| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,231 بار در 5,576 پست
| پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام قبل از هر چیز بابت مشکلات به وجود اومده عذرخواهی می کنم . یه سری توضیحات باید بابت مشکلات به وجود اومده بدم . هاستی که سایت روش بود ، به دلایلی تعطیل کردند و کل سرورهاشون رو جمع کردند . یعنی دیگه از هیچ سایتی پشتیبانی نمی کنند و 10 روز مهلت داده بودند که بک آپ از سایتهامون بگیریم و انتقال بدیم . بزرگترین سایت های ایران روی سرورهای این هاستینگ بودند و اگه توجه کرده باشید خیلی از سایتها هم چند روزی رو برای انتقال سرور تعطیل کردند و هنوز هم مشکل دارند . من سایت رو انتقال دادم به سرور یکی از دوستان و دلیل طولانی شدن انتقال هم حجم بالای دیتابیس و خرابی یکی از تیبل های دیتابیس انجمن بود . اون تیبل چند روز تمام وقتمون رو گرفت تا راهی براش پیدا کردیم . پس از انتقال ، سایت اصلی (98ia.com) مشکلی نداشت و سرعت خوب بود ، تا وقتی که انجمن (forum.98ia.com) باز شد . به دلیل آمار بسیار بالای انجمن سرور کشش رو نداشت و کم آورد و سرعت هم به شدت کاهش پیدا کرد . من هم 10 روز تمامه که پیگیر این مسئله هستم و از همه ی کارهای دیگه م زدم که فقط بتونم سایت رو سر پا نگه دارم و باعث نابودی سایت نشم . سرور جدید هم کشش سایت رو نداره و باید به جای دیگه انتقال بدم و امیدوارم سرور جدید کشش رو داشته باشه و بتونیم به پایداری برسیم . احتمالا امشب یعنی 4 شنبه ، 8 دی ماه ، سایت رو انتقال بدم به سرور دیگه ای و انجمن بسته میشه . فکر نکنم بیشتر از یک روز طول بکشه ، و اگه هم طول بکشه می تونید از طریق لینک زیر با من و دیگران در ارتباط باشید : http://twit.98ia.com با تشکر از همه ی دوستان که همیشه همراهمون بودن و تنهامون نذاشتن . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 69
تشکر شده 1,259 بار در 200 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیشتریا بردند (poshtiban.comبعدش هم واقعا شما نمیدونی چرا هاست دل بست؟ ... ویرایش توسط h4m1d : ۷ دي ۱۳۸۹ در ساعت ۱۱:۵۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,231 بار در 5,576 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز من 10 روز پیش از پشتیبان هاست گرفتم ، اما سروراشون مشکل داشت و شخصی به نام h4m1d (شما که نیستید؟!) هم میهن دانلود رو هم هک کرد . من هم میخوام انتقال بدم اونجا . امیدوارم که مشکلی نداشته باشه . چرا می دونم ، بچه های بالا بهش فشار آوردن . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 69
تشکر شده 1,259 بار در 200 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
امیدوارم هر جا انتقال میدی سرور خوبی باشه ! بدرود | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: دوزخ
(View Stats)
تشکرها: 468
تشکر شده 1,353 بار در 379 پست
کتاب مورد علاقه : بينوايان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام با تشكر از زحمات شما مدير محترم و دست اندركاران ![]() فقط يه چيز ميخوام بگم و اونم اينكه ما كاربرا خيلي بيشتر از اون چيزي كه فكرشو بكنيد به سايتمون وابستگي داريم.لطفا بهمين راحتي از نابودي سايت صحبت به ميان نياريد .........همه اين روزا چشمم به سايت بوده تا باز شه.......الانم منتظر خواهم بود تا ايشالا درست بشه.از طرف همه كاربران سايت خواهش ميكنم نهايت سعي تونو بكنيد. ویرایش توسط * LAW * : ۸ دي ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ایشالا که بدون مشکل منتقل میشیم و اونجا مشکل سرعت و اینا نداشته باشیم خسته نباشی و ممنون . نیگا حالا لحظات آخری سرعت رفته بالا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * LAW *, * Star, -2nya-, brain storm, elahe70, eteb, golnaghshetavous, harimeshgh, Hinta, IseL, lucy, mahdieh67, Mina, NILOUFAR, novin, pare, Parnam, smart girl, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, ستاره ملک, عشقکتاب, ناهور, یگانه |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,405
تشکر شده 4,313 بار در 379 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز امیدوارم هر چه زودتر این مشکلات حل بشه واقعا خسته نباشید. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: جايي كنار آدمها
(View Stats)
تشکرها: 6,683
تشکر شده 11,651 بار در 528 پست
کتاب مورد علاقه : همه چي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه خونه به دوشی سخته همش داریم این طرف اونطرف میشیم این سایت دنبالم بیا چرا فقط پر از علامت سواله؟؟؟ داستان گرگ و میش twilight با ترجمه و بدون سانسور http://www.forum.98ia.com/t132823.html آوا روایتی متفاوت از عشقی عجیب گرگهاي مرسي فالز جلد دوم « درنگ» با ترجمه و بدون سانسور ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای دوباره من سایت میخوام چرا اینطوری میشه ما میدقیماااااااااا ![]() ![]() ممنون اقا محمد فقط زود دیه طافت دوریه سایتو نداریم ![]() لالاقل توییتو درستش کنید خوب میدانم آخر یک روز خفه میشوم از بس دردهایم را نجویده قورت میدهم ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط dokhtare sahra : ۸ دي ۱۳۸۹ در ساعت ۰۱:۴۷ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زير آسمون خدا!
(View Stats)
تشکرها: 1,576
تشکر شده 14,083 بار در 745 پست
کتاب مورد علاقه : رمان قشنگ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط ما رو بی خبر نذارین.فعالیتم رو از اونجا شروع می کنم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتقال, به, جدید, سایت, سرور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |