| |||
| | #121 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 107,739
تشکر شده 196,590 بار در 18,493 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی بوسسسسس دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #122 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 22,109
تشکر شده 3,061 بار در 865 پست
کتاب مورد علاقه : سکوت عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون دوست عزیز... خسته نباشی | ||||||||
| |
| | #123 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: کرمانشاه
(View Stats)
تشکرها: 2,875
تشکر شده 13,342 بار در 647 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمک نشناسی انقدر آسونه؟..............چقدر عوض شده دوره زمونه زمستون میره خدا میدونه.............سیاهی زغال به روش می مونه | ||||||||
| |
| | #124 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 213,907 بار در 14,663 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با تشکر و خسته نباشید قفل تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اديب, از, تایپ, رمان, زيباي, شيوا, فريدون, يغمايي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |