| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تو را می خواهم و دانم که هرگز به کام دل در آغوشت نگیرم تویی آن آسمان صاف و روشن من این کنج قفس، مرغی اسیرم زپشتِ میله های سرد و تیره | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر زمان موج میزنم در خویش میروم میروم به جایی دور بوته ی گر گرفته ی خورشید سر راهم نشسته در تب نور | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز روي دو ساقم لبان مرتعش آب بوسه زن و بيقرار و تشنه و تبدار ناگه در هم خزيد راضي و سر مست جسم من و روح چشمه سار گنه كار | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 55 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز رها شده رها شده چون لاشه ای بر اب به سوی سهمناک ترین صخره پیش می رفتم به سوی ژرف ترین غارهای دریایی خاک خواهی شد! از رخ ایینه ها هم پاک خواهی شد! چون غباری گیج گم سرگشته در افلاک خواهی شد! | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی مهمان ناخوانده زهر درگاه رانده سخت وامانده رسیده نیمه شب ازراه تن خسته غبار الود | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلم گرفته است دلم گرفته است به ایوان می روم و انگشتانم را بر پوست کشیده ی شب می کشم | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من هستم ان عروس خيالات دير پا چشم منست اينکه در او خيره مانده اي ليلي که بود؟قصه ي چشم سياه چيست؟ در فکر اين مباش که چشمان من چرا چون چشمهاي وحشي ليلي سياه نيست در چشمهاي ليلي اگر شب شکفته بود در چشم من گل اتشين عشق لغزيده بر شکوفه ي لبهاي خامشم بس قصه ها ز پيچ و خم دلنشين عشق در بند نقشهاي سرابي و غافلي سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکشب ز لوح خاطر من بزدای تصویر عشق و نقش فریبش را خواهم به انتقام جفاکاری در عشق تازه فتح رقیبش را | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که تو نباشی
(View Stats)
تشکرها: 12,827
تشکر شده 20,718 بار در 2,701 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یک شب ز ماورای سیاهی ها چون اختر بسوی تو می آیم بر بال بادهای جهان پیما شادان به جستجوی تو می آیم سرتا پا حرارت و مستی چون روزهای دلکش تابستان پر میکنم برای تو دامان را از لاله های وحشی کوهستان یک شب ز حلقه که به در کوبم در کنج سینه قلب تو می لرزد چون در گشوده شد تن من بی تاب در بازوان گرم تو می لغزد دیگر در آن دقایق مستی بخش در چشم من گریز نخواهی دید چون کودکان نگاه خوشم را با شرم در ستیز نخواهی دید یکشب چو نام من به زبان آری می خوانمت به عالم رویایی بر موجهای یاد تو می رقصم چون دختران وحشی دریایی یکشب لبان تشنه من با شوق در آتش لبان تو می سوزد چشمان من امید نگاهش را برگردش نگاه تو می دوزد از زهره آن الهه افسونگر رسم و طریق عشق می آموزم یک شب چو نوری از دل تاریکی در کلبه ات شراره می افروزم آه ای دو چشم خیره به رو به ره مانده آری منم که سوی تو می آیم بر بال بادهای جهان پیما شادان به جستجوی تو می آیم همیشه یکی بود و اون یکی ،هیچ وقت نبود همیشه واسه بودن یکی ؛اون یکی اضافه بود همیشه این تنها بود و اون نبود وقتی که اون اومد ؛ این دیگه تنها نبود ![]() | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که تو نباشی
(View Stats)
تشکرها: 12,827
تشکر شده 20,718 بار در 2,701 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="maryam_m";p="496487":1y40xpku]یکشب ز لوح خاطر من بزدای تصویر عشق و نقش فریبش را خواهم به انتقام جفاکاری در عشق تازه فتح رقیبش را[/quote:1y40xpku] آییته شکسته دیروز به یاد تو و آن عشق دل انگیز بر پیکر خود پیرهن سبز نمودم در آینه بر صورت خود خیره شدم باز بند از سر گیسویم آهسته گشودم عطر اوردم بر سر سینه فشاندم چشمانم را ناز کنان سورمه کشاندم افشان کردم زلفم را بر سر شانه در کنج لبم خای آهسته نشاندم گفتم به خود آنگاه ضد افسوس که او نیست تا مات شود زین همه افسون گری ناز چو پیرهن سیز ببیند تن من با خنده بگوید که چه زیبا شدی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, بانو, شعرنو, فرخزاد, فروغ, مشاعره, مشاهره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |