| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از کاندیدا از نظر شما معتادترند؟ | |||
| Mahi_koochooloo | | 6 | 4.48% |
| ~Nilo~ | | 56 | 41.79% |
| Star_69 | | 44 | 32.84% |
| -NuMbeR ONe- | | 11 | 8.21% |
| Hinta | | 17 | 12.69% |
| رأی دهندگان: 134. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,184
تشکر شده 28,073 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام! خیلی فاصله افتاد بین دور قبلی معتاد برتر و این دوره. ![]() یه عذرخواهی شدید به ماهدی بدهکارم بابت این همه معطلی. ![]() یادش بخیر دور اول مسابقه که خودم نفر اول شدم. ![]() وایی نه الان دوباره می خوام غر غرو شروع کنم!!! ![]() کشتم خودمو با این یاد و خاطرات گذشته. ![]() اعلام قوانین برای بار پنجم: ![]() ![]() 1. فقط پست مربوط به مسابقه بدین. هر چی دلتون خواست تبلیغ کنین اما توهین به کسی نشه و باعث تطعیل شدن مسابقه نشین. ![]() 2. فقط با یک یوزر رای بدین. 3. خواهشا تاپیک رو هم منحرف نکنین. ![]() و مهم ترین نکته که توی 4 دوره ی قبلی که زمان قدیم بود اتفاق نیفتاد و ایشالا که تو این دوره هام اتفاق نمی افته اینه که خواهشا خواهشا مسابقه عادلانه باشه و از کاربرای جدید سواستفاده نکنید تا ازشون رای ندیده نشناخته بگیرید. ![]() لیدرای عزیز منظورم با شماست وگرنه کاندیدا که ازشون خیال جمعم. ![]() پس یقه ی کسی رو به زور نیگرید تا بیاد رای بده. ![]() کاندیدای این دوره: معتاد دور اول: باران با 54 رای ![]() ![]() ![]() ![]() معتاد دور دوم: شبنم با 46 رای ![]() ![]() ![]() معتاد دور سوم: rana-021 با 29 رای معتاد دور چهارم: asalcheshmak با 22 رای ![]() ![]() ![]() مدت زمان مسابقه یک هفته. ![]() یعنی تا هفته ی دیگه امشب. ![]() ![]() از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, $~roya~$, * Star, -2nya-, -MARYAM-, -نازلی-, .Baharak., .LiLiM., 5011311, aili, amozhgan, angelic, Asal88, avayebaran, brain storm, elahe70, elahem, farahi, fatima_59, girlstreet, honey_x, linda, Mahbib, Mahed, mina68, nazem, NILOUFAR, parsa.a, partooo, prance, raha16, rana-021, REAL LOVE, saharo, sang_e_saboor, SaRa, shakiba_2510, sheitonak, smart girl, spoorg, talayeh, thunder555, yasam, αгѕαпα, ستاره یخی, فرهادعاشق, نانسی72, چیکا |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,679
تشکر شده 13,959 بار در 1,785 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کو نظر سنجی ؟؟؟؟؟ | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: يه جايي همين نزديكيا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : و باز هم ليلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اولین رای رو دادم به نظرم زهرا از هشون معتاد تره من هر وقت اومدم بود ویا خیلی زود سر و کلش پیدا شده برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,184
تشکر شده 28,073 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا یه وقتایی میرسه ادم دچار یه چالشهایی میشه میمونه به کی رای بده الان نازی و هلیا!! واقعا انتخاب سخته Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عاشقتمممممم بارونیییییییییییییییییییی ییی ![]() خب کم دوباره دچار چندگانگی شدم ![]() به کی رای بدم که خدا رو خوش بیاد؟ آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: ...Tehran...
(View Stats)
تشکرها: 17,589
تشکر شده 37,701 بار در 6,642 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به نیلویی رای دادم. تا حالا نشده توی لیست آنلاین ها نبینمش. | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نازی یه کوچولو کمتر میادش ولی هلیا همشیه هستش هرچند هیدنه پس به کوفته ی خودم میدم |
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,679
تشکر شده 13,959 بار در 1,785 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() حالا من نقش پونه رو ایفاا موکونم ![]() مرسی خاانومی . من به نیلو رای دادم . اگه حق 2تا انتخاب داشتم بعدی زهرا بوود . این 2تا واقعاً معتادن ![]() نیلوووووووووووووووووووووو معتاد .......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برو ترک کن ![]() منم دومس دارم شرکت کنم .فراخوانش بسته شده ؟؟؟ | |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, اول, برتر, دور, دوم, سری, مسابقه, معتاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |