| |||
| | #371 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهرووووووووووووووون
(View Stats)
تشکرها: 615
تشکر شده 83 بار در 48 پست
کتاب مورد علاقه : امانت عشق و همخونه | پست معمولی : +1 امتیاز عاشق گناه نیست فقط معشوق تو از عشق تهی هستش... خالیه ... نمیدونه حرفت رو باور کنه یا نه ...نه اینکه حق داشته باشه خودشو بگیره ..نه !!! الان اگه کسی هم بیاد به تو بگه دوست داره باور نمیکنی ...تقصیر خودتم نیست .. فضای موجود دور و اطرافت ایجاب میکنه که اینطوری باشی ... به نظره من بهش حق بده !!!! به او نگاه کن... آنجا که تو رو به پنجره می ایستی و پنجره رو به تو باز نمیشود.. آنجا که آسمان پر از ستاره میباشد ولی هیچ کدام برای تو نمیباشند.. آنجا که خورشید طلوع میکند ولی آسمان باز هم تاریک می ماند.. به او نگاه کن ......... آنجا که هیچ کس به تو نگاه نمیکند.. به او نگاه کن......... چون او به تو نگاه میکند؛ نگاهش را بی پاسخ مگذار | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #372 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: KUR
(View Stats)
تشکرها: 452
تشکر شده 555 بار در 366 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم پسرا همینجوری ان واسه همین وقتی بهشون کم محلی میکنی بیشتر میان سراغت و بیشتر دوست دارن | ||||||||
| | |
| | #373 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
(View Stats)
تشکرها: 1,084
تشکر شده 2,389 بار در 634 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاملا باهات موافقم.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #374 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: KUR
(View Stats)
تشکرها: 452
تشکر شده 555 بار در 366 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اونطور که از خود پسرا شنیدم(البته سو تفاهم نشه برادر و خواهرزاده و..) دخترهای پیچیده رو دوست دارن اونا میگن زنی که آسانه حتی اگه ملکه زیبایی باشه جذاب نیست ![]() هیچوقت مسقیم به یه پسر نباید ابراز علاقه کرد | ||||||||
| | |
| | #375 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ♥ایران♥
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 1 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ” درد ” را از هر طرفش بخواني درد است دريغ از “درمان” که عکسش ” نامرد ” است . . . پسر داریم تا پسر .............................. یلدات پیشاپیش مبارک | ||||||||
| | |
| | #376 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای اروم........
(View Stats)
تشکرها: 3
تشکر شده 170 بار در 35 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر........آتش دزد.... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز عزیزم........این هیچ اشکالی نداره.......حق هم با تو ........به نظر من اون پسر باید خیلی احمق و پست بوده باشهکه تونسته با تو یه همچین کاری بکنه ......این جور پسرا ابروی هممونو میبرن.........اگه اون بی معرفت الان این جا بود همین الان .............. به اندازه گریه گنجشک دوستت دارم شاید این دوست داشتن به نظرت خیلی کم باشد ولی این را بدان که گنجشک وقتی گریه میکند میمیرد | ||||||||
| | |
| | #377 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 692
تشکر شده 1,515 بار در 475 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [QUOTE=فابرگر فر;3615839] نه عاشقی جرم نیست امااااااابه نظر من یه دختر هیچ وقت نباید غرورش و بشکنه باید صبر کنه پسر پیش قدم بشه منم اینو می گم | ||||||||
| | |
| | #378 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: همه ایران سرای من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصلا ربطی به دین نداره دوست عزیزم این خصلت هر پسریه اگه بفهمه بهش علاقه داری سعی می کنه تورو دنبال خودش بکشه بازم می گم خصلتشه (غرورشم هم هست) بچه هااااااااااااااا حالم رو به بهبودیه باورتون میشههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی از همه بابت پیامای قشنگتون...من خودم باااااورم نمیشه .خدااااا جونم عاشقتممممممممممممممممم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط mosh moshi : ۲۸ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۶:۳۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #379 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 5 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز این یه جور طبیعت پسره دیگه ربطی به قران و......... نداره عوضش اگه به دخترم همین حرفو بزنی نگات نمی کنه هرچی محل کمتر بزاری کاراییش بیشترهههه دیگه فقط هم توی ایران صدق میکنه ![]() | ||||||||
| | |
| | #380 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون..........
(View Stats)
تشکرها: 221
تشکر شده 256 بار در 112 پست
کتاب مورد علاقه : درامتداد حسرت و خرمگس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه..........اشتباه ميكني كه فكر ميكني عشقو عاشقي و يا همون رفتار يه پسر در برابر ابراز عشق يه دختر به دين ربط داره.......... ميدوني چندتا دليلي ميتونه داشته باشه.........يكي اينكه اون دختره رو دوس نداره و ميخواد دلسردش كنه....... يكي ديگه اينكه از نظر روانشناسي مردا چيزيو دوس دارن كه دست نيافتني باشه......... در ضمن شايد اون پسر يه تجربه ي تلخ از عشق داشته كه اينكارو كرده.......اما در هر صورت كارش اشتباه بوده ولي كار دختره رو تحسين ميكنم........ خيلي خيلي البته يكمي غرورشو گذاشته زير پاش اما اين دربرابر قدرت عشق هيچه....... تو دنیای بوقلمونای افتاب پرست..............تنها موندم خدا......................کمکم کن..............دارم تو دنیای اونا غرق میشم تو دنیای کسایی که یه روزی از من بودن.......با من بودن.............بهم گفتن با ما میمونی...........منم در جواب با لبخندی اطمینان بخش گفتم اره میمونم.............اره تا اخرش هستم............ولی الان الان بریدم از اینهمه دروغ و ریا و محبت های الکی............دیگه خسته شدم از اینکه سرمو بگیرم بالا و کسایی رو ببینم که حتی به خودشونم فخر میفروشن.............خسته ام درمونده ام...............خدایا تو باش.............فقط تو..........خود خودت..........خدای دلم تنگ شده واسه یه دل پاک..........دلم تنگ شده واسه یه گریه ی واقعی.........دلم تنگ شده واسه یه لبخند باطنی نه ظاهری........دلم تنگ شده واسه همه چی........واسه همه ی اون چیزایی که یه روز ارزش بودن ولی زیر پای بنده هات پایمال شدن.............خدایای دارم غرق میشم...........دارم تا اخر میرم تو منجلاب دنیای دروغین ادما.........دارم دستو پا میزنم ولی بیشتر فرو میرم.............خدایای حالا که هستی..........نذار که به نیستی برسم................هستی ام را حفظ کن تمام هستی واقعی من...................... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |