| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تــِه ـرـاטּ !
تشکرها: 2,082
تشکر شده 3,382 بار در 728 پست
کتاب مورد علاقه : دَر اِمتـدـآد ِحـَسرت حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سیلوووووووووووووم بروبچ خوف نودهشتییییییییییییییییییی ییییییییی ![]() بچه ها من گشتم ولی بیوگرافی آرمین رو ندیدم...امیدوارم تو انجمن نباشه. ![]() ![]() نام : آرمین / ملقب به 2afm / متولد اردیبهشت ۱۳۶۵ / تحصیلات : فعلآ دیپلم / ساکن شهرک امید (تهران پارس) / رنگ مورد علاقه : قهوه ای سوخته و سبز ارتشی / مجرد / ۴ سالی هست که سبک رپ کار می کنه / اولین آهنگ حرفه ای خودش رو "رقص جامایکایی" می دونه / لقب 2afm رو برای این انتخاب کرده که قبلآ عضو گروهی با همین عنوان بوده که اعضای آنرا : آرمین (A) ، علی (A) ، فرهاد (F) و مهراد (M) تشکیل می دادند ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() غمگـیـــن تــریـن جــاے ِ خــاطــره ، اونجــاییـﮧ کــﮧ کــم کــم احســاس میکنــے چهـــرهَ ـش هــــم داره از یــــــادت میـــرِه ... ![]()
| ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 547
تشکر شده 2,286 بار در 555 پست
کتاب مورد علاقه : راز داوینچی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای جااااااااااااااان! مرسی من که عاشقشم! کارگر خسته ای سکه ای از جلیقه ی کهنه اش در آورد تا صدقه بدهد ، ناگهان جمله ی روی صندوق را دید و منصرف شد... "صدقه عمر را زیاد میکن" فرناز،20 آذر 72 پیش ریاضی ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : پیچ امین الدوله
تشکرها: 1,551
تشکر شده 3,807 بار در 515 پست
کتاب مورد علاقه : کژال حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اینقدر 2afm 2afm میکنن اینه؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخ جون منم اردیبهشتی ام ![]() |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : venus
تشکرها: 2,061
تشکر شده 1,309 بار در 387 پست
کتاب مورد علاقه : romance,horror,imaginary حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() ![]() ![]() اینو خوب اومدی برا اینکه بیوگرافی درست باشه .......یه چیزایش غلطه من اصلاح می کنم خونه شون فرمانیه س.......... بیشترم با اردلان طمعه می گرده............. ..... بقیه شم.... .. . .. .. ... .... Everything is okay in the end. If it's not okay, then it's not the end ویرایش توسط naz_goli : ۱۸ دي ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۲۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,265
تشکر شده 25,682 بار در 3,231 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا تو این عکسه اینقدر بد افتاده؟ آدم میترسه ![]() یکی از دوستای من میگفت دیروز تو پاساژ نارون دیدتش... ولی من فکر میکردم باید خارج از ایران باشه کاش میتوانستیم لذت با هم بودن را درک کنیم. کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم، چه بهایی دارد. کاش میدانستیم که چرا مرغ مهاجر، وقت پرواز به خود میلرزد! *** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو قلب عشقم
تشکرها: 7,285
تشکر شده 8,616 بار در 2,406 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای جاااانننننننننننننن من وای من عاشقشمممممممممممم خیلی دوسش دارم ![]()
دلم تنگ است... به وسعت زیبایی اولین نگاهت به شیرینی بوسه ای که بر لبانم گذاشتی و به اندازه ی حس آرامشی که گرمای دست هایت به قلبم بخشید. ![]() تمام دارایی من قلبی است که در سینه دارم و برای تو می تپد آن را به تو تقدیم میکنم ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 7
تشکر شده 16 بار در 10 پست
کتاب مورد علاقه : کنت مونت کریستو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیا گلنازم سرونازم برگرد پیشم آخه باوجودتوفقط سرگرم میشم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : جایی که عشق اونجاســــت
تشکرها: 9,957
تشکر شده 9,371 بار در 1,740 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،برایم بمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی خیلی دومسش دارمممممممممم اهنگاش خیلی قشنگن... بعضی وقتا مجبوری...تو فضای بغضت بخندی.. دلت بگیره ولی دلگیری نکنی..شاکی بشی ولی شکایت نکنی ... گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن... خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری... خیلی ها دلتو بشکن و تو فقط سکوت کنی... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : همین نزدیکیا
تشکرها: 3,917
تشکر شده 8,424 بار در 2,215 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی کم بود شما که تایپیک زدین اطلاعات بیشتر خوب میدادین برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن !!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2@fm, 2afm, armin, آرمین, بيوگرافي, بیوگرافی, خواننده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |