| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,235 بار در 5,577 پست
| پست بسیار مفید : +44 امتیاز سلام به دلیل زیاد شدن ، تعداد تاپیک های عاشقانه ی کاربران ، این تاپیک رو ایجاد کردم ، که فقط توی این تاپیک بحث بشه و از ایجاد تاپیک های دیگه جلوگیری بشه . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
به تاپيكهاي زير سر بزنيد خانواده نودهشتیا شماره 17 دلت گرفته بیا اینجا... قوانين انجمن هم بخونيد قوانین انجمن بريد خانواده بچه ها راهنماييتون ميكنن | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, #SamaneH#, $~roya~$, "Dezire", * sogi jOoOn *, * Star, **sevdayi **, *emo girl*, *GolDeN*, *Lonely*, *vooroojak*, *شایلی*, +Lily, -2nya-, .:AMIR:., .SaMiRa., absalan, alizee, alonesachlie, arnavaz, asal, Astrgirl, avazkhamoosh, dadash amin, Darya_secret, Dokhtar Irouni, elahe.goddess, Elnaz, elnaz89, fatima hapar, fatima_59, F_jb, ghazali_ gavazn, girlstreet, h.douce.h, hannan jooon, jessica3, jojo90, lucy, mahdieh67, mazi63, mina68, Mini Moon, Miss Nini, mojan_23, mozhoo, nazanin91, Negin joon, NILOUFAR, paradise, parastoomc, partooo, patrishiya, raha16, rahgozar7, raScal, redroom, roya jo0on, s.love, sahar100000, sania555, setare97, shaghhayeghh, soushiyant, Star-crossed, sydney, talayeh, taraneh.152, taraneh24, Tikooli, Zanessa, _love angel_, ~*MONA*~, ~mersedeh~, ~moonlight~, انائل, بی بی گل, خانم فسقلی, خورشیدک, سمن ناز, شهگل, فرودو, مهسا گلی, مُحی, واران, ویولت بودلر, ياابالفضل, پدیده, پروانه!, پسر خوب!, یگانه, ღVampire E.M.Oღ, ♥الیزا♥ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز اين تاپيك براي انتقال تاپيكهاييه كه به عنوان " به من كمك كنيد " .. " من مشكل دارم عاشق شدم چه كنم " ... " يه سوال شخصي " و از اين دست كه توي بخش گفت و گو زياد شدن ايجاد شده. از اين به بعد چنين تاپيكهايي به اين تاپيك منتقل ميشن و حذف ميشن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, * sogi jOoOn *, **sevdayi **, *rainbow*, *vooroojak*, -2nya-, -MARYAM-, absalan, asal, Astrgirl, avazkhamoosh, dadash amin, elahe.goddess, Elnaz, fatima hapar, fatima_59, girlstreet, hannan jooon, jessica3, jojo90, lucy, mina68, nazanin91, NILOUFAR, omran, paradise, raha16, rahgozar7, redroom, roya jo0on, sahar100000, setare97, si.genza, Star-crossed, talayeh, vaghea, YAS95, Zanessa, بی بی گل, خانم فسقلی, سمن ناز, فرودو, مهسا گلی, مهستی, واران, ياابالفضل, پدیده, پسر خوب!, یگانه, ♥الیزا♥ |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی دورازهمه جا
(View Stats)
تشکرها: 128
تشکر شده 1,026 بار در 148 پست
کتاب مورد علاقه : همه جورش حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اگه عاشق یکی باشین وهر روز به بهانه های مختلف اونوببینیداما اون هرگزمتوجه تون نشه............. حتی ندونه براش می میرید.اون وقت چیکارمیکنید؟......... بهش میگین دوستش دارین؟یا منتظرمیمونیدموقعیت ازدواج براش برسه بعدبهش میگین؟................. من که به عنوان یه پسراصلا غرورم اجازه نمیده پا پیش بزارم تازه بدبخت ازدرس ومدرسه ش میفته وگرنه شایدمیگفتمش شاید................. عجیب است دریا ، همین که غرقش میشوی پس میزند تو را ، مثل تو ! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, **sevdayi **, *rainbow*, 3TAREYE SHAB, absalan, atish69, avazkhamoosh, AVESTA, dadash amin, erfan F.A, girlstreet, hannan jooon, leyla18, loosi, maral joon, mina68, nazanin91, Negin joon, parastoomc, rahgozar7, roya jo0on, setare97, shaghhayeghh, si.genza, soushiyant, Star-crossed, vaghea, YAS95, zahra-ag, ~kurda smalt~, بی بی گل, خانم فسقلی, سمن ناز, شهگل, فرگون آسمانی, مهسا گلی, ياابالفضل, پدیده |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: Every Where That My Dreams Are
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Bridge To Trabitia حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهش بگو....من بودم میگفتم.واسه منم یه جورایی پیش اومده و گفتم و حالا رابطمون خیلی خوب شده(البته مورد من با مورد تو فرق میکنه ها!) آدمــها، نمی فهمنـــت! ترجمه اتـــ می کنند... آن هم به زبان خودشان! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: Ahwaz
(View Stats)
تشکرها: 758
تشکر شده 254 بار در 45 پست
کتاب مورد علاقه : all of books حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قابل توجه آقا پسرا...اگه یه دختر بهتون ابراز علاقه کنه چه عکس العملی نشون میدین؟ اینجوری میشین یا یا یا...خوشحال میشم جوابمو بدین حرف های ما هنوز ناتمام تا نگاه میکنی وقت رفتن است باز هم همان حکایت همیشگی پیش از آنکه با خبر شوی لحظه عزیمت تو نا گزیر میشود آی... ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چقدر زود دیر میشود... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: مگه جاییم واسه من هست؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 11
تشکر شده 55 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : مزایده یک قلب شکسته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ؛یه سوال:چجوری بفهمیم که طرف مقابل دوسمون داره یا نه؟البته در صورتی که نشه از خودش پرسید!یعنی طرف غریبه باشه و فقط یک روز در هفته فقط در زمان معین ببینیش همه میخواهند دنیا را عوض کنند دریغا کسی نمیخواهد خود را عوض کند ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف خدا...
(View Stats)
تشکرها: 2,040
تشکر شده 3,656 بار در 2,010 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رفتارش نسبت بهت چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من و انتظار و کابوس تنهایی .. من و حس اینکه هر لحظه اینجایی دارم آینه ها رو گم میکنم کم کم .. تو رو هر طرف رو میکنم میبینم نگو از تو چشمام چیزی نمیخونی .. تو که لحظه لحظه حالم رو میدونی ![]() اگه این بهارم بر نگردی خونه .. دیگه چیزی از من یادت نمیمونه منو رها کن از این فکر تنهایی .. تو نرفتی .. نه ! تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم .. دارم عاشقی رو با تو بلد میشم ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: مگه جاییم واسه من هست؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 11
تشکر شده 55 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : مزایده یک قلب شکسته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: پشت pc
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : می تراود مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون از نظرات ولي ديكه نيازي به كمك ندارم امشَــب از ان شَب هایـے است ڪِه دِلـَم هــَواے آغـُوشَـت را ڪَرده افســــــــــوس ڪِــه جـُز پاهاے بـَغـَل ڪَرده ام مـِهمانِ دیگــَرے نـَدارَم...! ![]() ![]() ( رمان هستی ) --->http://www.forum.98ia.com/t120668-4.html ویرایش توسط roze-siah : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۵۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |