| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : هر جا که دل انجاست
تشکرها: 24,931
تشکر شده 23,543 بار در 2,861 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان در مورد دو خواهریه که با مادرشون زندگی می کنن و مادرشون اونها رو به سختی بزرگ کرده ، خواهر بزرگتر خیلی نسبت به خانواده احساس مسئولیت میکنه و زیر بار ازدواج نمیره تا اینکه مادرش تصمیمی میگیره ..تصمیمی که زندگی خواهر کوچکتر رو تحت الشعاع قرار میده ... خب خیلیا مطمئنن منتظر این کتاب بودن چون نویسنده ی معروفی اونو نوشته حالا بیاین نقد تند و تیزتون رو بنویسین ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 10,196
تشکر شده 2,389 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : تس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من تا وسطاش خوندم بد نیست نثرش روان و گیراست اما خیلی وارد جزییات شده و همش هم توی یه دایره اتفاقات چرخ میزنه به نظرم تو 300 صفحه می تونست جمعش کنه و با از بین بردن اتفاقات تکراری جذاب تر هم میشد اما کتاب بخت سپید زمستان کجا و این کجا بخت سپیده زمستان در مقابله این کتاب یه شاهکاره به نظره من کمی افت کرده خورشید ونور و ابرای دور و هر چی که تو زمین و اسمونه بهم انگیزه می ده رها کن دیروز و زندگی کن امروز و هر روز یه زندگیه دوباره ست یه شروعه جدیده | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : هر جا که دل انجاست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه یکی یه خلاصه ی بهتر بگه اخه من نخوندم این خلاصه م از یه جا کش رفتم میخوام ببینم ارزششو داره که بخرمش یا نه چون دنبال یه کتاب قشنگم | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 19,931
تشکر شده 1,431 بار در 258 پست
کتاب مورد علاقه : برزخ اما بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم نخوندمش بیزحمت یه نفر که خونده بگه قشنگ هست یا نه؟؟؟؟؟ یاد تو توی ِ دل شکسته َست... اسمت کلید همه ِ در های بسته َست... | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
کتاب مورد علاقه : تس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان و لو نمیدم اما اگه کتاب تلافی از سیمین شیردل رو خوندی می تونم بگه یه جورایی شبیه به اونه البته یا یه چرخش 180 درجه تو شخصیت ها به نظر واسه یه بار خوندن جالب میاد بازم به سلیقه شما توی انتخاب کتاب بستگی داره | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای بابا نمیگم که لو بدید میگم بیشتر توضیح بدین اخه با این خلاصه ای که دوستان گذاشتن ادم سر در نمیاره نه تلافی رو نخوندم اخرش خوب تموم میشه؟ | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : تس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم داستانش قشنگه اما باز به سن و طرز تفکرت بستگی داره بله انتهای داستان هم خوب تموم میشه | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه اخه میدونین هفته دیگه امتحانا تموم میشه و واقعا دلم میخواد یه کتاب قشنگ بخونم از این کتابای ابکی خسته شدم این نویسنده هم چون کتاباش خوب بودن دارم می پرسم موضوعش تکراریه؟ | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 13,107
تشکر شده 29,895 بار در 3,845 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون از شما عزیزم که از کتاب کمی توضیح دادی من عاشق کتابهای این نویسنده خوب هستم و همونطور که کاربر عزیز Qeenگفت بخت سفید زمستان شاهکار بود و بعدش رویا که خیلی خوب بود .حالا نمیشه این کتاب رو برای ما بذارید دلم آب شد مادر وقتی که تو نیستی دنیا چیزی کم دارد مثل کم داشتن یک وزیدن ، یک واژه ، یک ماه ! من فکر می کنم در غیاب تو همه خانه های جهان خالیست ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهتاب جون باید تا دو سال دیگه صبر کنیم هی روزگار | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتظار, انتظار or مهناز, در, رمان, سکوت, سکوت؛, صیدی, معرفی, مهناز, نقد, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |