸ღ | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: DaRk SidE Of ThE MoOn
(View Stats)
تشکرها: 159
تشکر شده 420 بار در 263 پست
کتاب مورد علاقه : آلكس رايدر - بوف كور - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشگل تره..... **شكسپير:عشق مثل آبه، مي توني تو دستات قايمش كني ولي يه روز دستاتو باز مي كني مي بيني همش چكيده بي اينكه بفهمي دستت پر ازخاطرست _____________ همون -LeGeNd- هستم. | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: SOMEWHERE
(View Stats)
تشکرها: 5,501
تشکر شده 8,495 بار در 1,473 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & Prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پرو تره دلتنگی هایم را نشاندم روی دوش بادبادک و فرستادمشان به آسمان... باران می بارد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهـــــــــران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بد جنس تر و رک گو تره ......... با بالایی بودم قبلیم نفس تره ...... | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: SOMEWHERE
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Pride & Prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چاق تره | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که عشق اونجاســــت
(View Stats)
تشکرها: 8,133
تشکر شده 7,200 بار در 1,604 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،برایم بمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهربون تره.... گفتم خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من ؟ گفتم خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من ؟ گفتم خدایا چقدر دوری گفت : تو یا من ؟ گفتم خدایا تنها ترینم گفت : پس من ؟ گفتم خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من ؟ گفتم خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟ گفتم خدایا انقدر نگو من گفت: من توام تو من... ![]() بارانی ات را بپوش و در آغوشم بگیر، ابر، ابر گریه دارم...!! | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Pride & Prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز معتاد تره | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رومانتیک تره ........... | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که عشق اونجاســــت
(View Stats)
تشکرها: 8,133
تشکر شده 7,200 بار در 1,604 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،برایم بمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ملوس تره... | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هزار و یکـــ شبـــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنهــ ـــا تره ........... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تره؟؟, تو, قبلی, چی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |