| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| پست بسیار مفید : +5 امتیاز تولدی دیگر همه هستی من آیه تاریکی ست که ترا در خود تکرارکنان به سحرگاه شکفتن ها و رستن های ابدی خواهد برد من در این آیه ترا آه کشیدم، آه من در این آیه ترا به درخت و آب و آتش پیوند زدم زندگی شاید یک خیابان درازست که هر روز زنی با زنبیل از آن می گذرد زندگی شاید ریسمانی ست که مردی با آن خود را از شاخه می آویزد زندگی شاید طفلی ست که از مدرسه بر میگردد زندگی شاید افروختن سیگاری باشد، در فاصله رخوتنک دو هم آغوشی یا عبور گیج رهگذری باشد ......... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, * sogi jOoOn *, *بارون پاییزی*, ..sHaMim.., BAHAR021, BARIN 19, bella persiana, breathe, farane, fatima_59, giti.120, havijjo0nam, hiva, honey95, kelara, lili.h, mahan7, negin.b, nenoy, nilu blue, No_1, raha16, Rashidi772, roza23, sayman3, sopi, spoorg, sydney, taku taku, yasam, ~RoOoya~, تمنای هستی, رز صورتی ..., روانراد, مرددریا, نگان |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز در پایان نور ،خود را در انعکاس تنهایی می یابم . و به آغاز خلوت گاه خود می اندیشم، آنجا که پایانی برای اشک ها و حسرت ها نیست ، دیوار های تنم ، مرا در ازدحام سکوت ِ تنهاییم ،می فشارند، ایستاده در فضای خاموش، بدون هیچ راهی برای فرار، تنها منم ، که همه ی وجودم را ،در انتهای خواب به تماشا می نشینم . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر گنبد کبود
(View Stats)
تشکرها: 756
تشکر شده 5,648 بار در 949 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرگ من روزی فرا خواهد رسید در بهاری روشن از امواج نور در زمستانی غبارآلود و دور یا خزانی خالی از فریاد و شور مرگ من روزی فرا خواهد رسید روزی از این تلخ و شیرین روزها روز پوچی همچو روزان دگر سایه ای از امروزها ، دیروزها ...... به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آري آغاز دوست داشتن است گرچه پايان راه ناپيداست من به پاياني دگر نيانديشم كه همين دوست داشتن زيباست ![]() حال و روزم مثِ سگِ هاره، که فقط پارس هاشو می شماره زخم دستاشو گاز می گیره، جیغ ترمز رو آرزو داره شکل پرسه رو فرشی از پوکه، توی یه سرزمین متروکه مشت می شم روی کلاویه ی، این پیانو که دیگه ناکوکه مثل حرفی که صد دفعه خط خورد، مثل برگی که سبز موند و مُرد دل خنک می کنم تو میدون با فحش دادن به عکس رو بیلبورد غرق می شم تو برکه ی الکل، توی میکس سن ایچ با اتانل روی فرش سرنگ می رقصم، با جوونای مُرده زیرِ پُل | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا که با من مهربان باشند!؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : 100سال تنهایی و دنیای ص حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا زنی بر سنگ جان خودپرستی را یک زمان با من نشینی، با من خاکی از لب شعرم بنوشی درد هستی را فرزانه 23 ==> ![]() رمان های قشنگ از کاربران سایت: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید (این امضا تا یکسال بعد همین جا، جاشه... بله!!! ) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنها تو اگاه ی و تو میدانی اسرار ان خطای نخستین را تنها تو قادری که ببخشایی بر روح من صفای نخستین را | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اه ای خدا چگون ترا گویم کز جسم خویش خسته و یزارم هر شب بر استان جلال تو گویی امید جسم دگر داارم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هيچستان
(View Stats)
تشکرها: 2,248
تشکر شده 497 بار در 131 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادكباز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرگ من روزي فرا خواهد رسيد در بهاري روشن از امواج نور در زمستاني غبار آلود و دور يا خزاني خالي از فرياد و شور | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من از تو مي مردم اما تو زندگاني من بودي تو با من مي رفتي تو در من مي خواندي وقتي كه من خيابانها را بي هيچ مقصدي مي پيمودم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا که با من مهربان باشند!؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : 100سال تنهایی و دنیای ص حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به دنیا آمدهام بدون آنکه خود خواهم کی رهایم کردی تا با دو چشم باز برگزینم قالبی از خود برای خویش | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, بانو, شعرنو, فرخزاد, فروغ, مشاعره, مشاهره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |