بازگشت   نودهشتیا > عمومی > بحث و گفتگو > راهنمای کار و زندگی

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۳:۱۳ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر کل سایت

Admin آواتار ها

پست بسیار مفید  +44 امتیاز     
پیش فرض عشقولانه نودهشتیا

سلام
به دلیل زیاد شدن ، تعداد تاپیک های عاشقانه ی کاربران ، این تاپیک رو ایجاد کردم ، که فقط توی این تاپیک بحث بشه و از ایجاد تاپیک های دیگه جلوگیری بشه .

لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره .
قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید .

آپلود فایل و عکس

بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم!
Admin هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
!tara, # NEGAR #, #SamaneH#, $Persian Girl$, $~roya~$, "Dezire", * sogi jOoOn *, * Star, * حدیث *, **sevdayi **, *armita, *emo girl*, *Ghazal*, *GolDeN*, *Hadis_71*, *Lonely*, *niusha*, *rainbow*, *Sepid*, *vooroojak*, *شایلی*, +Lily, -2nya-, -MARYAM-, .:AMIR:., .SaMiRa., 0r!ent@L G!rL, 2rsa, 3TAREYE SHAB, absalan, afsoon67, aida.1996, ali1352, alonesachlie, aneya, angelic, Artemis fowll, asal, ASAL.R, Astrgirl, atei_69, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, bella persiana, brain storm, dadash amin, dara67, destiny love, ELAHE, Elahe-73, elahe.goddess, elahe70, eli69, Elnaz, elnaz89, erfan F.A, Eyes Wide Shut, fair, faraz_90, farnaz58, farshid23, fatima hapar, fatima_59, feedback, galapagOos, galaxy_ girl, gelare, ghazali_ gavazn, girlstreet, H00da, hamideh, Hana_00, hana_89, hannan jooon, hany666, harimeshgh, hediyeh_b, jessica3, jojo90, Just housemusic, Kalafe, katerina petrova, ke$ha, Lair_Nilo, Late, loosi, love gril, lucy, m.mahya, maedeh7389, MAH SAM, mahdieh67, maheabi, mahi tak, mazi63, mehrsa_m, milAd610, mina68, mina_bala74, Mini Moon, mini71, Miss Nini, mojan_23, mozhoo, nacm7114, nafas_me, nana22, nazanin91, nazem, nazi2000, Negin joon, nemesis, niloofarnaz, niloofartavoosi, NILOUFAR, nimar123, novin, omran, ozil_m, p@rniyan, paradise, parastoomc, parisa.., patrin, patrishiya, p_f_p, raha16, rahgozar7, raScal, REAL LOVE, redroom, REMIX, roya jo0on, s.love, saha.a, sahar sss, sahar100000, sahely, SajjadKAZ2003, salvia4, sama33, sama64, Samin goli, sang_e_saboor, sania555, SaRa, sarvin-64, sashenka, sC0rP!0N--GirL, setare97, setayesh68, shabnam banoo, shaghhayeghh, Shifteh, shirin*, skarlt60, sky daughter, smart girl, soratyrooz, soushiyant, spoorg, Star-crossed, sydney, s_donia323, talayeh, taraneh.152, taraneh24, Tikooli, Tracy, vaghea, Veni, yaasmin, YAS95, yasam, yasi 72, zahra-ag, zahra891, zahra_s, Zanessa, _love angel_, |SarA_S|, ~kurda smalt~, ~mersedeh~, ~moonlight~, ~sahar~, ~sun daughter~, ×sαпαm×, αгѕαпα, آرتیستون, ابی دریا, ارتمیس *, اسمان عشق, افسانه, المیرا 98, الند 2009, انائل, ایل آی, بهارررر, بی بی گل, حاجی بلا, خانم فسقلی, خانومی, رابين هود, رودنا, زاپــاتــا, زهرا.الف, ستاره ملک, ستاره یخی, سرو آزاد, سمن ناز, شبنم, شهگل, عیدی, فارقلیطا, فاطمه ناظریان, فرودو, ماه شب14, مايا, محمـد, مهراساجون, مهرگل, مهسا گلی, مُحی, مینا, ویولت بودلر, ياابالفضل, پاسارگارد, پدیده, پرهوده, پروانه!, پسر خوب!, کتونی, یاسی ص, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ღVampire E.M.Oღ, ♥الیزا♥, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥
قدیمی ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۸:۲۹ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sudijun نمایش پست ها
علیک سلام!والا اینجا خیلی گندس!منم تازه اومدم!نمیشه بگین کجا میشه حرفید با بچه ها؟جایی برای دلای گرفته هست؟شکلکاتونم باحاله وا!
سلام خوش اومديد اسپم دادن توي تاپيك ادمين انجمن مثل بازي كردن با دم شيره

به تاپيكهاي زير سر بزنيد

خانواده نودهشتیا شماره 17

دلت گرفته بیا اینجا...

قوانين انجمن هم بخونيد

قوانین انجمن

بريد خانواده بچه ها راهنماييتون ميكنن

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

شبنم آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
# NEGAR #, #SamaneH#, $~roya~$, "Dezire", * sogi jOoOn *, * Star, **sevdayi **, *emo girl*, *GolDeN*, *Lonely*, *vooroojak*, *شایلی*, +Lily, -2nya-, .:AMIR:., .SaMiRa., absalan, alizee, alonesachlie, arnavaz, asal, Astrgirl, avazkhamoosh, dadash amin, Darya_secret, Dokhtar Irouni, elahe.goddess, Elnaz, elnaz89, fatima hapar, fatima_59, F_jb, ghazali_ gavazn, girlstreet, h.douce.h, hannan jooon, jessica3, jojo90, lucy, mahdieh67, mazi63, mina68, Mini Moon, Miss Nini, mojan_23, mozhoo, nazanin91, Negin joon, NILOUFAR, paradise, parastoomc, partooo, patrishiya, raha16, rahgozar7, raScal, redroom, roya jo0on, s.love, sahar100000, sania555, setare97, shaghhayeghh, soushiyant, Star-crossed, sydney, talayeh, taraneh.152, taraneh24, Tikooli, Zanessa, _love angel_, ~*MONA*~, ~mersedeh~, ~moonlight~, انائل, بی بی گل, خانم فسقلی, خورشیدک, سمن ناز, شهگل, فرودو, مهسا گلی, مُحی, واران, ویولت بودلر, ياابالفضل, پدیده, پروانه!, پسر خوب!, یگانه, ღVampire E.M.Oღ, ♥الیزا♥
قدیمی ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۸:۳۹ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط مخمل نمایش پست ها
آخه راجع به عشقولانه گی چی بگیم؟ یه راهنمایی کن . اولش باید یه پیش زمیته ی ذهنی داشته باشیم آدمین خان...
سخنان حکیمانه بگیم؟ اس ام اس عشقی بنویسیم؟ شعر بی تاب تغزلی عاشقانه؟ داستان پند آموز برای عبرت از عشق ؟ یا.....چی؟
اين تاپيك براي انتقال تاپيكهاييه كه به عنوان " به من كمك كنيد " .. " من مشكل دارم عاشق شدم چه كنم " ... " يه سوال شخصي " و از اين دست كه توي بخش گفت و گو زياد شدن ايجاد شده. از اين به بعد چنين تاپيكهايي به اين تاپيك منتقل ميشن و حذف ميشن
شبنم آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۶ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۳:۳۵ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

m.r.s.h آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     
Unhappy عشقولانه نودهشتیا

اگه عاشق یکی باشین وهر روز به بهانه های مختلف اونوببینیداما اون هرگزمتوجه تون نشه.............
حتی ندونه براش می میرید.اون وقت چیکارمیکنید؟.........
بهش میگین دوستش دارین؟یا منتظرمیمونیدموقعیت ازدواج براش برسه بعدبهش میگین؟.................

من که به عنوان یه پسراصلا غرورم اجازه نمیده پا پیش بزارم
تازه بدبخت ازدرس ومدرسه ش میفته وگرنه شایدمیگفتمش شاید.................

عجیب است دریا ، همین که غرقش میشوی پس میزند تو را ، مثل تو !
m.r.s.h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۶ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۳:۳۹ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

Cloud_Strife آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

بهش بگو....من بودم میگفتم.واسه منم یه جورایی پیش اومده و گفتم و حالا رابطمون خیلی خوب شده(البته مورد من با مورد تو فرق میکنه ها!)

آدمــها،
نمی فهمنـــت!
ترجمه اتـــ می کنند...
آن هم به زبان خودشان!

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

Cloud_Strife آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۸ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۳:۴۳ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

تانی آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

قابل توجه آقا پسرا...اگه یه دختر بهتون ابراز علاقه کنه چه عکس العملی نشون میدین؟
اینجوری میشینیایایا...
خوشحال میشم جوابمو بدین

حرف های ما هنوز ناتمام
تا نگاه میکنی وقت رفتن است
باز هم همان حکایت همیشگی
پیش از آنکه با خبر شوی
لحظه عزیمت تو نا گزیر میشود
آی...
ای دریغ و حسرت همیشگی
ناگهان
چقدر زود
دیر میشود...
تانی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۸ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۸:۳۹ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

mercury آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
Lightbulb عشقولانه نودهشتیا

سلام ؛یه سوال:چجوری بفهمیم که طرف مقابل دوسمون داره یا نه؟البته در صورتی که نشه از خودش پرسید!یعنی طرف غریبه باشه و فقط یک روز در هفته فقط در زمان معین ببینیش

همه میخواهند دنیا را عوض کنند دریغا کسی نمیخواهد خود را عوض کند
mercury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۸ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۸:۴۴ بعد از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

tanrıça آواتار ها

tanrıça به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

رفتارش نسبت بهت چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من و انتظار و کابوس تنهایی .. من و حس اینکه هر لحظه اینجایی

دارم آینه ها رو گم میکنم کم کم .. تو رو هر طرف رو میکنم میبینم

نگو از تو چشمام چیزی نمیخونی .. تو که لحظه لحظه حالم رو میدونی

اگه این بهارم بر نگردی خونه .. دیگه چیزی از من یادت نمیمونه

منو رها کن از این فکر تنهایی .. تو نرفتی .. نه ! تو هنوزم اینجایی

دارم از خودم با فکر تو رد میشم .. دارم عاشقی رو با تو بلد میشم
tanrıça آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۱:۲۸ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

mercury آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
رفتارش نسبت بهت چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه مسخرم نمیکنی باید بگم تو اتوبوس میبینمش.هر وقت نگاش میکنم داره نگام میکنه و لبخند داره
mercury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۸:۰۶ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

roze-siah آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

ممنون از نظرات ولي ديكه نيازي به كمك ندارم

امشَــب از ان شَب هایـے است ڪِه

دِلـَم هــَواے آغـُوشَـت را ڪَرده
افســــــــــوس
ڪِــه جـُز پاهاے بـَغـَل ڪَرده ام مـِهمانِ دیگــَرے نـَدارَم...!

( رمان هستی ) --->http://www.forum.98ia.com/t120668-4.html

ویرایش توسط roze-siah : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۵۲ بعد از ظهر
roze-siah آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
؟, اجازه, اجساس, احساسی, از, ازتون, ازدواج, اعتقاد, اعتماد, اعتمادت, افسانه, اندیا, اون, اي, اينم, اگر, اگه, ای, اینجا, اینکه, با, باید, بخواین, بدبخته, بدترين, بدست, بده, بدوووووووووو, بديد, بدید, بدین, برگرده, بزارین, بشی, بعد, بفهمی, به, بهت, بهترين, بهش, بهم, بوده, بودي, بودین, بيا, بياييد, بپرسم؟, بچه, بکین, بگی, بگید, بگین, بیا, بیاد, بیادحاضری, بیارید, بیان, بیاید, بیاین, بینه, تا, تو, توو؟؟, تووووووو, تکراری, ج, جای, جدی, جماعت, جمله, جواب, حال, حالا, حرف, حقارت, خانما, خدا, خصوصی؟, خواهش, خودتون, خودتونو, خورده, خیلی, خیلیییییی, دارم, داره, داری, دارید, داشتی, دانشگ, دختر, دخترا, دختراااااااا, در, درد, دل, دلت, دلم, دله, دو, دوست, دوستش, دوستی, دیونشی, رو, روبگی؟, رویاهات, سؤال؟؟؟, سواستفاده, سوال, شده, شما, شنيدين, شه, شکست, طرز, طرف, عاشق, عاشقایی, عشق, عشق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟, عشقت, عشقتون, عشقش, عشقشون, عشقولانه, عشقی, عکس العمل شما, فراموشش, فرض, فقط, فوری, فکری, قبل, كمكم, كني, لحظه, لطفا, لطفاااااااااااااااااا, ماله, مجبوری, مخصوص, مرد, مشکل, مطمئنن, من, منو, موقعیت, ميتوني, ميكردي؟, می, میخوام, میشه, میکردی؟, میکردین؟, میکردین؟؟؟؟؟؟, میکنم, میکنه, میکنید؟, میگن؟, ندونی, نسبت, نظر, نظرتون, نمیرسن, نه؟باورتون, نودهشتیا, نیاز, ها, هر, هرکی, هست, هم, همکلاسیهات, همیشه, و, واجبه, وادمای, واقع, وبراش, وقته, ولی, يه, پسرا, پیش, چسپ, چه, چي, چيكار, چی, چیست؟, چیه؟, چیکار, ک, کار, کرده, کسی, کلید, کمک, کمکضروریه, کمکم, کن, کنم, کنند, کنی؟ღ, کنید؟, کنین, که, کی, گرفته, یا, یعنی؟؟؟؟؟؟؟خاهشا, یه, یکی, ღاگه

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش