| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: کهکشان راه شیری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز همین الان فقط یه جمله از ته دل به عشقت بگو ... خداوند به هر طریق ممكن تطهیرت میكند. فقط طلا نیست كه باید از كوره بگذرد تا خالص شود؛ انسان نیز.این آتش برای انسان؛ همان رنج عاشقی است. رمان لمسِ زندگی |zahra256 کاربر سایت بخونیدش خوشحال میشم. سعی کردم موضوعش جدید باشه. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی همین ورا
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 272 بار در 133 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نیدونم تو را به دادگاه خوهاند کشید!!!!!!!! !!!!!!!!!احتمالا به حبس ابد محکوم می شوی!!!!!! جزییات جنایتت معلوم نیست!!!!!!! اما اثر انگشتت را روی قلبی شکسته یافته اند!!!!!!! ![]() ![]() ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۲:۱۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال عکس ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما رو چه به عاشقی بابا به كاربراي اين انجمن بايد گفت : خودت با خودت سلام و حال و احوالو خداحافظي كن ... اينجا هيچ كس تحويلت نميگيره ... اين جمع پر از خاطراته يخ زده اس.. من aseman.shab م .. ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۲:۱۷ بعد از ظهر |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 31,923
تشکر شده 15,206 بار در 1,689 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو بیا ای همه خوب که اگر امدنت دیر شود که اگر امدنت قصه پوچی باشد من تو را ای همه خوب تا دم مرگ نخواهم بخشید گر یک نخست ز زندگانی گذرد مگذار که جز بشادمانی گذرد هشدار که سرمایه سودای جهان عمر است چنان کش گذرانی گذرد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: یـــزد
(View Stats)
تشکرها: 16,651
تشکر شده 31,790 بار در 3,272 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو را با غير مي بينم صدايم در نمي آيد دلم مي سوزد و كاري ز دستم بر نمي آيد نشستم باده خوردم خون گريستم كنجي افتادم تحمل مي رود اما شب غم سر نمي آيد با اينكه ميدونم نزديك به يه ساله ديگه به خودت تعلق نداري، ولي بازم « دوستت دارم ». | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: kuwait
(View Stats)
تشکرها: 124
تشکر شده 189 بار در 89 پست
کتاب مورد علاقه : bar bad rafteh حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برو گم شو ... دلهاي پاک خطا نميکنند. فقط سادگي ميکنند. وامروز سادگي پاکترين خطاست ![]() ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۲:۲۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 44 بار در 10 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز این همه دوست داشتم ...هیچ وقت دوستم نداشتی آرزو میکنم بفهمی درد تلخ بی توجهی رو داشتم فکر میکردم چگونه شد؟ من عاشق تو شدم یا تو عاشق من؟ . . . هر چه فکر کردم چیزی به خاطرم نیامد. هیچ کدام عاشق نبودیم!!! بهاره | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: همین دورو برا
(View Stats)
تشکر شده 191 بار در 42 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ***زندگی تاس خوب آوردن نیست تاس بدو خوب بازی کردنه*** ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۲:۲۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که عشاق انجایند
(View Stats)
تشکر شده 128 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : فیلمنامه ن | بدون امتیاز : 0 امتیاز از ته دلم می بوسمت ![]() ![]() ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۲:۵۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: Iran.Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو اگر هیچ شوی گوهر زیبای منی خودمانی با تو گویم که تو دنیای منی بدجوری دوستت دارم عشق من ! تو را دوست خواهم داشت آن چنان که خود را حتی اگر . . . تمام عشاق را دیوانه بخوانی و عشق را قصه ای بی سرانجام من . . . تو را دوست خواهم داشت بیش تر از آن چه خود را !!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, الان, به, بگو, ته, جمله, دل, عشقت, همین, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |