| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: یـــزد
(View Stats)
تشکرها: 16,651
تشکر شده 31,790 بار در 3,272 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز وقتی عاشقی، عقل کار نمی کنه یعنی عشق و عقل نمی تونند کنار هم باشند . عشق کورت می کنه ولی دوست داشتن چشماتو باز می کنه . وقتی عاشقی، فقط فکرت رسیدن به معشوقه ، ولی وقتی کسی رو دوست داری برات خوشبتی و سعادت اون مهمه ، چه بهش برسی ! چه نرسی ! وقتی عاشقی حاضری معشوقت بمیره ( اونو بکشی ) ولی دست کسِ دیگه ای بهش نرسه . ولی وقتی دوستش داری دعا می کنی کاش بمیری تا نبینی اون کنار دیگری قرار می گیره . اگه بهش نرسیدی براش آرزوی خوشبختی می کنی . وقتی عاشقی می خوای که معشوقت هم عاشق تو باشه ، می خوای هر طور شده بهش بفهمونی که تو بیشتر از اون عاشقی . ولی وقتی کسی رو دوست داری ، احساس می کنی تا نهایت دوست داشتن جا برای دوست داشتنش هست . پس سعی می کنی هر روز بیشتر دوستش داشته باشی . وقتی عاشقی، مشکلاتتو با معشوقت قسمت می کنی ( دوست داری سرتو بزاری تو سینه معشوقتو از دلتنگی هات بگی از مشکلاتت بگی و های های گریه کنی )، ولی وقتی کسی رو دوست داری می خوای که مشکلات فقط مال تو باشه ( سختیها و مشکلاتو براي خودت زمزمه میکنی یا تو دلت با اونها مبارزه می کنی، نکنه که اون بفهمه و ناراحت بشه . وقتی که بغضت میترکه پشتتو بهش می کنی تا اشکاتو نبینه .) وقتی عاشقی، معشوق قربانی این عشق می شه . ولی وقتی کسی رو دوست داشته باشی این تویی که قربانی می شی. *** پس با اين حساب ما عاشق نيستيم و فقط طرف مقابل رو دوست داريم [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_eek.gif[/img] [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_cry.gif[/img] | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: پایتخت
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 10 بار در 8 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی.. خیلی قشنگ بود........... [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_cry.gif[/img] تا وفتی تلخی زندگی دیگران رو شیرین میکنی بدون زندگی میکنی [باران.16ساله.دوم دبیرستان | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بنويس بر ياس كبود بنويس بر باورِ رود بنويس از من بنويس بنويس عاشق يكي بود بنويس، بنويس، بنويس آه، قصه بگو از اين عاشق دور تو از اين تنهاي صبور بي تو شكست چو جام بلور بنويس بر ياس سپيد بنويس از عشق و اميد بنويس ديوانهء تو به خود از عشق تو رسيد بنويس، بنويس، بنويس تو موج غرور اين دل سنگ صبور بنويس از آنكه چو اشك از ديده چكيد به گونه دويد بنويس دنياي مني همهء روياي مني منم اون بي تابيِ موج تو هنوز درياي مني بنويس، بنويس، بنويس غريبونه شكستم ( شكستم ) من اينجا تك و تنها دلخسته تريدم در اين گوشهء دنيا اي بي خبر از عشق نداري خبر از من روزي تو ميايي نمانده اثر از من بنويس دنياي مني همهء روياي مني منم اون بي تابي موج تو هنوز درياي مني بنويس، بنويس، بنويس بنويس بر ياس كبود بنويس بر باورِ رود بنويس از من بنويس بنويس عاشق يكي بود بنويس، بنويس، بنويس | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,392
تشکر شده 1,738 بار در 995 پست
کتاب مورد علاقه : این روز ها..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا هم ما عاشق نیستیم........ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: آبادان برزیلته
(View Stats)
تشکرها: 7,614
تشکر شده 869 بار در 481 پست
کتاب مورد علاقه : رویای من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 100% عاشق نيستيم فقط به طرف وابسته و دوستش داريم مرسي اندر غزل خویش نهان خواهم گشتن تا بر دو لبت بوسه دهم چو نش بخوانی شادزدی با سیاه چشمان ، شاد که جهان نیست جز فسانه و باد ز آمده شادمان نباید بود وز گذشته نکرد باید یاد من و آن جعد موی غالیه بوی من و آن ماهروی حورنژاد نیک بخت آن کسی که داد و بخورد شوربخت آن که او نه خورد و نه داد باد و ابر است این جهان فسوس باده پیش آر ، هر چه بادا باد ! شاد بوده است از این جهان هرگز هیچ کس ؟ تا از او تو باشی شاد ؟! داد دیده ست از او به هیچ سبب هیچ فرزانه ؟ تا تو بینی داد؟! رودکی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| داري, دوست, رو, عاشقي, كسي, وقتي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |