بازگشت   نودهشتیا > عمومی > بحث و گفتگو > راهنمای کار و زندگی

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۹:۱۶ بعد از ظهر   #21 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

donut آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

مگه آدم اینترنتی هم عاشق میشه؟! بیخیال بابا سرکارت گذاشته
donut آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۹:۲۱ بعد از ظهر   #22 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

roze-siah آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

بازم میگم شما نمیشناختینش یه خدا...ولی از همه تون ممنون که نظرتونو میدین

امشَــب از ان شَب هایـے است ڪِه

دِلـَم هــَواے آغـُوشَـت را ڪَرده
افســــــــــوس
ڪِــه جـُز پاهاے بـَغـَل ڪَرده ام مـِهمانِ دیگــَرے نـَدارَم...!

( رمان هستی ) --->http://www.forum.98ia.com/t120668-4.html

roze-siah آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۹:۲۳ بعد از ظهر   #23 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

amir-alone آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

منطقی ترین کار اینه که هر حرفی داری به پسر دایی بزنی تا به اون برسونه...اگه راست باشه اون در شرایط بدتری نسبت به تو هست..یکی از دست دادن تو و یکی دیگه از دست دادن دست خودش...صبر کن تا هم این شک نقص عضو براش عادی شه...بعد برو جلو...
جسارتا معشوقت پشت کنکوری نیست؟
amir-alone آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۹:۲۸ بعد از ظهر   #24 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

roze-siah آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-alone نمایش پست ها
منطقی ترین کار اینه که هر حرفی داری به پسر دایی بزنی تا به اون برسونه...اگه راست باشه اون در شرایط بدتری نسبت به تو هست..یکی از دست دادن تو و یکی دیگه از دست دادن دست خودش...صبر کن تا هم این شک نقص عضو براش عادی شه...بعد برو جلو...
جسارتا معشوقت پشت کنکوری نیست؟
ببخشید چه طور مگه؟؟؟میشناختینش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
roze-siah آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۹:۳۲ بعد از ظهر   #25 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته

NILOUFAR آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roze-siah نمایش پست ها
خوب بزارین از اول بگم!14 روز بود از عشقم بیخبر بودم(توی همین سایت عضو بود)در حالت مرگ به سر میبردم بعد این 14 روز بهم میل دادکه من تصادف کردم و دستم داغون شده و ممکنه دیگه نتونم از دستم استفاده کنم و گفت که لیاقت منو نداره و دیگه نمیخواد باهام باشه و بعد این میل نام کاربریشو داده دست پسر داییش و گفته دیگه به سایت نمی اد...حتی نگذاشت خودم تصمیم بگیرم که چه کار کنم خودش انتخاب کرد و همه در ها رو به روم بست...حتی نگذاشت اخرین حرفامو بهش بزنم...حتی نگذاشت بگم بابا برام مهم نیست که دستت اینجوری شده ...حتی اگرم کلا فلج میشدی هم برام مهم نبود باهات میموندم و دوستت داشتم!هرچی به پسر داییش که دائما توی سایت میپلکه میگم که میخوام واسه اخرین بار باهاش حرف بزنم میگه که اون دوستت نداره و هیچ کاری نمیکنه
به نظر شما من الان باید چه کار کنم؟؟؟؟؟دارم خل میشم!!!شما بودین چه کار میکردین؟
تاپیکتون رو ادغام کردم لطفا واسه چنین مواردی تاپیک نزنید تو همین تاپیک پست بدید

Frostbite
Vampire Academy, Book 2

Throw your soul through every open door,
Count your blessings to find what you look for,
Turn my sorrow into treasured gold,
You pay me back in kind and reap just what
you’ve sown
,

NILOUFAR هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۴:۰۰ بعد از ظهر   #26 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

Negaranam آواتار ها

Negaranam به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.r.s.h نمایش پست ها
اگه عاشق یکی باشین وهر روز به بهانه های مختلف اونوببینیداما اون هرگزمتوجه تون نشه............. حتی ندونه براش می میرید.اون وقت چیکارمیکنید؟......... بهش میگین دوستش دارین؟یا منتظرمیمونیدموقعیت ازدواج براش برسه بعدبهش میگین؟................. من که به عنوان یه پسراصلا غرورم اجازه نمیده پا پیش بزارم تازه بدبخت ازدرس ومدرسه ش میفته وگرنه شایدمیگفتمش شاید.................
غرور باعث شکستن دلا میشه.با کسانی که دوستشون داریم و دوستمون دارن عاشقانه رفتار کنیم
Negaranam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۴:۱۴ بعد از ظهر   #27 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

santa. f4 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nilo نمایش پست ها
تاپیکتون رو ادغام کردم لطفا واسه چنین مواردی تاپیک نزنید تو همین تاپیک پست بدید

شاید داره اذیتت میکنه احساستو به بازی می گیره از پسرا بعید نیست آخه واقعا ارزشش و دارن؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط negaranam نمایش پست ها
غرور باعث شکستن دلا میشه.با کسانی که دوستشون داریم و دوستمون دارن عاشقانه رفتار کنیم

اگه تو که پسری نذاری توقع داری اون بزاره؟!!!
شاید اون بیشتر دوست داشته باشه بهش بگی و کارش و آسون کنی!

منم اون که برای تو میمیرم
نفسم ز خیال تو میگیره
تویی آنکه بهانه فردایی
تویی آنکه جوان سراپایی
موج بی آرامم
... اشک بی فرجامم
خسته از خویشم
بی تو من میمیرم
بی خبر بگذاری
گر ندی بیشم
چه کنم با تو اگر
که مدارا نکنم
چه کنم گر غم خود
به تو حاشا نکنم
چه بگویم که مرا
نبود ذوق سخن
به که گویم که دلم
شده بیگانه ز من
منو خسته ز خود بودن
منو بی تو نیاسودن
منو این همه تنهایی
غم عشق و شکیبایی...
santa. f4 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۴:۲۹ بعد از ظهر   #28 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

shoro آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
Wink عشقولانه نودهشتیا

با سلام، من دختري 28 ساله با تحصيلات عاليه هستم. من خواستگاري دارم كه در خارج از كشور كار و زندگي ميكنه، ايشون يك نامزد داشتن كه يك سال تو عقد بوده اما نامزديشون رو به هم زدن و يه نامزد كه فقط در حد حرف بوده مدت 3 ماه ولي با اون هم به هم زدن. قبل از عيد به خواستگاري من اومد. اول خانوادم سر اينكه اونجاست و سنش بالاست (40 سال) مخالفت كردن اما بعد راضي شدن. اما قبل از اينكه صحبت هاي نهايي بين خانواده ها رد و بدل بشه پدرم رفت تحقيقات از همسايه هاي اطرافشون و چون اونها گفته بودن پدر اين آقا آدم بد دلي هست و خود اين آقا دو بار به هم زده و يه رابطه با خانم بيوه اي هم داشته كه البته همه اينها مربوط به 7 الي 8 سال پيش هست كاملن مخالفت خودشون رو اعلام كردن و همه چي تموم شد .... تا اينكه چند وقت پيش ايشون به همراه من تماس گرفت و از اون روز به بعد ما توسط ايميل با هم در تماسيم. در اين مدت من علت اصلي مخالفت پدر و مادرم رو بهش گفتم و اون هم دلايلي آورد. من خودشو رو دوست دارم خيلي مرد مهربون و خانواده دوستي به نظر ميرسه. خودش دوباره قضيه خواستگاري مجدد رو مطرح كرد اما من ميدونم خانوادم با اين قضيه مخالفن. به نظر شما بهترين راه حل چيه؟ من چي كار ميتونم بكنم؟ خواهش مي كنم هر چي به نظرتون مياد بهم بگين و من رو راهنمايي كنين.
shoro آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۵:۱۵ بعد از ظهر   #29 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

~*tiyam*~ آواتار ها

~*tiyam*~ به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام گلم ازدواج چیزی نیست که تنها با دلت جلو بری .
از نظر من اگه خواستی عاشقم بشی باید از سلامت روانی و اخلاقیه طرفت مطمئن بشی بعد عاشق بشی العانه تمام عشقای زمینیی منجربه طلاق میشن چون تازه بعد از ازدواج میفهمن به خیلی چیز ها توجه نکردن . در ضمن شما میگی اون ساکن خارج از کشوره باید به این توجه بکنی که شاید نتونی با سبک زندگی ایشون هماهنگ بشی همه ی افراد فرهنگ خاص خودشون رو دارن تو یک کشور فرهنگ ها به هم نزدیکتره اما تو یک کشور دیگه ممکنه به مشکل های دیگه ای بر بخوری تو توکشورت دسترسی ه خوانوادت بیشتره و حمایت هایی رو از جانبشون داری چه از نظر معنوی چه روحی شما این حمایت رو بعداً بیشتر حس می کنی
از نظر من روی زندگیت ریسک نکن

چه کسی می گوید که گرانی شده است!دوره ارزانی است!
چه شرافت ارزان!تن عریان ارزان!آبرو قیمت یک تکه نان!
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان!

~*tiyam*~ آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۷:۵۱ بعد از ظهر   #30 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

mercury آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

میشه جواب سوال منم بدید؟کی منو چشم زد که دیگه تا14روز نمیتونم ببینمش؟تازه شاید بشه بعد14روز ببینمش

همه میخواهند دنیا را عوض کنند دریغا کسی نمیخواهد خود را عوض کند
mercury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
؟, اجازه, اجساس, احساسی, از, ازتون, ازدواج, اعتقاد, اعتماد, اعتمادت, افسانه, اندیا, اون, اي, اينم, اگر, اگه, ای, اینجا, اینکه, با, باید, بخواین, بدبخته, بدترين, بدست, بده, بدوووووووووو, بديد, بدید, بدین, برگرده, بزارین, بشی, بعد, بفهمی, به, بهت, بهترين, بهش, بهم, بوده, بودي, بودین, بيا, بياييد, بپرسم؟, بچه, بکین, بگی, بگید, بگین, بیا, بیاد, بیادحاضری, بیارید, بیان, بیاید, بیاین, بینه, تا, تو, توو؟؟, تووووووو, تکراری, ج, جای, جدی, جماعت, جمله, جواب, حال, حالا, حرف, حقارت, خانما, خدا, خصوصی؟, خواهش, خودتون, خودتونو, خورده, خیلی, خیلیییییی, دارم, داره, داری, دارید, داشتی, دانشگ, دختر, دخترا, دختراااااااا, در, درد, دل, دلت, دلم, دله, دو, دوست, دوستش, دوستی, دیونشی, رو, روبگی؟, رویاهات, سؤال؟؟؟, سواستفاده, سوال, شده, شما, شنيدين, شه, شکست, طرز, طرف, عاشق, عاشقایی, عشق, عشق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟, عشقت, عشقتون, عشقش, عشقشون, عشقولانه, عشقی, عکس العمل شما, فراموشش, فرض, فقط, فوری, فکری, قبل, كمكم, كني, لحظه, لطفا, لطفاااااااااااااااااا, ماله, مجبوری, مخصوص, مرد, مشکل, مطمئنن, من, منو, موقعیت, ميتوني, ميكردي؟, می, میخوام, میشه, میکردی؟, میکردین؟, میکردین؟؟؟؟؟؟, میکنم, میکنه, میکنید؟, میگن؟, ندونی, نسبت, نظر, نظرتون, نمیرسن, نه؟باورتون, نودهشتیا, نیاز, ها, هر, هرکی, هست, هم, همکلاسیهات, همیشه, و, واجبه, وادمای, واقع, وبراش, وقته, ولی, يه, پسرا, پیش, چسپ, چه, چي, چيكار, چی, چیست؟, چیه؟, چیکار, ک, کار, کرده, کسی, کلید, کمک, کمکضروریه, کمکم, کن, کنم, کنند, کنی؟ღ, کنید؟, کنین, که, کی, گرفته, یا, یعنی؟؟؟؟؟؟؟خاهشا, یه, یکی, ღاگه

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش