| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 107,737
تشکر شده 196,580 بار در 18,492 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست مفید : +4 امتیاز با حرف انتخاب شده ای که نفر قبلی میگه یك بیت شعر بگید: عقل اگر داند كه دل در بند زلفش چون خوش است عاقلان دیوانه گردند از پی زنجیر ما م دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست ز از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: Mahshahr
(View Stats)
تشکرها: 28,931
تشکر شده 13,879 بار در 4,944 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ز كوي ميكده برگشته ام ز راه خطا مرا دگر ز كرم باره صواب انداز س | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 876
تشکر شده 2,242 بار در 1,427 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سر پنجهی ناتوان بر مپیچ که گر دست یابد برآیی به هیچ ش | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان کبود
(View Stats)
تشکرها: 10,056
تشکر شده 363 بار در 230 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا چه کند با رخ تو دود دل من *** عین دانی که تاب اه ندارد نفر بعدی با حرف ( ر ) شعر بگه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز راه دل عشاق زد آن چشم خماری پیداست از این شیوه که مست است شرابت ک | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال بحث و گفتگو ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کمال عشق کجا می برد مرا که چنین...........نشسته مرغ دلم در رواق و ایوانت د تو را دیدم ای عشق! و آموختم از تو آغاز خود را... |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز در آن مقام که دلهای عاشقان خون شد چه جای دردفروشان دیر آفات است خ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال بحث و گفتگو ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خراب و خسته دلم با هزار و یک سودا.......برای کسب کدام افتخار در گیر است ف |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز فرشتهای تو و دیوی سرشته در تو به هم گهی فرشته طلب، گه بمانده دیو پرست م | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتخابی, حرف, حروف, قبلی, مشاعره, نفر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |