| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 150
تشکر شده 40 بار در 14 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مگه آدم اینترنتی هم عاشق میشه؟! بیخیال بابا سرکارت گذاشته | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: پشت pc
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : می تراود مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بازم میگم شما نمیشناختینش یه خدا...ولی از همه تون ممنون که نظرتونو میدین امشَــب از ان شَب هایـے است ڪِه دِلـَم هــَواے آغـُوشَـت را ڪَرده افســــــــــوس ڪِــه جـُز پاهاے بـَغـَل ڪَرده ام مـِهمانِ دیگــَرے نـَدارَم...! ![]() ![]() ( رمان هستی ) --->http://www.forum.98ia.com/t120668-4.html | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: iran...shomal
(View Stats)
تشکرها: 977
تشکر شده 3,318 بار در 1,249 پست
کتاب مورد علاقه : roxana حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منطقی ترین کار اینه که هر حرفی داری به پسر دایی بزنی تا به اون برسونه...اگه راست باشه اون در شرایط بدتری نسبت به تو هست..یکی از دست دادن تو و یکی دیگه از دست دادن دست خودش...صبر کن تا هم این شک نقص عضو براش عادی شه...بعد برو جلو... ![]() جسارتا معشوقت پشت کنکوری نیست؟ | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: پشت pc
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : می تراود مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , | |
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: کنار دلتنگی
(View Stats)
تشکرها: 106
تشکر شده 6,959 بار در 4,122 پست
کتاب مورد علاقه : عطروپیاده روی بیاد ما | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: kish.tehran
(View Stats)
تشکرها: 1,236
تشکر شده 79 بار در 35 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal,hamkhone,... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
شاید داره اذیتت میکنه احساستو به بازی می گیره از پسرا بعید نیست آخه واقعا ارزشش و دارن؟!!! ![]() نقل قول:
اگه تو که پسری نذاری توقع داری اون بزاره؟!!! شاید اون بیشتر دوست داشته باشه بهش بگی و کارش و آسون کنی! منم اون که برای تو میمیرم نفسم ز خیال تو میگیره تویی آنکه بهانه فردایی تویی آنکه جوان سراپایی موج بی آرامم ... اشک بی فرجامم خسته از خویشم بی تو من میمیرم بی خبر بگذاری گر ندی بیشم چه کنم با تو اگر که مدارا نکنم چه کنم گر غم خود به تو حاشا نکنم چه بگویم که مرا نبود ذوق سخن به که گویم که دلم شده بیگانه ز من منو خسته ز خود بودن منو بی تو نیاسودن منو این همه تنهایی غم عشق و شکیبایی... ![]() | ||||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 2 بار در 2 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز با سلام، من دختري 28 ساله با تحصيلات عاليه هستم. من خواستگاري دارم كه در خارج از كشور كار و زندگي ميكنه، ايشون يك نامزد داشتن كه يك سال تو عقد بوده اما نامزديشون رو به هم زدن و يه نامزد كه فقط در حد حرف بوده مدت 3 ماه ولي با اون هم به هم زدن. قبل از عيد به خواستگاري من اومد. اول خانوادم سر اينكه اونجاست و سنش بالاست (40 سال) مخالفت كردن اما بعد راضي شدن. اما قبل از اينكه صحبت هاي نهايي بين خانواده ها رد و بدل بشه پدرم رفت تحقيقات از همسايه هاي اطرافشون و چون اونها گفته بودن پدر اين آقا آدم بد دلي هست و خود اين آقا دو بار به هم زده و يه رابطه با خانم بيوه اي هم داشته كه البته همه اينها مربوط به 7 الي 8 سال پيش هست كاملن مخالفت خودشون رو اعلام كردن و همه چي تموم شد .... تا اينكه چند وقت پيش ايشون به همراه من تماس گرفت و از اون روز به بعد ما توسط ايميل با هم در تماسيم. در اين مدت من علت اصلي مخالفت پدر و مادرم رو بهش گفتم و اون هم دلايلي آورد. من خودشو رو دوست دارم خيلي مرد مهربون و خانواده دوستي به نظر ميرسه. خودش دوباره قضيه خواستگاري مجدد رو مطرح كرد اما من ميدونم خانوادم با اين قضيه مخالفن. به نظر شما بهترين راه حل چيه؟ من چي كار ميتونم بكنم؟ خواهش مي كنم هر چي به نظرتون مياد بهم بگين و من رو راهنمايي كنين. | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام گلم ازدواج چیزی نیست که تنها با دلت جلو بری . از نظر من اگه خواستی عاشقم بشی باید از سلامت روانی و اخلاقیه طرفت مطمئن بشی بعد عاشق بشی العانه تمام عشقای زمینیی منجربه طلاق میشن چون تازه بعد از ازدواج میفهمن به خیلی چیز ها توجه نکردن . در ضمن شما میگی اون ساکن خارج از کشوره باید به این توجه بکنی که شاید نتونی با سبک زندگی ایشون هماهنگ بشی همه ی افراد فرهنگ خاص خودشون رو دارن تو یک کشور فرهنگ ها به هم نزدیکتره اما تو یک کشور دیگه ممکنه به مشکل های دیگه ای بر بخوری تو توکشورت دسترسی ه خوانوادت بیشتره و حمایت هایی رو از جانبشون داری چه از نظر معنوی چه روحی شما این حمایت رو بعداً بیشتر حس می کنی از نظر من روی زندگیت ریسک نکن چه کسی می گوید که گرانی شده است!دوره ارزانی است! چه شرافت ارزان!تن عریان ارزان!آبرو قیمت یک تکه نان! و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان! | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: مگه جاییم واسه من هست؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 11
تشکر شده 55 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : مزایده یک قلب شکسته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه جواب سوال منم بدید؟کی منو چشم زد که دیگه تا14روز نمیتونم ببینمش؟تازه شاید بشه بعد14روز ببینمش همه میخواهند دنیا را عوض کنند دریغا کسی نمیخواهد خود را عوض کند ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |