| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهرانیم
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 272 بار در 34 پست
| پست بسیار مفید : +25 امتیاز سلام عزیزان 98ia من بهتر دیدم اینجا رو بذارم تا هر کسی اومد اعلام کنه نمیشه که هر کی دلش خواست یه هفته بره بعد بیاد اول باید حضور غیاب خودتون رو اعلام کنید هر کی هم خواست بره مرخصی اول اجازه باید بگیره اینطوری همه از حال هم خبر دان و هیچکس نگران اون یکی نمیشه. ![]() نبسته ام به کس دل نبسته کس به من دل چو تخته پاره بر موج رها رها رها من... | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر مقدس قم
(View Stats)
تشکرها: 355
تشکر شده 906 بار در 235 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم یک روز در میون حاضرم چون امتحانام شروع شده هر روز میرم کتابخونه درس بخونم هر روزا اگه بتونم از 2 تا 4 و شبا هم از 10 تا 12 میام منم حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــاضر حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــازر حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ اظر حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــاذرم در زمانیکه وفا ، قصه برف به تابستان است و صداقت گل نایابی است ; به چه کس باید گفت ؟؟؟ " با تو خوشبخت ترین انسانم " R | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,232 بار در 5,576 پست
| پست بسیار مفید : +16 امتیاز فکر میکنم ، این کار فقط باعث میشه که که پست های الکی فرستاده بشه . به نظر من بهتر اینه که کسی که می خواد برای چند روز نیاد بیاد اینجا بگه . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *anahit*, *Hadis_71*, *بی ستاره*, *مهسان*, +Lily, alonesachlie, angelic, aram-anlin, armin gerrard, azam 24, baran.amad, boos boosi, boyegandom, Elin-sky, farisa, GhOsT GiRl, girlstreet, godness, H0NEY, hoda_f1, jeneral, lili.h, m.rozaly, m@r*y@m, madnes, Mi Na, Mini Moon, mona23, nastaran_702, nemesis, parisa ma..., phare, p_f_p, RADMAN24, raha16, raha_lucky, RED STAR, reyh@neh*66, sahar bala, sahar100000, sama33, Samin goli, sara8478, se7en-1991, shaya..., Sonetto, Star-crossed, tizaras, yasi 72, zahra_s, _ SPEED _, |SarA_S|, ~kurda smalt~, المیرا 98, بی بی گل, حاجی بلا, خانم فسقلی, رها 69, روانراد, ساحلي, سپیدک, مهستی, ناهور, نفس بابا, هلنا, ياابالفضل, گل باقالی سفید, گلبهار, یاس سپید, ♥الیزا♥, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,707 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خب پس من که تا بعد کنکور نمیام اینجا اعلا می کنم من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,232 بار در 5,576 پست
| پست بسیار مفید : +7 امتیاز منم که 31 خرداد امتحاناتم شروع میشه و هیچی نخوندم ، منم میام اما کمتر . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *Hadis_71*, angelic, boos boosi, GhOsT GiRl, girlstreet, H0NEY, hoda_f1, lili.h, m.rozaly, m@r*y@m, malchi, mona23, nastaran_702, nemesis, raha16, raha_lucky, rangool, sahar100000, Samin goli, shakiba_2510, shaya..., zahra_s, ~kurda smalt~, ادم خوب, المیرا 98, بی بی گل, خانم فسقلی, ساحلي, سپیدک, نفس بابا, ياابالفضل, پروکسیما, گلبهار, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 863 بار در 140 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز منم از 5شنبه امتحانام شروع میشه و باید کمتر بیام . بگذر ز من ای آشنا چون از تو من دیگر گذشتم دیگر تو هم بیگانه شو چون دیگران با سرگذشتم ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جا
(View Stats)
تشکرها: 1,993
تشکر شده 2,966 بار در 998 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم از شنبه به مدت 1 هفته نیستم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | پست معمولی : +1 امتیاز سلام صبح بخیر امروز آخرین روزی هست که در خدمتتون هستم با اجازتون از فردا تا شنبه غائب خواهم بود | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهرانیم
(View Stats)
تشکر شده 272 بار در 34 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز ببنید شما یا نمیخوایید از محیط اینجا لذت ببرید و فقط میاین که اومده باشید یا هم واقعاً میاد تا لحظات شادی و اینجا داشته باشید. به قول خودتون به حضورو غیاب زدن نیازی نیست اما این خیلی بهتره که ما از حال هم خبر داشته باشیم. هر کسی برای مدتی حتی 1 رو هم نمیخواد بیاد شاید اینجا کسی باشه که چشم انتظارش باشه خوب میاد و اینجا مینویسه و وقتی هم که بیاد بازم میاد و میگه به نظر من ما خودمون هستیم که محیط یه تایپینگ و واسه خودمون مهم و جذاب میکنیم. هر تایپینگی هم که تو سایت زده میشه ما باید واسه شاد بودن محیط اونجا تلاش کنیم. این نظر منه . | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 294 بار در 96 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان من چند روزه که نبودم و چند وقتی هم نمیتونم بیام. گاهی اوقات دور شدن هم لازمه. از دست یه عزیز دلم خیلی گرفته، در حالی که خودش خبر نداره. هر چند میدونم کسی نگران من نمیشه ولی دوستان خواسته بودن اگه نبودیم اینجا بگیم. شاد باشید. از چه دلتنگ شدی ... دلخوشی ها کم نیست ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, از, بده, بچه, تایپیک, حضور, خبر, خداحافظی, خدحافظ, در, رفتن, روز, سارا, سایت, شرافتی, غیاب, قبل, من, نداره؟؟؟, های, هم, و, پس, کاری, کسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |