| |||
| | #651 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-هم خونه-رمان خودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیدی که غم یار دگر باره چه کرد/ چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد ![]() اخ ببخشید من نمیدونستم عاشقان چون عهد با جانان کنند جان شیرین بر سر پیمان کنند (س) بده لطفا ویرایش توسط خورشیدک : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۲۶ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #652 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
تشکرها: 492
تشکر شده 470 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای م،مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه هما را با حرف <ط>لطفآ گفته بودی که: چرا محو تماشای منی؟ و آن چان مات،که یک دم مژه بر هم نزنی! مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی! ![]() | ||||||||
| | |
| | #653 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-هم خونه-رمان خودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز طاقت ز کفم رفت و ندانم چه کنم/ یادش همه شب در دل غمگین دارم (س) بده لطفا | ||||||||
| | |
| | #654 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
تشکرها: 492
تشکر شده 470 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای م،مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سالها دل طلب جام جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد با حرف ر لطفا | ||||||||
| | |
| | #655 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,509 بار در 340 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روز هجران و شب فرقت یار آخر شد زدم این فال و گذشت اختر و کار آخر شد آن همه ناز و تنعم که خزان می فرمود عاقبت در قدم باد بهار آخر شد (د)لطفا هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #656 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 18,883
تشکر شده 15,700 بار در 5,880 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلی و طاقت سد آه آتشین دارم همین منم که دل و طاقت چنین دارم با حرف « ن » لطفا و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #657 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نابرده را باز هم بدست می آورم ای دوست در محفل تنهایی ات بیداریها از اوست س لطفا جای جای این خانه فریاد می کند لای لای تو را می خواهد و بیداد می کند از فراموشی کسوفها بگذر ،ای خاموش بی تاب می خواند تو را،افراط می کند می سازم با هیچی که ساختی از این دنیا می بازم هرآنچه را که داشتیم در این رؤیا دست آخر بازهم سکوت سهم من است سهم آن نگاه مفرط پر رنگتر از دریا تنگ است این دنیا برای من اسیر قفسی بی مرز شده ام در این تن شاید هنوز هم زندان بان را می خواهمش شاید در مرز فروخفتگی ترانه ی یک زن http://www.forum.98ia.com/t293690.html http://www.forum.98ia.com/t308646.html |
| | |
| | #658 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,104
تشکر شده 1,782 بار در 738 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سينه مالا مال دردش را كسي مرهم نبود اي كس ما بي كسان غافل زغمهايي چرا با د لطفا | ||||||||
| | |
| | #659 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کویر-شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دل می رود ز دستم صاحبدلان خدارا دردا که رنج پنهان خواهد شد آشکارا ش مادرامون انقدر مثبت بار آوردن مارو که اگه خدای نکرده بمیریم هم وقتی رسیدیم اون دنیا زنگ میزنیم به مامانمون میگیم مامان من رسیدم ! ![]() ..روز مادر مبارک.. ![]() | ||||||||
| | |
| | #660 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,104
تشکر شده 1,782 بار در 738 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شعله در چشم او نمی رقصد، صخره از نعره اش نمی لرزد با حرف و رعشه بر جان کس نمی افتد، از دو کانون زیر آن ابرو | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتخابی, حرف, حروف, قبلی, مشاعره, نفر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |