| |||
| | #5691 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 15,893
تشکر شده 7,794 بار در 1,951 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا بر گذشته مي نگرم، عشق خويش را چون آفتاب گمشده مي آورم بياد مي نالم از دلي كه بخون غرقه گشته است اين شعر، غير رنجش يارم بمن چه داد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #5692 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران : نرسیده به درخت، دو قدم مانده به گل
تشکرها: 10,169
تشکر شده 11,896 بار در 2,725 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز در کوچه باد می آید کلاغ های ِ منفرد ِ انزوا در باغ های ِ پیر ِ کسالت می چرخند و نردبام چه ارتفاع ِ حقیری دارد ... خوشا پر کشیدن خوشا رهایی ! خوشا اگر نه رها زیستن مُردن به رهایی ... آه ! این پرنده در این قفس ِ تنگ نمی خوانَد ... ... واستی ایمشب بایَم دریا کناران ... | ||||||||
| | |
| | #5693 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در اين فكرم كه در يك لحظه غفلت از اين زندان خامش پر بگيرم به چشم مرد زندانبان بخندم كنارت زندگي از سر بگيرم | ||||||||
| | |
| | #5694 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : پاریس
تشکرها: 14,385
تشکر شده 42,737 بار در 3,970 پست
کتاب مورد علاقه : خداوند الموت و ... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز در انتظار خوابم و صد افسوس خوابم به چشم باز نمي آيد اندوهگين و غمزده مي گويم شايد ز روي ناز نمي آيد علم پزشکی ثابت کرده که شکستن دل واقعیته؛ یعنی وقتی دل کسی می شکنه، تو قلبش اتفاقی می افته مثل یه خونریزی کوچیک یا یه جراحت.. که حتی می تونه منجر به سکته قلبی بشه.... سعی کن دل هیچکسی رو نشکنی... | ||||||||
| | |
| | #5695 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : هنوز رو خاکیم یادمان نمیکنند وای به روزی که خاکمان کنند
تشکرها: 1,701
تشکر شده 41,116 بار در 1,445 پست
کتاب مورد علاقه : غریبانه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز گنه کردم گناهی پر ز لذت کنار پیکری لرزان و مدهوش خداوندا چه می دانم چه کردم در آن خلوتگه تاریک و خاموش •٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠•˙کـــو ر بــاش بانـــو.../ نـگاه کـــہ مـےکنـی، مـے گوینــב: نـخ בاב(!) عـبوس بــاش بانــــو../. لبــخنــב کــہ مـیزنـے، مـے گـوینــב: پـا בاב(!) لال بــاش بانــــو/... حـرف کــہ مـے زنـے، مـے گوینــב: جـلوه فـروخـت(!) شـاید בسـت از سـرمان برבارنـב.../ شـــــایــב (!)•٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠•˙ | ||||||||
| | |
| | #5696 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شب به روي جاده نمناك سايه هاي ما ز ما گوئي گريزانند دور از ما در نشيب راه در غبار شوم مهتابي كه مي لغزد سرد و سنگين بر فراز شاخه هاي تاك سوي يگديگر بنرمي پيش مي رانند | ||||||||
| | |
| | #5697 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : هنوز رو خاکیم یادمان نمیکنند وای به روزی که خاکمان کنند
کتاب مورد علاقه : غریبانه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز لخت شدم تا در آن هوای دل انگیز پیکر خود را به آب چشمه بشویم وسوسه می ریخت بر دلم شب خاموش تا غم دل را بگوش چشمه بگویم آب خنک بود و موج های درخشان ناله کنان گرد من به شوق خزیدند گوئی با دست های نرم و بلورین جان و تنم را بسوی خویش کشیدند | ||||||||
| | |
| | #5698 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دل گمراه من چه خواهد کرد؟ با نسیمی که می تراود از آن بوی عشق کبوتر وحشی نفس عطرهای سرگردان | ||||||||
| | |
| | #5699 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : غریبانه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ناشناسی درون سینه من پنجه بر چنگ و رود می ساید همره نغمه های موزونش گوئیا بوی عود می آید | ||||||||
| | |
| | #5700 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خوزستان_ دزفول
تشکرها: 43,308
تشکر شده 96,764 بار در 12,758 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر، بامداد خمار حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز در غروبي دور چون كبوترهاي وحشي زير پر گيرم دشت ها را، كوه ها را، آسمان ها را بشنوم از لابلاي بوته هاي خشك نغمه هاي شادي مرغان صحرا را ♥♥♥♥♥ پروانگی ِ یک پروانه | رز صورتی ... کاربر انجمن در گرگ و میش نگاه تو | رز صورتی ... کاربر انجمن ورود ممنوع!!! اینجا تربت زنانه ی من بویِ فاطمه می دهد، من از جنس او هستم برای ورود به خلوت من دوستانه بیا آن هم با وضو ،اینجا دلی سخت شکسته و خداییش میان شکسته های دلش نشسته مراقب حرمت خدای نشسته بر خرابه ها باش رز صورتی ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, بانو, شعرنو, فرخزاد, فروغ, مشاعره, مشاهره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |