| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | پست معمولی : +1 امتیاز هر وقت ميرين آرايشگاه چقدر هزينه مي كنيد؟ دختر و يا پسر فرقي نمي كنه. ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *Sepid*, aftabgardon, alonegirl, banafshe17, dDorsa, elahem, emitis66, erfan F.A, fatima_59, havijjo0nam, henia, hiva, jessica3, Maedeh, Mahbib, maryam paeizi, masum, mozhi 70, nima.reno, nutty, raha16, roza23, samin96, sepid_ahoora, shakiba_2510, vaghea, ZeYnAb KhAnOoM, انائل, بی بی گل, ترنم, خسته ام, عشقالگر, مسافر كوچولو, نازبو, وحیدالله, پدیده, پونیا, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 7
تشکر شده 7 بار در 1 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزيزم چقدر ميشه؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
چه همه زياد شده | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: خونمون آستارا
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 128 بار در 27 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز با این همه پولی که میگیرن همون بهتر از پارسال تا حالا نرفتم اما قبل عید باید واسه تغییر تحول!! برم شاید که خدا در این حوالی باشد در مزرعه ها به فکر شالی باشد باران به تنش بود و من حس کردم شاید که شبیه من شمالی باشد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من همین امروز 350کرون(50دولار)فقط برای کوتاه کردن دوسانت مو.بقیه دیگه خیلی زیاد. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aftabgardon, elahem, havijjo0nam, MARIEH_73, najibe-71, nutty, vaghea, آنیتا, انائل, بی بی گل, ترنم, رها خانم من, وحیدالله, پدیده |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: آلمان
(View Stats)
تشکرها: 2,251
تشکر شده 3,038 بار در 520 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فقط برای اصلاح صورت و ابرو بیست یورو میدم میشه حدود ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,282 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یه مو کوتاه میکنیم، اونم4 تومَن ![]() نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم! همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | elahem, F.Lampard, hastiyas, havijjo0nam, maryam paeizi, masum, nutty, raha16, samin96, vaghea, آنیتا, بی بی گل, ترنم, رها خانم من, وحیدالله |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مدتهاست ارایشگاه نمیرم...صورت و ابروهام رو خودم اصلاح میکنم...موهام رو مادر شوهرم رنگ میکنه... عروسی هم بخوام برم دیگه خود کفا شدم تو درست کردن صورت و مو... ولی خب اخرین باری که پارسال رفتم ابرو تنها 5000 تومن بود...البته یه ارایشگاه معمولی... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: غربت
(View Stats)
تشکرها: 853
تشکر شده 1,660 بار در 467 پست
کتاب مورد علاقه : اين مردم نازنين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیچی چون مامان خودم آرایشگره قلبي كه به جستجوي روياهايش برود هرگز رنج نخواهد كشيد زيرا هر لحظه از اين جستجو يك قدم نزديك شدن به خدا و ابديت است. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آرایشگاه, میدی؟, پول, چقدر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |