| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئیس
تشکرها: 4,329
تشکر شده 5,699 بار در 2,789 پست
| آخرین نیوز: مدتی است که رامبد شکرابی بازیگر خوب سینما و تلویزیون ایران زندگی مشترک خود را با حدیث فولادوند بازیگر سینما و تلویزیون آغاز کرده است. به همین دلیل برای رسانه ای کردن این موضوع برخی از بازیگران سینما جشن کوچکی برای این دو زوج هنرمند در یکی از بهترین رستوران های تهران ترتیب دادند تا پیوند آنها را تبریک بگویند. رامبد در این رابطه می گوید:من و خانم فولادوند مدتی بود که به فکر ازدواج بودیم و من این کار را برای بعد از سفری که به خارج از کشور داشتم موکول کردم.دوست نداشتیم زیاد رسانه ای بشود ولی خوب از اینکه زندگی با همسرم را آغاز کرده ام خوشحال هستم. در این جشن بازیگرانی همچون:دانیال عبادی,سیاوش خیرابی,پژمان بازغی,رضا یزدانی,امیر حسین رستمی ,لیندا کیانی و... حضور داشتند. ما نیز آرزوی خوشبختی و سعادت برای رامبد شکرابی و حدیث فولادوند می کنیم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | -bahareh-, aili, amozhgan, azam 24, dj_niloo, elahe70, Elnaz, elpachino, ghazghaz, ghooghool-barghi, haleh_ry, havva7, Hinta, kalpak, kandi201022, koyar, linasldvh, Mahbib, mahdieh67, Mahed, maryam1363, maryam_mariusz, Mina, NILOUFAR, raha.fm, raha6956, SaRa, Shifteh, Sokout, Sokout_momtad, tama1011, UnKnOwN_Sh, zanbagh, zara14, zeos, بلوط, بی بی گل, شهاب EXPERT, هستی, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : رشت
تشکرها: 2,821
تشکر شده 7,285 بار در 1,296 پست
کتاب مورد علاقه : فقط رمان حالت من : | ممنون...ایشالا خوشبخت بشن.. تنهای ه ر ز ه را سنگسار میکنند ولی غافل از آنند که شهر پر از ف ا ح ش ه های مغزیست.. و نمیدانند که مغزهای ف ا ح ش ه ویران گر ترند تا تنهای ه ر ز ه .....!!! ...فروغ فرخزاد... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 49,573
تشکر شده 50,249 بار در 7,507 پست
| سیبیل رامبد منو کشته من رامبد رو دوس دارم ولی حدیث رو نه چه جوری اینا با هم ازدواج کردن به پای هم پیر شن Nothing compares, no worries or cares. Regret’s and mistakes they’re memories made. ؟Who would have known how bittersweet this would taste | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | اصلاااااااااااا به هم نميااااااااااان من هميشه فكر ميكردم يه انتخاب متفاوت داشته باشه حديث كه اصلا شبيه رامبد نيست تصوراتم.... در هر حال تا بوده همين بوده با ارزوي سعادت و خوشبختي |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,152
تشکر شده 218,272 بار در 22,631 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | چرا خانوما تو عکسا نیستن؟ یا چرا حدیث فقط تو یه عکس هستش؟
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران و اعتقاد به دین زرتشت دارم . زرتشتی هستم تو قلبم
تشکرها: 3,666
تشکر شده 5,758 بار در 993 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | اِ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این که تو یه تاپیک دیگه هم بودش !!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : وسط هسته ی زندگیت
تشکرها: 1,573
تشکر شده 2,927 بار در 607 پست
حالت من : | امیدوارم زندگی عاشقانه ای رو کنار هم داشته باشن | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای خوب اما دور
تشکرها: 15,729
تشکر شده 29,735 بار در 2,209 پست
کتاب مورد علاقه : خاطره حالت من : | چقدر رامبد شکرابی چاق شده | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | واقعا متاسف شدم به حدیث نمیاد این همه بی سلیقه باشه |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : همینجا (:
تشکرها: 4,756
تشکر شده 3,425 بار در 902 پست
کتاب مورد علاقه : رمانی که پایان خوبی دا حالت من : | اصلا به هم نمیان تویی که ادعات میشه همه دنبالتن اینو بدون جنس ارزون زیاد مشتری داره بعـــــــــــــــــــله ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ابی, ازدواج, جشن, حدیث, رامبد, شکر, عکسهای, فولاد, وند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |