| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: nO life in earth
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : math حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من چیزی نمی گم می گم هر چی دوس داری بگذره این شکلی بهتره تا زورکی بگم خوش بگذره | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجا ک دل خوش باشه
(View Stats)
تشکرها: 4,606
تشکر شده 2,587 بار در 513 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز شيشه اي مي شكند... يك نفر مي پرسد...چرا شيشه شكست؟ مادر مي گويد...شايد اين رفع بلاست. يك نفر زمزمه كرد...باد سرد وحشي مثل يك كودك شيطان آمد. شيشه ي پنجره را زود شكست. كاش امشب كه دلم مثل آن شيشه ي مغرور شكست، عابري خنده كنان مي آمد... تكه اي از آن را برمي داشت مرهمي بر دل تنگم مي شد... اما امشب ديدم... هيچ كس هيچ نگفت غصه ام را نشنيد... از خودم مي پرسم آيا ارزش قلب من از شيشه ي پنجره هم كمتر است؟دل من سخت شكست اما، هيچ كس هيچ نگفت و نپرسيد چرا(کش رفته از پروفایل یکی از دوستان!) سلام....... خب از قدیم گفتن رفتنی باید بره...منم نیومده بودم که واسه همیشه موندگار شم. نودوهشتیا برام خاطرات زیادی داشت.بزرگترین لحظه های زندگیم توش رقم خورد و یه جورایی مثل خونه ی دومم میمونه.همیشه هروقت از هرجا که تنها میشدم اوولین همدمم نودوهشتیا بود.یادم میاد که واقعا بعضی وقتا برای رسیدن بهش از چه موانعی باید عبور میکردم...!!! اینجا دوستای خوبی پیدا کردم که بعضیاشون واقعا جای خونواده م بودن.خیلی باهاشون خوش بودم و هیچوقت هیچوقت دوستایی که اینجا داشتم رو فراموش نمیکنم...میخواستم همینجا از همه ی دوستام تشکر کنم بخاطر همه چی...! اینجارو خیلی دوست دارم و میخواستم همیشه اینجا بمونم.... به قول یه دوست: یک جایی میرسد که آدم دست به خودکشی میزند.... نه اینکه تیغ بردارد رگش را بزند...!نه! قید احساسش را میزند..! دیگه نمیتونم بمونم.طاقتم تموم شده.... به کدام مذهب است این،به کدام ملت است این که کشند عاشقی را که تو عاشقم چرایی...؟؟ فوقش بخوام بیام تا وقتیه که جواب پیامای خداحافظیم رو از دوستام بگیرم که فوقش میشه تا فردا پس فردا.... یاد گرفتم که وقتی از کسی بدی دیدم بجای فکر کردن به بدی که در حقم کرده به خوبیایی که بهم کرده فکر کنم....! از دوستای گل نودوهشتیمم خواهش دارم اگه خوبی بدی دیدن حلال کنن. همتونو خیلی دوست دارم. نودوهشتیا خونه ی دوممه.مرسی از ادمین خان،شبنم جون،همه ی مدیرای عزیز،همکارای گل و همه ی دوستای خوبم که واسه این سایت زحمت میکشن.من بدون اغراق میگم اینجا احساس امنیت داشتم واقعا.حس خوبی بهم دست میداد بابت اومدن به اینجا. امیدوارم که هر لحظه ی زندگیتون پر از شادی و شادکامی باشه. خداحافظ برای همیشه... نازگل دهخدا لغت نامه ات چه ارزشی برای من دارد؟! وقتی که حتی نگاه ساده اش را معنی نکرده ای.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف اسمون
(View Stats)
تشکرها: 5,034
تشکر شده 4,165 بار در 937 پست
کتاب مورد علاقه : حسن کچل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها من شاید دو هفته ای نیام فعلا خداحافظ ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: ساری اما تهرانی ام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گندم.همخونه.دالان بهش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من از فردا امتحانام شروع میشه ولی میام هر چقدر هم کم قدبلندای نودهشتی http://www.forum.98ia.com/group678.html عشَق اســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــت پرسپولیس چه جاهل بودند اعرابی که در آن روزها دختران شیرخواره را زنده به گور می کردند! چه جاهل ترید شما که این روزها دختران بالغ را زنده به گورِ عقاید خود می کنید!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید parijon.loxblog.com | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب بچه ها منم تا شونزدهم مشغولم آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم... آن توبه ی صد ساله به پیمانه شکستیم... از کرده ی خود ما نهراسیم که ان شب... ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: مهاباد
(View Stats)
تشکرها: 1,502
تشکر شده 4,479 بار در 1,364 پست
کتاب مورد علاقه : پیرمرد و دریا بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام و خداحافظ همگی دوستان من خاطر یه سری مشکلات از سایت میرم و احتمال برگشتنم کم هستش اما دعا کنید که یه جوری بشه که بتونم زود برگردم و برام دعا هم کنید که مشکلاتم حل بشه اگه کسی ازم دلخوری داره حلالم کنه فعلا خداحافظ همگی شمااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا هر چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم،هر چه باشد حتی زندگی چه گوارا من در کشوری زندگی میکنم که زبان آن پارسی است اما به آن فارسی می گویند چون زبان عربی حرف (پ)ندارد شهید بزرگ دکتر علی شریعتی | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: یه گوشه از این کره ی سرد و خاکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بعد از او حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داداشی دلمون واست خیلی تنگ میشه امیدواریم موفق باشی و زود برگردی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید نه اینکه زانو زده باشم نه ! فقط تنهایی سنگین است ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
(View Stats)
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,601 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امیدوارم هر چی زودتر برگردی.......... ![]() خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط believe me : ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۴۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجاکه توش همه صاف و صادق باشن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیایید همه مون دعا کنیم که شاهو زود برگرده اینم بدون که هیچوقت تنها نیستی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید http://roseangel7211.persianblog.ir/ خوشحال میشم به بلاگم سر بزنید وبلاگ من و نولو(niloofarnaz) http://niloofari-bahari.blogfa.com/ اینجا شیطونی های من و نولو ثبت میشه . | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: under the God's umbrella
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان-بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مسعود جااان دلمو برات تنگ میشه.......زود برگرد.... شاید یه مدت نیام... ![]() زمان درستی نداره تا کی ،،، دلم براتون تنگ میشه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, از, بده, بچه, تایپیک, حضور, خبر, خداحافظی, خدحافظ, در, رفتن, روز, سارا, سایت, شرافتی, غیاب, قبل, من, نداره؟؟؟, های, هم, و, پس, کاری, کسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |