| |||
| | #2741 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,104
تشکر شده 1,783 بار در 739 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نگه دگر به سوی من چه می کنی چو در بر رقیب من نشسته ای؟ به حیرتم که بعد از آن فریب ها تو هم پی فریب نشسته ای | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2742 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: TEHRAN
(View Stats)
تشکرها: 17,222
تشکر شده 6,104 بار در 3,110 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یک شب نگاه خسته ی مردی به روی من لغزید و سست گشت و همانجا خموش ماند تا خواستم که بگسلم این رشته ی نگاه قلبم تپید و باز مرا سوی او کشاند | ||||||||
| | |
| | #2743 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دختر کنار پنجره تنها نشست و گفت ای دختر بهار حسد می برم به تو عطر و گل و ترانه سرمستی تو را با هر چه طالبی بخدا می خرم ز تو | ||||||||
| | |
| | #2744 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای از این چشمی که می کاود نهان روز و شب در چشم من راز مرا گوش بر در می نهد تا بشنود شاید ان گمگشته ، اواز مرا | ||||||||
| | |
| | #2745 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آه اینست آنچه می جستی به شوق راز من راز زنی دیوانه خو راز موجودی که در فکرش نبود ذره ای سودای نام و آبرو | ||||||||
| | |
| | #2746 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 18,883
تشکر شده 15,701 بار در 5,880 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وه ... مگر بخواب ها به بينمت غنچه نيستي كه مست اشتياق خيزم وز شاخه ها بچينمت و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #2747 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته م میچل | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا نیمه شب بیاد تو چشم نخفته است ای مایع امید من ای تکیه گاه دور هرگز مرنج از آنچه بشعرم نهفته است امیدوارم درباره ما ، درباره همه ما از روی حقیقت قضاوت کنند. (چارلز دیکنز) | ||||||||
| | |
| | #2748 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنها تو قادری که ببخشایی بر روح من،صفای نخستین را | ||||||||
| | |
| | #2749 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 18,883
تشکر شده 15,701 بار در 5,880 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اما من آن شكوفه اندوهم كز شاخه هاي ياد تو مي رويم شب ها ترا بگوشه تنهائي در ياد آشناي تو مي جويم | ||||||||
| | |
| | #2750 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می دویدند از پی سگ ها کودکان ، پابرهنه ، سنگ به دست زنی از پشت معجری خندید باد ناگه دریچه ای را بست | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, بانو, شعرنو, فرخزاد, فروغ, مشاعره, مشاهره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |