| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز می سوزم از این دوروئی و نیرنگ یکرنگی کودکانه می خواهم ای مرگ از آن لبان خاموشت یک بوسۀ جاودانه می خواهم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر گنبد کبود
(View Stats)
تشکرها: 756
تشکر شده 5,648 بار در 949 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ..... می رسند از ره که در خاکم نهند آه شاید عاشقانم نیمه شب گل به روی گور نمناکم نهند بعده من ناگه به یکسو می روند پرده های تیره ی دنیای من چشم های ناشناسی می خزند روی کاغذها و دفترهای من در اتاق کوچکم پا می نهد بعد من ، با یاد من ، بیگانه ای در بر آئینه می ماند به جای تار مویی ، نقش دستی ، شانه ای ..... به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ... | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مو شپید شدی اخر ای برف تا سرانجامم چنین دیدی در دلم باریدی..ای افسو بر سر گورم نباریدی | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکشب ز لوح خاطر من بزدای تصویر عشق و نقش فریبش را خواهم به انتقام جفاکاری در عشق تازه فتح رقیبش را | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا که با من مهربان باشند!؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : 100سال تنهایی و دنیای ص حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یا به دامان کسی این چنگ بنشانده است گر نبودم یا به دنیای دگر بودم باز آیا قدرت اندیشه میبود؟ فرزانه 23 ==> ![]() رمان های قشنگ از کاربران سایت: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید (این امضا تا یکسال بعد همین جا، جاشه... بله!!! ) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا که با من مهربان باشند!؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : 100سال تنهایی و دنیای ص حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این تو بدی تو بودی کز یکی شعله دیوی اینسان ساختی در راه نشاندی | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دل من سخت گرفتار مي و ميخانه اين چنين گشت کر احوال جهان غافل شد مدتي نيز به توبه سپری گشت ولي سعي بيحاصل و هم توبه من باطل شد | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در جذبه ای که حاصل زیبایی شب است رویای دور دست تو نزدیک میشود بوی تو موج میزندانجا به روی اب چشم تو میدرخشد و تاریک میشود | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دریغا ، آن دو چشم آتش افروز به دامان گناه افکند او را به او جز از هوس چیزی نگفتند در او جز جلوۀ ظاهر ندیدن | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نگهم جستجو کنان پرسید در کدامین مکان نشانه اوست؟ لیک دیدم اطاق کوچک من خالی از بانگ کودکانه اوست | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, بانو, شعرنو, فرخزاد, فروغ, مشاعره, مشاهره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |